32961330 - Man-fre: 10-17

Apple studierabat – Sådan sparer du penge

Er du studerende? Så kig med her!

Kan man få studierabat på Apple produkter? Det korte svar er JA. Hos Super Mac Service ved vi godt, at det kan være svært at få økonomien til at løbe rundt som studerende. Derfor tilbyder vi alle elever i folkeskoler, såvel som studerende på videregående uddannelsesinstutioner Apple studierabat.

Apple studierabat

Hvordan får jeg Apple studierabat?

Når du som studerende får repareret din iPhone eller Mac computer hos Super Mac Service, får du Apple studierabat. Det eneste du skal gøre, er at fremvise dit studiekort når du besøger os i butikken. Så modtager 10% rabat på din Mac reparation.

Studierabat ved MacBook reparationer

Hvis du er studerende, får du studierabat, når vi reparerer din MacBook. Det gælder MacBook Pro, MacBook Air og MacBook. Det eneste vi kræver, er at du fremviser dit studiekort.

Bemærk at vores studierabat IKKE gælder skærmskift

Hvor kan jeg ellers få Apple studierabat?

Som studerende har du flere muligheder for at få Apple Studierabat. Hvis du er på udkig efter forbrugerelektronik, gadgets eller Apple reservedele, modtager du 12% rabat, første gang du handler på Nordicgear.dk.

Benyt rabatkoden Applestudierabat når du afslutter dit køb, så modtager du 12% rabat på din første ordre på.

Modtag Apple studierabat, når du køber en brugt MacBook

Noget af det dyreste som ny studerende, er bøger og studiecomputer. En ny Apple studiecomputer koster typisk 10.000 kr. eller mere. Der er heldigvis gode alternativer til at købe en ny MacBook. Hos Applegenbrug får du 5% rabat første gang, du køber en brugt MacBook. Ydermere har du 2 års reklamation og 14 dages returret.

Benyt rabatkoden Applestudierabat når du afslutter dit køb, så modtager 5% rabat på din ordre.

Spar penge som studerende

Der er faktisk rigtig mange rabatter og tilbud at hente for studerende. Vi har fundet nogle sider frem, hvor du kan få studierabat på alt fra oplevelser og rejser til tøj og personlig pleje.

  1. Studiz.dk – Portal med studerabatter til hundredevis af butikker
  2. Studentoffer.dk – Se hvile studierabatter der er i din by
  3. Studenterguiden.dk – Søgemaskine til studierabatter

Studierabat hos Apple når du køber ny MacBook

Apple tilbyder også studierabat til alle studerende som er optaget på et universitet eller til forældre, som køber en MacBook til universitetsstuderende. Er du underviser eller arbejder du på et universitet, er der også rabat hos Apple. Ligesom hos Apple kan du også få studierabat, når du køber en Mac hos humac.

Tjen ekstra penge som studerende – Sælg din gamle MacBook

Står din gamle MacBook derhjemme og samler støv? Så kan du sælge den til os og tjene nogle ekstra lommepenge. Vi opkøber fungerende og defekte Mac computere. Kig forbi vores butik på Østerbro eller send os en mail, hvis du har en Mac computer du vil sælge.


Skriv en kommentar