Professionel datagendannelse i København

32961330 - Man-fre: 10-17

Pålidelig datagendannelse i København

Glem ikke at lave backup af din Mac

Datagendannelse kan blive en nødvendighed, hvis du ikke husker at lave backup af din Mac computer. SSD og harddisk holder nemlig ikke evigt, da de slides op ved brug. Derfor er det også rigtig vigtigt, at du har styr på din backuprutine. Der er rigtig mange forskelllige backup og synkroniseringsløsninger at vælge mellem, og det kan være rigtig svært at vælge de rigtige. Vi anbefaler at du opsætter iCloud og eventuelt benytter en ekstern harddisk til backup. Med en sådan løsning, er du godt rustet, hvis harddisk eller SSD i din Mac pludselig svigter.

datagendannelse

Lad os hjælpe med at genskabe dine tabte data

Der er rigtig mange årsager til datatab, men der er heldigvis også løsninger. Vi kan bl.a. hjælpe med datagendannelse ved datatab fra mekaniske harddiske, SSD samt USB memory sticks. Vores kompetencer gør, at vi kan afhjælpe når f.eks. filer er blevet slettet, harddiske er defekte eller hvis din disk er blevet formateret. Vi opsætter også gerne din backuprutine, så fremtidig backup er sikret.

Vi kan genskabe dine slettede filer

Hos Super Mac Service har vi set utallige eksempler på, at billeder, skoleopgaver og andet vigtig data, er slettet af den ene eller anden grund. Vi har mange års erfaringer med den type opgaver og vi har reddet mange tusinde familiebilleder, skoleopgaver og film. Hvis du har et defekt datamedie eller har slettet dine filer fra din computer eller eksterne harddisk, så kan du kontakte os. Vi vil gerne hjælpe med, at bringe dine manglende filer sikkert tilbage.

Datagendannelse til fair pris

Datagendannelse er som regel en meget bekostelig affære og det kan løbe op i adskillige tusinde kroner. Vi har i mange år foretaget datagendannelse for private og virksomheder, og har derfor det fornødne udstyr og kompetencer til at udføre data recovery opgaver hurtigt og til fornuftige priser. Der er dog enkelte opgaver, hvor vi desværre ikke kan gøre os gældende. Vi har til gengæld en rigtig god samarbejdspartner i England vi benytter os af, hvis vi mod al forventning ikke selv kan klare opgaven.

Kontakt os hvis du har brug for datagendannelse

Der kan være mange følelser forbundet med datatab. Måske at alle babybillederne er forsvundet eller bachelor opgaven slettet. Uanset om det er det ene, andet eller tredje, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Hvis du vil have personlig service, kan du blot dukke op i forretningen på Østerbro. Du kan læse meget mere om data recovery her på siden og i vores FAQ.