iMac A2116 reparation » Hurtig reparation af din iMac
Mine cookies

32961330 - Man-fre: 10-17

iMac A2116 reparation

Reparation af iMac 21.5″ A2116 (2019)

Nedenfor kan du se priser på iMac A2116 reparationer. Finder du ikke den ønskede reparationspris på listen nedenfor, kan du kontakte os for tilbud på reparation af din iMac.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

3296 1330

info@supermacservice.dk

iMac A2116 reparation

iMac 21.5″ A2116 reparationspriser

Fejlsøgning300,-
SSD udskiftningfra 2.800,-
RAM opgraderingfra 1.500,-
Skærmskift (brugt)fra 2.500,-
Skærmskift (ny)5.500,-
Strømforsyning udskiftning2.500,-
Logic board udskiftningfra 4.200,-
CPU blæser udskiftning2.500,-
Højttaler sæt udskiftning2.200,-
Indvendig rengøring2.000,-
macOS installation600,-

Hurtig iMac A2116 reparation i København

Vi bestræber os altid på at reparere din iMac, samme dag som du afleverer den til os. Der er dog enkelte komplicerede reparationer og opgraderinger, som kan være tidskrævende og derfor ikke kan klares i løbet af en dag. Hvis du har brug for hurtig iMac A2116 reparation, er du velkommen til at komme forbi adressen Ved Klosteret 12 st. 2 på Østerbro.

Reparation, opgradering og service

Vi tilbyder iMac reparationer og opgradering fra vores værksted på Østerbro i København. En stor del af de reparationer og opgraderinger vi udfører, klarer vi samme dag, som du afleverer din iMac til reparation.

Få en diagnose af din iMac

Det er vigtigt at kende årsagen til problemet, før vi kan reparere din iMac. Vi foretager en komplet gennemgang af hard- og software i din iMac, så vi kan danne os et overblik over din iMac’s stand. Ofte kan vi foretage en komplet fejlsøgning af din iMac, samme dag som du afleverer den. Når fejlsøgningen af færdig, kan vi gå i gang med din iMac A2116 reparation.

SSD opgradering

Mange iMac A2116 er udstyret med en gammeldags mekanisk harddisk eller FusionDrive, som med fordel kan udskiftes med en hurtig SSD. Vi kan som regel klare sådan en operation fra dag til dag. Der skal dog tages forbehold for ekstra ekspeditionstid i forbindelse med dataoverførsel.

Defekt skærm – den skifter vi

Er skærmen på din iMac A2116 ødelagt, kan du med fordel kigge forbi vores værksted, for at få den udskiftet. De fleste skærmskift klarer vi fra dag til dag.

Udskiftning af strømforsyning

Er din iMac helt død og reagerer ikke på, at du trykker på tænd-knappen? Så kan strømforsyningen være fejlkilden, og så skal den skiftes. Kig forbi vores værksted, hvis vi skal udskifte strømforsyningen i din iMac A2116.

RAM opgradering

Hvis din iMac er begyndt at halte når der afvikles flere programmer, kan det skyldes mangel på RAM. Vi tilbyder opgradering af RAM, og vi kan som regel udføre reparationen fra dag til dag. Udskiftning af RAM på denne model, sker ved at skære skærmen af, da RAM koldserne sidder på bagsiden af logic boardet, og det er derfor en kompliceret opgradering. Der er 2 porte til RAM, og begge er i brug fra start. Bemærk at iMac A2116, kan håndtere op til 32 GB RAM i 2 16 GB klodser.

Udskiftning af blæser i iMac

Hvis din iMac er begyndt at larme, kan det skyldes en defekt intern blæser. Vi tilbyder udskiftning med originale blæsere, og vi kan ofte løse problemet fra dag til dag.

Udskiftning af højttalere i iMac

Højttalere bliver slidt med tiden. Det kan resultere i skrattende lyde og forvrængede toner. I andre tilfælde kan højttalerne i din iMac stoppe helt med at afgive lyd. Vi har iMac højttalere på lager, og kan derfor tilbyde hurtig udskiftning af højttalere.

Installation af nyt styresystem

iMac A2116 er pre-installeret med macOS Mojave 10.14. Hvis du ønsker et opdateret dit nuværende styresystem eller få installeret et helt nyt, så kan vi hjælpe. Vi tilbyder installation af alle macOS versioner, blot de er kompatible med din iMac A2116.

Indvendig rengøring

Rengøring af din iMac er en god ide, da støv og snavs fjernes fra blæser og interne hardwaredele, så din iMac igen kan trække vejret og komme af med overskydende varme. Benytter du din iMac i et røgfyldt eller meget beskidt miljø, er det endnu mere vigtigt, at holde din iMac ren. Husk at vi også kan udskifte kølepasta. så ledeevnen bliver endnu bedre.