Mac Pro A1991 reparation » Lad os hjælpe med reparation
Mine cookies

32961330 - Man-fre: 10-17

Mac Pro A1991 reparation

Reparation Mac Pro A1991 (2019)

Se priser på Mac Pro A1991 reparation på listen herunder. Finder du ikke den ønskede pris på listen, kan du kontakte os for at indhente et uforpligtende reparationstilbud.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

3296 1330

info@supermacservice.dk

Mac Pro A1991 reparation

Mac Pro A1991 reparationspriser

Fejlsøgning300,-
SSD udskiftningRing
RAM opgraderingfra 2.800,-
Logic board udskiftningfra 4.500,-
Blæser udskiftningRing
Indvendig rengøring800,-
macOS installation 600,-

Reparation af Mac Pro i København

Det er vigtigt for de fleste, at reparation går hurtigt og ikke mindst smertefrit. Vi har stor fokus på eksekvering og forsøger så vidt muligt, at færdiggøre alle Mac Pro reparationer, samme dag som de ankommer til vores værksted på Østerbro.

Fejlsøgning

Det er vigtigt at kende årsagen til problemet, før vi kan reparere din Mac Pro. Derfor er det også vigtigt at gennemgå din Mac Pro for fejl, inden vi kan påbegynde reparation. Ofte kan vi foretage en komplet gennemgang og fejlsøgning af din Mac Pro, samme dag som du afleverer den.

Strømforsyning

Strømforsyningen er en vital del i din Mac Pro. Virker den ikke, kan din Mac Pro ikke starte. Vi tilbyder udskiftning af strømforsyning i din Mac Pro, og vi kan som regel klare reparationen fra dag til dag.

Ram opgradering

Mac Pro er et glimrende redskab til bl.a. musikproduktion, design og video redigering. Hvis din Mac Pro skrænter ved brug af flere tunge applikationer eller store filer, kan det være en fordel at opgradere den med flere RAM. Kontakt os for yderligere info omkring RAM opgradering i din Mac Pro

Opgradering med SSD eller skift til ny harddisk

Ønsker du mere plads i din Mac Pro eller er SSD defekt, så kan vi hjælpe med en ny SSD eller harddisk. Kontakt os for at høre om de muligheder, vi kan tilbyde.

Udskiftning af blæser

Blæseren i din Mac Pro A1991 vil med tiden blive slidt og derved larme mere og køle mindre. Derfor kan du med fordel udskifte den med en ny og velfungerende blæser, som vil larme mindre og køle din Mac Pro A1991 efter hensigten.

macOS installation

Vi opdaterer og installerer styresystem på Mac Pro samme dag som du afleverer den. Bemærk at vi kan installere alle ønskede macOS versioner på din Mac Pro A1991, blot de er kompatible med din computer.

Indvendig rengøring

Rengøring af din Mac Pro vil ofte være en god ide. Mange års støv og snavs kan fjernes med en rengøring, så din Mac Pro igen kan ånde frit.