32961330 - Man-fre: 10-17

Rabatter og gode tilbud på reparation og reservedele

Tilbud på reservedele, brugte Mac’s og reparationer

Hos Super Mac Service kan du altid finde et godt tilbud. Vi har nemlig altid tilbud på udvalgte varer i vores webshops og rabat på udvalgte Mac reparationer. I dette indlæg har jeg samlet alle de tilbud og rabatter du kan få hos os.

Gode tilbud og rabatter

Tilbud hos Super Mac Service

Lige nu kan du få batteriskift i din MacBook M1 A2338 til Kun 2.200 kr. Du sparer 400 kr. Tilbuddet er gældende til og med den 31. marts 2023.

Tilbud på Nordicgear.dk

Du kan altid finde gode tilbud på Nordicgear.dk, hvor vi bl.a. sælger Apple reservedele, computer tilbehør, gadgets og meget andet. Husk at vi altid har rigtig mange brugte Apple reservedele på tilbud.

Tilbud på Applegenbrug.dk

I vores grønne webshop kan du gå på jagt efter en billig second hand Apple computer med 2 års garanti. Selvom vi er blandt landets billigste forhandlere af brugte Mac computere, har altid gode tilbud på brugte MacBooks og iMacs. Se vores mange gode tilbud på Applegenbrug.dk.

Studierabat til alle studerende

Vi ved hvor vanskeligt det kan være, at få økonomien til at hænge sammen som studerende. På trods af SU og studiejob, kan det være hårdt. Derfor har vi hos Super Mac Service, valgt at tilgodese alle studerende med 10% studierabat på alle Mac- og iPhone reparationer.

Bemærk at studierabat ikke kan benyttes i kombination med andre tilbud.

Vores studierabat gælder ikke skærmskift

Black Friday tilbud i vores webshop

Black Friday 2023

På Nordicgear.dk afholder vi som førhen, Black Friday udsalg. I år tilbydes der 15% rabat på din ordre, når du afslutter dit køb. Læs mere om Black Friday tilbud på Nordicgear.dk.

Vi giver også rabat til vores kollegaer i branchen

Er du indehaver af et Apple værksted et sted i Danmark, og mangler du reservedele, så vi kan levere. Vi lagerfører bl.a. MacBook batterier, skærme og Logic Boards til de fleste Mac computere. Har du akut brug for Apple reservedele tilbyder vi også afhentning. Du kan få mere at vide om kollegarabat her på bloggen.


Skriv en kommentar