Nye og brugte Apple reservedele

Vi har altid fokus på hurtige reparationer, og derfor at det også vigtigt, at have reservedele på lager. Mange af de reservedele vi bl.a. benytter ved vores MacBook og iMac reparationer, kan du købe online i vores webshop eller komme forbi adressen Ved Klosteret 12, st. 2, 2100 København Ø og afhente dem.

Nye OEM batterier på lager

Vi ved fra erfaring, at batteriudskiftning i MacBook’s, er noget vi støder på dagligt. Derfor har selvfølgelig altid batterier på lager, så vi lynhurtigt kan skifte batteriet i din MacBook.
Hvis du selv er fingernem og klar på at udskifte batteri i din MacBook, kan du med fordel købe et batteri online.

Skærme, Logic Boards, kabinetdele og meget andet

Vi har som regel den reservedel, du lige står og mangler for at reparere din MacBook. Vi fører bl.a. nye og brugte originale Apple skærme, genbrugte logic boards, kabinetdele til MacBook’s og mange andre Apple reservedele. Se hele udvalgt på Nordicgear.dk. Leder du efter noget du ikke kan finde online, så tøv ikke med at kontakte os.