Forsikringsreparation af Mac computere » Super Mac Service

32961330 - Man-fre: 10-17

Forsikringsreparation af Mac computere

Vi tilbyder også reparation ved forsikringssager

Hos Super Mac Service løser vi ofte opgaver for forsikringsselskaber. Det kan være forsikringsselskabet som retter henvendelse til os, en kunde der er blevet henvist af deres forsikringsselskab eller en, der selv har fundet frem til os. Fælles for alle sager er, at vi har kort leveringstid, fair priser og 2 års garanti på alle Mac reparationer.
De fleste forsikringsreparationer, kan vi reparere i løbet af 24 timer efter indlevering i værkstedet.

Forsikringsreparation af Mac computere

Forsikringsskader og samarbejde med forsikringsselskaber

Vi har i mange år løst opgaver for flere forskellige forsikringsselskaber. Det skyldes vores høje serviceniveau, hurtige Mac reparationer, fair priser og knowhow. Alle forsikringsskader og reparationer bliver altid prioriteret, sådan at at mindst 90% af alle forsikringssager er repareret og klar til afhentning indenfor et døgn.

Forsikringskunder vi har hjulpet

Vi har hjulpet rigtig mange forsikringskunder med deres Mac reparationer. Vi har bl.a. udført reparationer for Tryg kunder, Top Danmark, Lærestandens Brandforsikring, etc.

Gennemgang af Mac computer ved forsikringsreparation

Når vi påtager os sager ifm. forsikringsskader, gennemfører vi først en komplet diagnose af den indleverede enhed. Denne process sættes i gang i i løbet af en time efter indlevering. Derved kan vi i løbet af få timer, have et svar på diagnosen og et reparationstilbud klar.

Vi udfylder skadeanmeldelsen fra dit forsikringsselskab

Normalt når vi arbejder med forsikringsskader, skal der udfyldes en skadeanmeldelse, som du får fra dit forsikringsselskab. Den kan vi hjælpe med at udfylde, så du kan sende den til forsikringsselskab, inden vi påbegynder en eventuel reparation.

Lånecomputer ved forsikringsreparation

Når du får repareret en forsikringsskade hos os, har du mulighed for at få stillet en MacBook til rådighed i reparationsperioden. Vi har har altid et par ældre MacBook Pro’s stående, som vi låner ud.


Skriv en kommentar