Professionel data recovery i København » Super Mac Service
Mine cookies

32961330 - Man-fre: 10-17

Data recovery

Vi kan genskabe dine mistede data

I den digitale tidsalder er data en uvurderlig ressource for både enkeltpersoner og virksomheder. Billeder, dokumenter, emails, regnskabsfiler – vores digitale fodaftryk vokser dag for dag. Men hvad sker der, når katastrofen indtræffer, og du mister adgangen til dine filer? Hos Super Mac Service ved vi, hvor vigtig en disciplin data recovery er. Vi mere end 20 års erfaring med data recovery, og har igennem de sidste 20 år, opnået stor viden og ekspertise indenfor området. Vi benytter de bedste værktøjer på markedet, kombineret med mange års knowhow og erfaring.

Hvis du har brug for at genskabe tabte data, kan du kigge forbi adressen Ved Klosteret 12, st. 2 på Østerbro, hvor vi har værksted og butik.

Her på siden kan du blive meget klogere på bl.a. data recovery og de mange Mac reparationer vi tilbyder. Har du spørgsmål, kan du tage et kig på vores FAQ side eller kontakte os.

Data recovery

Vores ydelser indenfor data recovery

Hos Super Mac Service tilbyder vi professionel og pålidelig data recovery fra defekte medier, interne- og eksterne harddiske samt NAS servere og RAID løsninger. Vi kan også hjælpe med at gendanne slettede filer og formaterede harddiske.

Harddisk recovery

Fra fysiske skader til softwarefejl og slettet data, uanset problemets omfang, kan vi tilbyde at hjælpe med at gendanne tabt data fra din harddisk.

Data recovery fra SSD

SSD er mindre sårbare over for stød og slag, end en almindelig mekanisk harddisk. De kan dog stadig fejle, og dermed kan du opleve datatab. Vi har mange års erfaring med gendannelse af data fra SSD.

NAS og RAID recovery

NAS og RAID løsninger er væsentlig mere sikrer i forhold til at sikre data. Ved at opsætte eksempelvis RAID på en NAS eller anden server, kan du derved kopiere (spejle) data over til flere diske helt automatisk. Disse løsninger kan også fejle, og det er her Super Mac Service kommer ind i billedet. Vi har mere end 20 års erfaring med at gendanne data fra ødelagte RAID diske og NAS.

Genskabelse af data fra USB memory stick og SD-kort

Vi kan afhjælpe med data recovery fra defekte memory sticks og SD-kort. Kontakt os hvis vi skal hjælpe med at redde filer fra dine defekte medier.

Hvorfor du skal vælge os til data recovery?

Mange års erfaring med data recovery

Vi har mange års erfaring fra branchen branchen og veluddannede teknikere, der vil varetage opgaven med gendannelse af dine vigtige data.

Moderne data recovery værktøjer

Vi anvender nyeste teknologier, software og metoder inden for data recovery for at sikre, at dine data gendannes korrekt.

Vi værner om dit privatliv

Dine data er sikre hos os. Vi garanterer fuld diskretion og følger gængse GDPR procedurer.

Rådgivning og backupløsninger

Udover at vi tilbyder data recovery løsninger, så hjælper vi også med rådgivning og opsætning af backupløsninger. Kontakt os hvis du har brug for hjælp eller en pålidelig backup løsning.

Kontakt os i dag, hvis du har brug for data recovery

Data er hjertet i mange aspekter af vores liv og forretning. Hos Super Mac Service er vi eksperter i data recovery. Du kan derfor uden tøven, kontakte os, hvis du har brug for vores data recovery service.