Computer reparation i København » Super Mac Service

32961330 - Man-fre: 10-17

Computer reparation

Reparation af computere i København

Hos Super Mac Service har vi oparbejdet mange års erfaring med Microsoft-baserede computere. I mere end 25 år har vi serviceret et utal af forskellige laptops og stationære computere.

Vores service dækker både reparation af bærbare og stationære Windows computere.

Du kan finde os på adressen Ved Klosteret 12, st. 2 på Østerbro, hvor vi har PC værksted og butik.


Computer reparation

Hvor meget koster det at reparere en computer?

At afgøre omkostningerne ved at reparere en computer er stort set en umulig opgave, selvom vi har modtaget en detaljeret beskrivelse via mail eller telefon. Derfor er det af enorm betydning at gennemgå enhver computer for fejl, før fejlkilden kan identificeres og problemet løses. En fejlsøgning af en PC koster 300 kr.

Hvor lang tid tager en computer reparation?

Reparation af computere tager normalt ikke lang tid. De opgaver, vi udfører i forbindelse med computer reparationer, omfatter typisk indvendig rengøring af computerkabinetter og hardware, software reparationer, hardwareopgraderinger og optimering af langsomme Windows-styresystemer. Derfor kan de fleste reparationer afvikles i løbet af en arbejdsdag.

Udvalgte Windows PC reparationer

Selvom vores navn er Super Mac Service og antyder, at vores fokus er på Mac computere, tilbyder vi også hjælp til Windows PC problemer. Vi har mange års praktisk erfaring med PC reparationer, support og opgraderinger, og kan således assistere med både hardware- og softwareproblemer.

Software og Windows styresystemer

Vi kan blandt andet hjælpe med softwarefejl såsom virus problemer, program installationer, fejl i Windows og optimering af langsomme styresystemer.

Rengøring af bærbare og stationære Windows PC’er

Hvis din computer bliver varm, kan det skyldes ophobning af snavs og støv. Heldigvis har vi løsningen. Hos os tilbyder vi en komplet indvendig rengøring af din stationære eller bærbare Windows computer, hvor alle hardwarekomponenter renses. Vi sørger også for at påføre ny kølepasta mellem chips og køleelementer.

PC opgraderinger

Vi tilbyder opgradering af hardwarekomponenter i PC’er. Vores service inkluderer bl.a. muligheden for at øge mængden af RAM eller erstatte harddiske med SSD’er for at forbedre ydeevnen.

Kontakt os hvis du har brug for professionel computer reparation i København

Vi har været aktive inden for reparation af både PC’er og Mac computere siden 1990’erne og har mere end 25 års professionel erfaring på området. Vi er i stand til at håndtere stort set alle problemer, både software- og hardware relaterede, på både Mac og PC.

Kontakt os idag eller besøg butikken, hvis vi skal hjælpe dig med dine computer problemer.