Diagnose af din Apple computer

Det er selvfølgelig essentielt for os, at vide hvad en computer fejler, før vi kan reparere den, derfor er en diagnose vigtig. Vi skal nemlig have afdækket alle mulig fejlkilder, før vi kan gå i gang. Det gør vi under fejlsøgning, hvor vi gennemfører en omfattende test procedure, hvor alle hardware dele testes. Vores tests varierer en smule i forhold til om vi tester  en iMac, Mac Pro eller MacBook, men alle dele bliver altid testet grundigt.

Almindelig fejlsøgning

Før en Mac reparation, er det vigtigt at vide, hvilken problemstilling vi har med at gøre. Derfor skal indledningsvis foretage en diagnose af din computer.
For kun 300 kr. laver vi en komplet diagnose af din Mac computer. Her undersøger vi alle computerens hardware dele og software. Derved får du som kunde, et komplet overblik over din Apple computers generelle helbred.

Gennemgang og fejlsøgning ved væskeskade

Har du været så uheldig at hælde kaffe, vand, vin eller anden væske i din computer, så kræver det som regel en mere grundig undersøgelse af din computer. Ved en væskeskade diagnose, måler vi bundkortet igennem for at lokalisere fejlspænding, kortslutninger, m.v. Vi sørger derefter for at finde de steder, hvor der er spor af væske, og renser alle dele grundigt.

Ekspres ekspedition

Vi ved hvor vigtigt det kan være for rigtig mange mennesker, at have en fungerende Mac computer. Derfor tilbyder vi ekspres gennemgang af din defekte Mac computer, dvs. at undersøgelsen af din ødelagte Apple enhed, starter samme dag som du indleverer den. Det betyder for dig som kunde, at du får vished omkring dit Apple produkt, så hurtigt som muligt.

Fejlsøgning af harddisk/SSD

Har du et defekt USB medie, harddisk eller SSD, som du ønsker at genskabe data fra, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en diagnose af din defekte enhed, og giver tilbud på datagendannelse.

Bare ring på 32 96 13 30 hvis du har spørgsmål til en diagnose af dit Apple udstyr.