Genbrug frem for udsmidning

I Danmark burde vi gå lidt mere op i genbrug. Hver dansker smider nemlig omkring 13 kilo elektronik ud årligt. Det er en betragtelig mængde, og set fra et miljømæssigt perspektiv, skulle dette tal være lavere. Desværre er det ikke sådan, da mange mennesker vælger at smide deres defekte Mac ud frem for reparation. Det er med til at øge belastningen af miljøet, da det kræver mange ressourcer, at producere blot en enkelt computer. Så hvis du har lyst til at gøre en god ting for miljøet og din pengepung, så få dit defekte Mac repareret.

 

Vi går  ind for genbug

Hos os er vi store tilhængere af alle bæredygtige tiltag. Vi bidrager til miljøet med bl.a. affaldsortering, reparation frem for udsmidning, genbrug af reservedele og genanvendelse af emballage. Derudover deltager vi i ordning for CO2-neutrale hjemmesider. Det betyder, at CO2-udledningen fra henholdsvis hjemmeside og brugerne, er neutraliseret gennem målbare CO2-reduktioner. Reduktionerne sker bl.a. ved opstilling af nye, vedvarende energikilder og ved deltagelse i kontrollerede, CO2-reducerende projekter.
Se vores certifikat her og læs mere om ordningen på www.ingenco2.dk.

Det er små skridt, men de går den rette vej  vej. For os er det vigtigt, at vi gør hvad vi kan, for at skabe en verden med lidt mindre affald.

Få det nu bare repareret

Rigtig mange vælger at smide deres computer ud, når den ikke længere virker. Det er rigtig trist, da det ret ofte kan svare sig at lade den ældre defekte Mac computer reparere. Vi er af den overbevisning, at det altid kan betale sig at reparere sin defekte Apple computer, hvis prisen på reparation, ikke overstiger prisen for en tilsvarende.

Køb, salg & genbrug

‘Den enes skrald, er den andens guld’ 

Vi opkøber større og mindre partier af fungerende og defekte Apple produkter fra bl.a. virksomheder og private. Vi forsøger så vidt muligt altid, at anvende alle dele fra de Apple produkter vi køber, så vi på den måde opnår det mindste spild, og får fuld udbytte af de fleste hardware dele.

Går du også op i genbrug?, så ring til os på 32 96 13 30 hvis du eller den virksomhed har nogle Mac computere der skal sælges, så vil vi meget gerne give et bud. Du kan læse mere om at sælge din Mac til os ved at klikke her.