Diagnose af dit Apple produkt

Det er essentielt for os, at vide hvad dit Apple produkt fejler, før vi kan reparere det. Vi skal have afdækket alle mulige fejlkilder, før vi kan gå i gang med reparation af dit produkt. Det gør vi under fejlsøgning, hvor vi gennemfører en omfattende test af produktet, hvor alle hardware enheder testes. Det giver os et detaljeret overblik over produktets fejl, og vi kan derefter, komme i gang med reparation af dit produkt.

Almindelig fejlsøgning

Før vi påbegynder en Mac reparation, er det vigtigt at vide, hvilken problemstilling vi har med at gøre. Derfor skal der indledningsvis, foretages en diagnose af dit produkt.
Vi foretager en komplet diagnose af dit Mac produkt for 300 Kr. Her undersøger vi alle computerens hardware dele og software. Derved får du som kunde, et komplet overblik over den generelle stand.

Gennemgang og fejlsøgning ved væskeskade

Har du været så uheldig at hælde kaffe, vand, vin eller anden væske i din computer, så kræver det en grundig undersøgelse. Når vi foretager væskeskade diagnoser, måler vi bundkortets kredsløb igennem for at lokalisere fejlspænding, kortslutninger, m.v. Vi sørger derefter for at finde de dele på bundkortet, hvor der er spor af væske, og renser alle komponenter grundigt vha. en kemisk rengøringsprocess. Prisen for en fejlsøgning ifbm. væskeskade koster 500 kr

Ekspres ekspedition

Vi ved hvor vigtigt det er for dig, at have en fungerende Mac computer. Derfor tilbyder vi ekspres fejlsøgning. Det betyder, at undersøgelsen af dit defekte Apple produkt, påbegyndes samme dag som du indleverer den. Du får dermed en hurtig diagnose og mulighed for at få repareret din Mac computer i løbet af kort tid. Ved ekspresdiagnose tillægges der gebyr på 300 kr. Det betyder at en væskeskadediagnose koster 800 kr og en almindelige diagnose, løber op i 600 kr.

Fejlsøgning af harddisk/SSD

Har du et defekt USB medie, harddisk eller SSD, som du ønsker at genskabe data fra, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en diagnose af dit defekte lagermedie, og giver tilbud på datagendannelse.

Du er velkommen til at ringe på 32 96 13 30 hvis du har spørgsmål til en diagnose af dit Apple udstyr.