Vælg den rigtige computer reparatør 1. gang

32961330 - Man-fre: 10-17

Tips til at vælge den rigtige computer reparatør

Spild ikke tiden – vælg rigtigt første gang

Der er mange faktorer der spiller ind, når det gælder om at vælge den rette computer reparatør, når computeren fejler. Ofte handler det om beliggenhed, tillid, ekspeditionstid og pris. Hos Super Mac Service har vi i mange år, gjort os gældende på nævnte parametre.

Tips til at vælge den rigtige computer reparatør

Professionel computer reparatør i København

Vi har værksted og butik på Østerbro i København på adressen Ved Klosteret 12 st. 2, 2100 København Ø. Med placering kun 300 meter fra Vibenshus Runddel Metro Station, er det ideelt at tage Metroen. Kommer du i bil, er der rig mulighed for at parkere foran butikken.

Hvis du bor langt fra København, så kan du sende din computer til os

Bor du langt fra København, men stadig ønsker vores hjælp, kan du ligesom rigtig mange af vores kunder, sende din defekte computer til os. Efter endt reparation sender vi den retur til dig med GLS.

Tillid er vigtig, når du skal vælge computer reparatør

Hos Super Mac Service har vi arbejdet professionelt med computer reparation siden slutningen af 90’erne. Vi har været det hele i gennem, lige fra PlayStation til PC, iPads, smartphones og telefoner. Derfor har vi også omfatende erfaring inden for vores felt. Siden 2015 har vi arbejdet med Mac reparationer, og det er med stor succes. Vi har lige fra begyndelsen vægtet kundeservice som en af de vigtigste dele i forretningen, og det afspejler vores TrustScore på 4.9 ud af 5.

Computer reparatør - Trustpilot

Lad os være din hurtige computer reparatør

Vi ved godt, at de fleste mennesker er ret afhængige af, at deres computer fungerer. Derfor har vi altid bestræbet os på, at udføre hurtige Apple reparationer. Fordi vi har de fleste reservedele på lager til både aktuelle og ældre Apple computere, kan vi derved tilbyde at reparere de fleste computere, samme dag samme dag som de indleveres i vores værksted. I langt de fleste tilfælde, har vi klar i løbet af en time efter indlevering.

Prisen er også vigtig når du skal vælge computer reparatør

Prisen er het naturligt, en vigtig del i det at vælge computer reparatør. Super Mac Service har mange års brancheerfaring og gode aftaler med vores leverandører. Det gør at vi kan tilbyde vores tjenester og kvalitets reservedele til priser som ofte er op til 25% billigere end hos mange af vores kollegaer i branchen.

Den rigtige reparatør til den rigtige computer reparation

En sidste vigtig ting du skal undersøge, når du vælger computer reparatør, er reparationsmuligheder. Hvad tilbyder den reparatør du har kigget på? Det vil naturligvis være den bedste ide, at vælge en ekspert i PC reparation, hvis du har en Windows baseret computer. Har du en Mac computer, er det ligeledes en god ide, at kigge efter en reparatør, som har specialiseret sig i Apple reparationer. Hos Super Mac Service har vi specialiseret i vores niche, som er reparation af Mac computere herunder data recovery, software-og hardware problemer. Vi kan også afhjælpe ved Logic Board reparationer i fbm. væskeskader og andre pludseligt opståede fejl i din Mac computer.

Det skal du være opmærksom på, når du vælger computer reparatør

Ligesom i alle andre brancher, er der dygtige og mindre dygtige aktører. Det er derfor en god ide, at undersøge den reparatør du overvejer at benytte til din kommende computer reparation. En hurtig Google søgning kan som regel afsløre, om du har fat i den rigtige reparatør. Du kan også søge reparatørens firma eller hjemmesidenavn på Trustpilot, Google Business eller FaceBook for at se anmeldelser.

Google reviews

Super Mac Service er din pålidelige computer reparatør

Vi håber at du næste gang du har computer problemer, at du vil vælge os, som din computer reparatør. Hvis du har spørgsmål til en eventuel reparation, har du altid mulighed for at tage kontakt til os. Vi hjælper altid med et smil og søger den ideelle løsning til dig.