32961330 - Man-fre: 10-17

Mac Mini reparation

Mac Mini reparation i København

Hos Super Mac Service tilbyder vi Mac Mini reparation. Vi reparerer primært de nyeste Mac Mini udgaver, men de ældre kan vi også sagtens reparere. Vi udfører stort set alle slags reparationer og opgraderinger af Mac Mini og mange opgaver klarer vi samme dag, som du afleverer din Mac Mini.

Vi holder til på adressen Ved Klosteret 12, st. 2 på Østerbro, hvor vi har værksted og butik.

Her på siden kan du læse om vores Mac Mini reparationer. Hvis du har spørgsmål, kan du tage et kig på vores FAQ eller du kan kontakte os.

Mac Mini reparation

Hvad koster reparation af Mac Mini

Det er afgørende at vi ved, hvad der præcist er galt med din Mac Mini, før vi kan reparere den. For kun 300 kr. får du en komplet diagnose af din Mac Mini, så fejl kan lokaliseret inden vi påbegynder reparationen af din Mac Mini. Efter end fejlsøgning modtager du et reparationstilbud fra os.
Klik her for at se priser på Apple reparationer.

Hvilke Mac Mini kan du få repareret

Vi tilbyder reparation af alle Mac Mini modeller fra 2010 frem til idag. Vi har stor erfaring med Mac Mini og har repareret rigtig mange af dem. Uanset om du har en ældre Mac Mini eller en nyere, så kan vi reparere den. Nedenfor kan du klikke på din Mac Minis modelnummer, for at komme direkte til reparationspriser.

Mac Mini M1

Mac Mini M1 – A2348

Mac Mini

iMac Mini – A1993
iMac Mini – A1347

Vi tilbyder mange forskellige reparationer opg opgraderinger af Mac Mini. Vi reparerer både nyere og ældre Mac Mini’s. Herunder får du et overblik over de mest almindelige Mac Mini, reparationer vi udfører.

Fejlsøgning af Mac Mini

For at reparere din Mac Mini, skal vi først finde frem til fejlkilden. Derfor tilbyder vi en komplet diagnose af din Mac Mini, så vi derved kan lokalisere fejl, inden vi påbegynder reparationen.

Skift strømforsyning i Mac Mini

Hvis din Mac Mini er helt død og ikke starter, kan det være at strømforsyningen er defekt. Vi tilbyder udskiftning, samme dag som du afleverer din Mac Mini til reparation.

Mac Mini RAM opgradering

Hvis din Mac Mini er begyndt at arbejde langsomt når der afvikles flere programmer, kan det skyldes mangel på RAM. Vi tilbyder opgradering af RAM i Mac Mini, og vi kan som regel udføre opgraderingen, den dag du afleverer din Mac Mini til reparation. Bemærk at det ikke er alle Mac Mini der kan opgraderes. Kontakt os hvis du har spørgsmål til RAM opgradering i din Mac Mini.

Blæser skift i Mac Mini

Blæseren er en en essentiel del i din Mac Mini. Hvis den er defekt, vil din Mac Mini ikke aflede varme korrekt, og det kan skabe andre problemer. Det er derfor vigtigt, at blæseren kører optimalt. På den måde sikrer du bedre køling og længere levetid for din Mac Mini.

SSD udskiftning i Mac Mini

Er du ved at løbe tør for plads eller er harddisken defekt i din Mac Mini, så kan du få skiftet den hos Super Mac Service. Vi anbefaler altid at skifte lagerenheden ud med en SSD. I forbindelse med SSD harddisk skift i din Mac Mini, kan vi også tilbyde at flytte data fra gammel harddisk eller SSD.

Kabel skift i Mac Mini

Din Mac Mini består bl.a. af interne kabler, som kan gå i stykker. Vi sørger for, at have Mac Mini kabler på lager og derfor kan vi som regel klare de fleste opgaver fra dag til dag.

Mac Mini software reparationer

Vi tilbyder assistance når det gælder software problemer. Vi kan også hjælpe, hvis du er løbet tør for plads eller har problemer med at slette Apps du ikke længere benytter.
Ønsker du nyt macOS installeret i din Mac Mini eller opdatering af nuværende, så kan vi også klare det.

Mac Mini rengøring

Der er flere gode grunde til, at foretage en indvendig rengøring af din Mac Mini. En af de mest åbenlyse gevinster ved at holde din Mac Mini ren, er mindre varmeudledning. Det er også en god ide at udskifte kølepasta i samspil med rengøringen. Kølepasta bliver tørt med tiden og afleder derfor ikke så godt.

Lad os udføre reparation af Mac Mini

Hos os er alle vores medarbejdere godt uddannede til at varetage din Mac Mini reparation, og vi har stor praktisk erfaring samt teoretisk viden om Apples produkter. Det gælder også, når det kommer til Mac Min. Du kan derfor med ro i sjælen, vælge os til at klare din Mac Mini reparation eller opgradering. Kig forbi vores værksted, hvor vi er klar til at hjælpe med dine Mac Mini problemer.