Diagnose af din Apple computer

Det er selvfølgelig essentielt for os, at vide hvad en computer fejler, før vi kan reparere den, derfor er en diagnose vigtig. Vi skal nemlig have afdækket alle mulig fejlkilder, før vi kan gå i gang med en reparation. Det gør vi under fejlsøgning, hvor vi gennemfører en omfattende test af hele computeren, hvor alle hardware dele testes. Det giver os et rigtig fint overblik over computerens fejl, og vi kan derefter, komme i gang med reparation af enheden.

Almindelig fejlsøgning

Før vi påbegynder en Mac reparation, er det vigtigt at vide, hvilken problemstilling vi har med at gøre. Derfor skal der indledningsvis, foretages en diagnose af din computer.
For kun 300 kr. laver vi en komplet diagnose af din Mac computer. Her undersøger vi alle computerens hardware dele og software. Derved får du som kunde, et komplet overblik over din Apple computers generelle stand.

Gennemgang og fejlsøgning ved væskeskade

Har du været så uheldig at hælde kaffe, vand, vin eller anden væske i din computer, så kræver det en grundig undersøgelse. Når vi foretager væskeskade diagnoser, måler vi bundkortets kredsløb igennem for at lokalisere fejlspænding, kortslutninger, m.v. Vi sørger derefter for at finde de dele på bundkortet, hvor der er spor af væske, og renser alle komponenter grundigt vha. en kemisk rengøringsprocess.

Ekspres ekspedition

Vi ved hvor vigtigt det kan være for rigtig mange af vores kunder, at have en fungerende Mac computer. Derfor tilbyder vi ekspres fejlsøgning. Det betyder, at undersøgelsen af din defekte Apple enhed, påbegyndes samme dag som du indleverer den. Du får dermed en hurtig diagnose og mulighed for at få repareret din Mac computer i løbet af kort tid.

Fejlsøgning af harddisk/SSD

Har du et defekt USB medie, harddisk eller SSD, som du ønsker at genskabe data fra, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en diagnose af dit defekte lagermedie, og giver tilbud på datagendannelse.

Bare ring på 32 96 13 30 hvis du har spørgsmål til en diagnose af dit Apple udstyr.