Genbrug gavner

Hos Super Mac Service har vi fokus på grønne tiltag og genbrug. Vi restaurerer brugte og/eller defekte Apple computere og genbruger reservedele. Når vi sender pakker, er det også med genbrugskasser.
I langt de fleste tilfælde, kan en reparation betale sig – både for dig  og miljøet.

Win/win situation at vælge reparation

Det giver normalt god mening at vælge reparation fremfor nyt, da prisen som regel er lavere. I nogle tilfælde kan det naturligvis ikke svare sig at vælge reparation, hvis reparationsprisen overstiger prisen for generhvervelse af et tilsvarende produkt.

Super Mac Service går ind for genbrug

Vi er store tilhængere af alle bæredygtige tiltag. Vores bidrag til miljøet er bl.a. affaldsortering, reparationer frem for udsmidning, genbrug af reservedele og genanvendelse af emballage. Derudover deltager vi i ordningen for CO2-neutrale hjemmesider. Det betyder, at CO2-udledningen fra henholdsvis hjemmeside og brugere, er neutraliseret gennem målbare CO2-reduktioner. Reduktionerne sker bl.a. ved opstilling af nye, vedvarende energikilder og ved deltagelse i kontrollerede, CO2-reducerende projekter.
Se vores certifikat her og læs mere om ordningen på www.ingenco2.dk.

Køb, salg & genbrug

‘Den enes skrald, er den andens guld’ 

Vi opkøber større og mindre partier af fungerende og defekte Apple produkter fra bl.a. virksomheder og private kunder. Går du også op i genbrug?, så ring til os på 32 96 13 30 hvis du eller din virksomhed har nogle brugte/defekte Mac computere.

Vi sælger også genbrugte Mac computere med 2 års garanti fra webshop.

Du kan læse mere om at sælge din Mac til os ved at klikke her.