Adresse

Ved Klosteret 12 st. 2, 2100 København Ø Telefon 32961330 Åbningstider Man-Fre 10-17

Data recovery og rekonstruktion af filer

  • hd-inside

Data recovery

Er dine data forsvundet fra din harddisk i din Mac computer eller kan du ikke få kontakt til din harddisk? Har du slettet filer i Mac OS og fortrudt?

Super Mac Service har stor erfaring med data recovery. Vi gendanner dine slettede billeder, dokumenter, videoer samt musik filer og redder data fra ødelagte harddiske fra Mac computere. Vi genskaber data fra SSD harddiske, mekaniske harddiske og USB memory sticks.

I langt de fleste tilfælde udfører vi data recovery og gendanner dine tabte data i eget værksted. I enkelte tilfælde hvor vores egne værktøjer og metoder ikke er tilstrækkelige til at rekonstruere dine data, er vi nødsaget til at sende din defekte harddisk til data recovery hos vores internationale samarbejdspartner.

Processen

Vi starter med en indledende diagnose af dit defekte data medie. Det giver os et klart billede af, hvilke metoder vi skal benytte for at få succes med din recovery opgave.
Hvis dit data medie har fysiske defekter, vil en reparation være nødvendig inden vi kan påbegynde data recovery processen.
Efterfølgende opstarter vi den egentlige recovery process, hvor dine data rekonstrueres.
Til slut overføres dine data til en intern server, for derefter at flyttes til din egen computer, eksterne harddisk eller USB memory stick.


Comments are closed.