iMac A2115 reparation » Hurtig og effektiv reparation
Mine cookies

32961330 - Man-fre: 10-17

iMac A2115 reparation

Reparation af iMac 27″ A2115 (2019-2020)

Du kan læse med her på siden, hvis du vil vide hvad det koster at reparere din iMac. Søger du en pris, som vi ikke har fået med på vores prisliste, kan du med fordel kontakte os for at indhente et reparationstilbud på din iMac.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

3296 1330

info@supermacservice.dk

iMac A2115 reparation

iMac 27″ A2115 reparationspriser

Fejlsøgning300,-
SSD udskiftningfra 2.800,-
RAM opgraderingfra 1.500,-
Skærmskift (brugt)fra 3.500,-
Skærmskift (ny)5.800,-
Strømforsyning udskiftning2.800,-
Logic board udskiftningfra 4.500,-
Blæser udskiftning2.500,-
Højttaler sæt udskiftning2.500,-
Indvendig rengøring2.100,-
macOS installation600,-

iMac reparation i København uden tidsbestilling

Hvis din iMac A2115 trænger til en komplet gennemgang eller reparation, kan du med fordel benytte Super Mac Service. Vi har repareret iMacs siden startern af nullerne, og har derigennem omfattende erfaring indenfor området. Vi bruger ikke tidsbestilling og vores dør er altid åben for besøg. Kig forbi vores værksted og butik på Østerbro, hvis vi skal klare din iMac A2115 reparation.

iMac reparation og opgradering

Vi tilbyder en bred vifte af reparationer og kan bl.a. varetage opgradering af RAM og SSD. Når du vælger os for at stå for reparationen, er du sikret kompetent og venlig service samt hurtig ekspedition. Har du spørgsmål til vores reparationer, priser eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os.

Fejlsøgning

Det er vigtigt at kende årsagen til problemet, før vi kan reparere din iMac. Derfor laver vi en komplet gennemgang af din iMac, så fejl kan lokaliseres. Ofte kan vi lave en komplet gennemgang og fejlsøgning af din iMac, samme dag som du afleverer den. Derefter kan vi igangsætte din iMac A2115 reparation.

Få mere plads – opgrader din iMac med SSD

Få udskiftet den oprindelige harddisk i din iMac med en lynhurtig SSD. Vi laver en backup af dine data og overfører dem til den nye SSD i din iMac A2115. Med en udskiftning af den oprindelige mekaniske harddisk til SSD, kan du forvente en langt hurtigere iMac, end du har været vant til.

Skærmskift

Er skærmen på din iMac defekt, kan du med fordel kigge forbi vores værksted, hvor vi tilbyder at udskifte den defekte skærm. Ofte har vi skærme på lager, og kan tilbyde udskiftning samme dag som du indleverer din iMac til reparation.

Udskiftning af strømforsyning

Tænder din iMac ikke når du trykker på tænd-knappen? Så kan det være på tide at skifte strømforsyning. Mistænker du at strømforsyningen i din iMac A2115 er defekt, kan du komme forbi vores værksted, hvor vi kan hjælpe med reparation.

RAM opgradering i iMac

Hvis din iMac er begyndt at halte når der afvikles flere programmer, kan det skyldes mangel på RAM. Vi tilbyder opgradering af RAM, og vi kan som regel udføre reparationen fra dag til dag. Udskiftning af RAM på denne model, sker ved at skære skærmen af, da RAM klodserne er monteret på bagsiden af logic boardet, og det er derfor en kompliceret opgradering. Der er 2 porte til RAM, og begge bruges fra start. Bemærk at iMac A2115, kan håndtere op til 32 GB RAM fordelt på 2 16GB klodser.

Udskiftning af blæser

Hvis din iMac larmer eller slukker ved belastning, kan det være på grund af blæseren. Denne slides med tiden, og kan derfor larme mere end normalt. Vi tilbyder blæser udskiftning i iMac uden tidsbestilling. Kig forbi værkstedet på Østerbro eller giv os et ring, hvis vi skal udskifte blæseren i din iMac.

Udskiftning af højttaler i iMac A2115

Hvis du oplever skrattende lyde, sporadiske udfald i lyden, forvrængede toner eller total ophør af lyd fra din iMac, er det formentlig et højttaler problem, som kræver en udskiftning af den defekte højttalerenhed.

iMac A2115 macOS installation

Driller macOS i din iMac? Så kan vi hjælpe dig med et installation af nyt macOS. Der kan være mange grunde til, at macOS ikke længere fungerer på din iMac A2115. Det kan måske skyldes en fejlet opdatering, Malware eller en overfyldt disk. Mulighederne er mange, og uanset problemet, kan vi hjælpe med fejlfinding af macOS, installation, optimering og opgradering.

Indvendig rengøring

Støv og snavs er et problem for alle computere. Hvis din iMac er fuld af støv i blæseren, vil den have svært ved at skille sig af med varmen og derfor kan den overophede. Det gælder ligeledes hvis din iMac bruges i et røgfyldt miljø, hvor det vil gøre livet endnu hårdere for din iMac. Kontakt os hvis du vil høre mere om en indvendig rengøring af din iMac.