Bæredygtig virksomhed med grøn profil » Super Mac Service

32961330 - Man-fre: 10-17

Bæredygtig virksomhed med grøn profil

Vi er en bæredygtig virksomhed

Hos Super Mac Service ved vi hvor vigtigt miljøet er. Af den grund har vi også indført flere grønne løsninger, og vi arbejder løbende på at implementere nye bæredygtige tiltag, som kan styrke vores grønne virksomhedsprofil.

Bæredygtig virksomhed

Hvad gør os til en bæredygtig virksomhed?

Der er flere gode grunde til at vi kan kategorisere os som en grøn og bæredygtig virksomhed.

Affaldssortering

Affaldssortering er vigtig i vores branche, da vi bl.a. har med batterier og metaller at gøre. Det er derfor også en vigtig del i vores daglige drift, at vi har fokus på korrekt sortering for at minimere spild.

Papirspild

For at mindske vores brug af papir benytter vi digital dokumenthåndtering, så vi derved undgår unødige print og sparer papir.

Genbrugt emballage

Når vi sender varer fra vores webshop, så gør vi det altid med genanvendte pakker, kuverter og pakkefyld.

Vi benytter genbrugt IT udstyr

Alle arbejdsstationer i Super Mac Service er genbrugte iMacs af ældre dato, som er opkøbt af kunder og restaureret til brug i virksomheden.

Vi sparer på strømmen

Al belysning i virksomheden er LED belysning og alle computere, printere, routere m.m. lukkes ned når butikken lukker.

Brug af brugte reservedele ved reparationer

Vi har et ret stort lager af brugte Apple reservedele. Det betyder, at vi tit kan tilbyde billige Mac reparationer, og så undgår vi at købe varer fra udenlandske leverandører. Alt sammen godt i relation til miljøet og den cirkulære økonomi.

Opgradering frem for køb af nyt

I rigtig mange tilfælde kan det godt svare sig, at opgradere frem for at købe nyt. En langsom MacBook eller iMac kan i mange tilfælde opgraderes med en hurtig SSD eller flere RAM, og man kan derved få en langt hurtigere computer. Det giver udover en økonomisk besparelse også en mindre belastning for miljøet.

Sælg din gamle Mac

Vi er store tilhængere af den cirkulære økonomi og kan derfor godt se potentiellet i, at restaurere gamle Mac computere og sende dem ud på markedet igen eller bruge dem i virksomheden. Derfor opkøber vi også Mac computere i større og mindre partier fra virksomheder og private sælgere. Hvis du har en Mac computer du vil sælge, kan du kigge forbi vores forretning på Østerbro.

Vi støtter Grønne Tanker

Grønne tanker er et gratis dansk initiativ.

Grønne Tanker støtter danske virksomheder i deres stræben efter bæredygtighed ved at tilbyde vores gratis danske initiativ. Virksomheder opfordres til at inkorporere grønne principper i deres drift og demonstrere deres engagement ved at vise vores mærke på deres hjemmeside.

Bæredygtig udvikling og energi - støt grøn omstilling i Danmark