Mac Mini A1347 reparation » Få fikset din Mac Mini
Mine cookies

32961330 - Man-fre: 10-17

Mac Mini A1347 reparation

Reparation af Mac Mini A1347 (2010-2014)

Priser på Mac Mini A1347 reparation kan du finde her på siden. Søger du en pris, som ikke er på listen, kan du med fordel kontakte os for at indhente et uforpligtende reparationstilbud.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

3296 1330

info@supermacservice.dk

Mac Mini A1347 reparation

Mac Mini A1347 reparationspriser

Fejlsøgning300,-
SSD udskiftningfra 1.200,-
Logic board udskiftningfra 1.800,-
Blæser udskiftning600,-
Indvendig rengøring500,-
macOS installation 600,-

Hurtige reparationer til overkommelige priser

Vi har fokus på hurtige reparationer, derfor har vi også de fleste opgaver færdige, indenfor en time efter du har indleveret din Mac Mini. Du behøver ikke bestille tid til reparation, du kan blot kigge forbi butikken på Østerbro i vores åbningstid.
Har du spørgsmål til priser eller en Mac Mini reparation, er du velkommen til at tage kontakt til os.

Mac Mini fejlsøgning

Det er vigtigt at kende årsagen til problemet, før vi kan reparere din Mac Mini. Derfor laver vi en komplet gennemgang, så fejl kan lokaliseres. Ofte kan vi foretage en komplet fejlsøgning af din Mac Mini, samme dag som du afleverer den.

SSD opgradering

Et rigtig god sted at sætte ind, hvis du ønsker at optimere farten på din Mac Mini A1347, er ved at udskifte den oprindelige mekaniske harddisk med SSD. Derved får du en harddisk, som er ca. 10 gange hurtigere end den oprindelige. Vi kan som regel udskifte harddisk med SSD fra dag til dag. Der skal dog tages højde for længere behandlingstid ved dataoverførsel eller kloning.

Udskiftning af blæser i din Mac Mini

Blæseren i din Mac Mini vil med tiden blive slidt og derved larme mere og køle mindre. Derfor kan du med fordel udskifte den med en ny og velfungerende blæser, som vil larme mindre og køle din Mac Mini efter hensigten.

macOS installation

Vi opdaterer og installerer styresystem i din Macsamme dag som du afleverer den i vores værksted. Bemærk at vi kan installere alle macOS versioner på din Mac Mini, blot de er kompatible med Mac Mini A1347.

Mac Mini indvendig rengøring

Rengøring af din Mac Mini vil ofte være en god ide. Mange års støv og snavs kan fjernes med en rengøring, så din Mac Mini igen kan ånde frit.