Gode tilbud og rabatter på reparation og reservedele

32961330 - Man-fre: 10-17

Gode tilbud og rabatter på reparation og reservedele

Hos Super Mac Service kan du altid finde et godt tilbud. Vi har nemlig altid tilbud på udvalgte varer i vores webshops og rabat på udvalgte Mac reparationer. I dette indlæg har jeg samlet alle de tilbud og rabatter du kan få hos os.

Siden opdateres løbende med nye tilbud og rabatter.

Gode tilbud og rabatter

Tilbud hos Super Mac Service

Lige nu kan du få skiftet batteri i din MacBook M1 A2338 til Kun 2.200 kr. Du sparer 400 kr. Tilbuddet er gældende til og med den 31. marts 2023.

Tilbud på Nordicgear.dk

Du kan altid finde gode tilbud på Nordicgear.dk, hvor vi bl.a. sælger Apple reservedele, computer tilbehør, gadgets og meget andet. Husk at vi altid har rigtig mange brugte Apple reservedele på tilbud.

Tilbud på Applegenbrug.dk

I vores grønne webshop kan du gå på jagt efter en billig second hand Apple computer med 2 års garanti. Selvom vi er blandt landets billigste forhandlere af brugte Mac computere, har altid gode tilbud på brugte MacBooks og iMacs. Se vores mange gode tilbud på Applegenbrug.dk.

Studierabat til alle studerende

Vi ved hvor vanskeligt det kan være, at få økonomien til at hænge sammen som studerende. På trods af SU og studiejob, kan det være hårdt. Derfor har vi hos Super Mac Service, valgt at tilgodese alle studerende med 10% studierabat på alle Mac reparationer.

Bemærk at studierabat ikke kan benyttes i kombination med andre tilbud.

Skriv en kommentar