iMac A2216 reparation » Hurtig og effektiv reparation

32961330 - Man-fre: 10-17

iMac A2216 reparation

Hvad koster iMac 27″ A2216 reparation?

Få repareret din iMac 27″ hos os. Vores priser er konkurrencedygtige, servicen fantastisk og reparation hurtig. Læs med her på siden, hvor du kan få mere information om iMac A2216 reparationer og priser på reparation. Søger du en pris, som mangler på prislisten, kan du rette henvendelse til os, så skal vi nok give dig et fair reparationstilbud. Har du brug for personlig service, anbefaler vi at du kommer forbi vores forretning på Østerbro.

iMac A2216 reparation

iMac 27″ A2216 reparationspriser

Fejlsøgning300,-
SSD udskiftningfra 2.500,-
RAM opgraderingfra 1.500,-
Skærmskift (brugt)fra 3.500,-
Skærmskift (ny)6.500,-
Strømforsyning udskiftning2.800,-
Logic board udskiftningfra 4.800,-
Blæser udskiftning2.500,-
Højttaler sæt udskiftning2.500,-
Indvendig rengøring2.100,-
macOS installation600,-

Få repareret din iMac 27″ uden tidsbestilling

Hos os er døren altid åben for walk-in reparationer uden tidsbestilling. Det betyder, at du kan komme forbi forretningen på Østerbro i København alle hverdage mellem 10-17 uden foregående aftale og få repareret din iMac. Har du sprøgsmål du ønsker besvaret inden du besøger os, er du velkommen til at ringe til os.

Opgradering og reparation af iMac 27″

Vi tilbyder en lang række reparationer og opgraderingsmuligheder til iMac 27″ herunder SSD harddisk udskiftning, RAM opgradering og skærm reparation. Vores service er ofte hurtig og som regel kan vi klare de mest almindelige iMac reparationer, samme dag som du afleverer den til os. Kontakt os for at høre mere om hvilke opgraderingsmuligheder og reparationer vi kan tilbyde dig.

Fejlsøgning af iMac 27″ A2216

Det er vigtigt at vi kender årsagen til det eller de problemer du oplever med din iMac, før vi kan reparere. Derfor foretager vi også en komplet gennemgang af din iMac, så fejl kan lokaliseres. Ofte kan vi udføre fejlsøgning af din iMac, samme dag som du afleverer den. Derefter kan vi igangsætte din iMac A2216 reparation.

iMac A2216 SSD harddisk udskiftning

Hvis harddisk eller SSD skrænter i din iMac, kan du få den udskiftet med en ny fungerende SSD harddisk. Vi tilbyder også backup af dine data samt overførsel til ny SSD i din iMac A2216.

iMac A2216 skærmskift

Når skærmen svigter i din iMac 27″ og skal udskiftes, kan du med fordel kigge forbi vores værksted, hvor vi tilbyder at udskifte skærm. Vi har som regel 27″ skærme på lager, og kan derved tilbyde hurtig udskiftning samme dag, og ofte indenfor få timer.

Ny strømforsyning i iMac A2216

Strømforsyningen er en essentiel del i din iMac. Er den defekt, kan du ikke tænde din iMac og dermed ikke arbejde. Hos Super Mac Service lagerfører vi strømforsyninger til iMac, så vi kan udskifte den defekte strømforsyning i din iMac i løbet af ganske kort tid.

iMac A2216 RAM opgradering

Hvis din iMac er begyndt at halte når du arbejder på den kan det skyldes mangel på RAM. Vi kan opgradere RAM i din iMac og som regel udføre opgaven fra dag til dag. Din iMac A2216 er udstyret med 4 RAM porte, som hver i sær kan håndtere op mod 32GB RAM, så du derved kan opgradere op til 128 GB.

Udskiftning af blæser i iMac A2216

Hvis din iMac larmer eller lukker ned når du arbejder med den, kan det skyldes en defekt blæser. Når du arbejder med din iMac, slides dele som blæsere ned. Det kan skabe ustabil drift og irriterende støjgener. Vi tilbyder at reparere og udskifte blæser i iMac A2216. Kom forbi værkstedet, hvis vi skal udskifte blæser i din iMac.

Udskiftning af højttaler i iMac A2216

Oplever du skrattende lyde, sporadiske udfald i lyden, forvrængede toner eller total ophør af lyd fra din iMac, er det formentlig et højttaler problem, som kræver en udskiftning af den eller de defekte højttalerenheder.

iMac A2216 macOS installation

Det er som regel en god ide, at opdatere macOS med nyeste kompatible udgave. Hvis du oplever problmer med dit system, kan du med fordel for opdateret hos os. Vi tilbyder nemlig opdatering til nyeste macOS version, installation af nyt macOS eller optimering af nuværende. Kontakt os hvis du har brug for rådgivning i forbindelse med macOS.

Rengøring af iMac 27″

Støv og snavs er en dræber for de fleste iMacs. Det sætter sig i blæsere og på andre interne dele, som kan resultere i højere varmeudvikling. Hvis din iMac har for høj drifttemperatur, kan du forvente ustabil drift og sporadiske nedlukninger. Det gælder så vidt muligt om, at holde din iMacs indre dele fri for støv og snavs. Benytter du din iMac i et røgfyldt miljø, vil den bliver yderligere påvirket. Kontakt os hvis du har spørgsmål til rengøring.