Mac Mini A1993 reparation » Hurtig og billig service
Mine cookies

32961330 - Man-fre: 10-17

Mac Mini A1993 reparation

Reparation Mac Mini A1993 (2018)

Priser på Mac Mini A1993 reparation kan du finder herunder. Hvis du ikke finder den ønskede pris på listen, kan du kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

3296 1330

info@supermacservice.dk

Mac Mini A1993 reparation

Mac Mini A1993 reparationspriser

Fejlsøgning300,-
RAM opgraderingfra 1.500,-
Logic board udskiftningfra 3.200,-
Blæser udskiftning1.500,-
Indvendig rengøring500,-
macOS installation 600,-

Fokus på hurtige reparationer og god service

Vi har fokus på hurtige reparationer. Derfor klarer vi også de fleste reparationer, samme dag som du afleverer din Mac Mini til os. Hos Super Mac Service behøver du ikke bestille tid til reparation, du kan blot kigge forbi værkstedet på Østerbro i vores åbningstid.
Hvis du har spørgsmål til en Mac Mini reparation, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Mac Mini reparation og opgradering

Udover at vi gerne vil levere et fejlfrit resultat, når vi reparer din Mac Mini A1993, så vil vi også kunne gøre det lynhurtigt og til en fair pris.
Vi har som regel Mac Mini A1993 reservedele på lager, hvilket betyder at vi kan udføre de fleste reparationer i løbet af ganske kort tid.

Fejlsøgning for kun 300 kr

Det er vigtigt at kende årsagen til problemet, før vi kan reparere din Mac Mini. Derfor foretager vi en komplet gennemgang af din Mac Mini for at lokalisere fejl. I de fleste tilfælde kan vi tilbyde at fejlsøge din Mac Mini, samme dag som du afleverer den til os.

SSD udskiftning

Der er ingen opgraderingsmulighed af SSD i Mac Mini A1993. SSD er loddet på logic boardet, og kan derfor ikke opgraderes. Det betyder, at hele logic boardet skal udskiftes for at få mere lagerplads.

Ram opgradering

Der er 2 RAM porte i Mac Mini A1993, som kan opgraderes med op til 64 GB DDR4 RAM. RAM opgradering i Mac Mini A1993 klarer vi samme dag, som du indleverer den i vores værksted på Østerbro.

Udskiftning af blæser i Mac Mini

Køler din Mac Mini dårligt eller larmer den mere end normalt, kan det skydes en defekt blæser. Du kan få skiftet blæseren hos os, og normalt klarer vi det samme dag, som du kommer forbi værkstedet.

Få opdateret styresystemet i din Mac Mini

Mac Mini A1993 er pre-installeret med macOS Mojave 10.14 og kan med fordel opdateres til en nyere version. Vi tilbyder installation af nyt styresystem eller opdatering af nuværende. Hos os kan du selv vælge hvilket macOS du vil have installeret på din Mac Mini, men du får altid vores anbefaling med på vejen. Installation kan normalt klares fra dag til dag.

Indvendig rengøring

Rengøring kan være en fordel for din Mac Mini. Hvis den er fuld af støv og snavs, har den svært ved at komme af med varme og kan derved overophede. Du kan med fordel få rengjort din computer indvendig, så overskydende varme let kan ledes væk fra computeren.