Genbrug frem for udsmidning

Genbrug er for os, en vigtig del i det at drive virksomhed i Danmark. Hos Super Mac Service, har vi hele tiden fokus på grønne tiltag og genbrug. Vi genanvender så vidt muligt alt, hvad enten det er reservedele og computere eller kontorartikler og emballage.
Vi har alle et fælles ansvar for at passe på miljøet. Derfor er det i den grad vigtigt, at vi alle gør vores del, for at skrue ned for forbruget. Et godt sted at starte, kunne være forbruget af elektronik. Vi smider simpelthen for meget elektronik ud, fremfor at lade det reparere. Hver dansker smider i gennemsnit 13 kg elektronik ud hvert år, hvilket må anses for at være en betragtelig mængde.
I langt de fleste tilfælde, kan en reparation betale sig, i stedet for at anskaffe noget nyt. Det er derfor en god ide, at undersøge reparationsmarkedet, inden du kaster dig ud i at køb af nyt.

Win/win situation at vælge reparation

Det giver normalt god mening at vælge reparation fremfor nyt, da prisen som regel er lavere. I nogle tilfælde kan det naturligvis ikke svare sig at vælge reparation, hvis reparationsprisen overstiger generhvervelsesprisen for et tilsvarende produkt.

Vælger du at købe nyt, bidrager du til yderligere belastningen af miljøet, da det kræver mange ressourcer, at producere blot en enkelt computer. Så hvis du har lyst til at gøre en god ting for miljøet og din pengepung, så få din defekte Mac repareret.

Vi går  ind for genbug

Hos os er vi store tilhængere af alle bæredygtige tiltag. Vi bidrager til miljøet med bl.a. affaldsortering, reparation frem for udsmidning, genbrug af reservedele og genanvendelse af emballage. Derudover deltager vi i ordning for CO2-neutrale hjemmesider. Det betyder, at CO2-udledningen fra henholdsvis hjemmeside og brugerne, er neutraliseret gennem målbare CO2-reduktioner. Reduktionerne sker bl.a. ved opstilling af nye, vedvarende energikilder og ved deltagelse i kontrollerede, CO2-reducerende projekter.
Se vores certifikat her og læs mere om ordningen på www.ingenco2.dk.

Det er små skridt, men de går den rette vej  vej. For os er det vigtigt, at vi gør hvad vi kan, for at skabe en verden med lidt mindre affald.

Få det nu bare repareret

Rigtig mange vælger at smide deres computer ud, når den ikke længere virker. Det er rigtig trist, da det ret ofte kan svare sig at lade den ældre defekte Mac computer reparere. Vi er af den overbevisning, at det altid kan betale sig at reparere sin defekte Apple computer, hvis prisen på reparation, ikke overstiger prisen for en tilsvarende.

Køb, salg & genbrug

‘Den enes skrald, er den andens guld’ 

Vi opkøber større og mindre partier af fungerende og defekte Apple produkter fra bl.a. virksomheder og private. Vi forsøger så vidt muligt altid, at anvende alle dele fra de Apple produkter vi køber, så vi på den måde opnår det mindste spild, og får fuld udbytte af de fleste hardware dele.

Går du også op i genbrug?, så ring til os på 32 96 13 30 hvis du eller den virksomhed har nogle Mac computere der skal sælges, så vil vi meget gerne give et bud. Du kan læse mere om at sælge din Mac til os ved at klikke her.

Går du også op i Genbrug?

Hvis du også går op i genbrug og miljøet, så kan du købe en brugt Mac hos os. Vi sælger gennemtestede brugte Mac computere med 2 års garanti og 14 dages fuld returret. Når du køber en Mac hos os, leverer vi den også helt uden beregning.
Besøg vores webshop og få fingrene i en god brugt Mac.