Mac butik i København

I vores butik på Østerbro i København, møder du altid en venlig og serviceminded medarbejder. Vi har forsøgt at skabe et hyggeligt og rart rum med en god atmosfære. Vores kunde og gode ven af huset, Gorm Valentin har skænket os nogle af hans billeder, som nu pryder butikken sammen med vores mange planter og frugttræer. Mens du venter på din reparation bliver færdig, kan du nyde en kop gratis kaffe. I butikken har vi også et udvalg af Apple reservedele, kabler, opladere og tilbehør til Mac computere og iPhones.

Webshop med Apple reservedele og tilbehør

Er du på udkig efter reservedele til din Mac eller tilbehør, så har vi et nøje udvalgt sortiment af reservedele og tilbehør i vores webshop. Du kan vælge at handle online og selv afhente dine varer i vores forretning på adressen Ved Klosteret 12 st. 2100 København Ø eller også kan vi levere til dit firma eller privatadresse.

Køb brugt Mac på Applegenbrug.dk

Hos Applegenbrug.dk, som er en del af Super Mac Service, kan du købe en gennemtestet secondhand Mac computer med 2 års garanti. Du kan købe online og få leveret din brugte Mac eller også kan du afhente i vores forretning på Østerbro i København.