Mac Pro reparation » Hurtige og billige reparationer
Mine cookies

32961330 - Man-fre: 10-17

Mac Pro reparation

Mac Pro reparation i København

Hos Super Mac Service tilbyder vi Mac Pro reparation. Vi reparerer primært de nyeste Mac Pro udgaver, men de ældre kan vi også hjælpe med. Vi udfører stort set alle slags reparationer og opgraderinger af Mac Pro og mange opgaver kan vi løse samme dag, som du afleverer din Mac Pro.

Du kan finde os på adressen Ved Klosteret 12, st. 2 på Østerbro, hvor vi har værksted og butik.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

3296 1330

info@supermacservice.dk

Mac Pro reparation

Hvad koster Mac Pro reparation

Det er afgørende at vi ved, hvad der præcist er galt med din Mac Pro, før vi kan reparere den. For kun 300 kr. foretager vi en komplet fejlsøgning, så vi derigennem får lokaliseret fejl, inden reparation påbegyndes. Efter endt fejlsøgning modtager du et reparationstilbud fra os. Ønsker du i stedet for at opgradere din Mac Pro med flere RAM eller støre harddiske og SSD, kan du kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud.

Mac Pro reparationspriser

Reparation og opgraderinger af Mac Pros hos Super Mac Service er altid hurtig og professionel. Se her hvilke reparations- og opgraderingsmuligheder du har. Er du i tvivl om en reparationspris, er du velkommen til at kontakte os.

Mac Pro A1991 reparation pris

Mac Pro
2019
A1991

Mac Pro reparationer i professionelt værksted i København

Vi tilbyder mange forskellige reparationer og opgraderinger af Mac Pro. Vi reparerer både nyere og ældre Mac Pro’s. Herunder får du et overblik over de mest almindelige Mac Pro reparationer, vi tilbyder.

Lad os diagnosticere din Mac Pro

For at reparere din Mac Pro, skal vi først finde frem til fejlkilden. Derfor tilbyder vi en komplet gennemgang af din Mac Pro, så vi derved kan lokalisere fejl, inden vi påbegynder reparationen.

Er strømforsyningen defekt, så lad os skifte den

Hvis din Mac Pro er død og ikke starter, kan det være at strømforsyningen er defekt. Vi tilbyder udskiftning, samme dag som du afleverer din Mac Pro til reparation.

Udskiftning af larmende eller defekt blæser

Blæseren er en en essentiel del i din Mac Pro. Når den er defekt, vil din Mac Pro ikke aflede overskydende varme korrekt, og det kan skabe andre problemer. Derfor er det vigtigt, at blæseren kører optimalt. På den måde sikrer du bedre køling og længere levetid for din Mac Pro.

SSD udskiftning og opgradering

Hvis harddisk eller SSD er defekt i din Mac Pro, kan vi tilbyde at udskifte den. Det kan også være, at du har brug for at udvide lagerkapaciteten eller behov for mere fart, så kan du med fordel få monteret en stor SSD i din Mac Pro.

macOS installation og softwareopdatering

Vi tilbyder hjælp til de fleste problemstillinger. Du kan eksempelvis få optimeret din Mac Pros styresystem, få fjernet virus og malware. Vi kan også hjælpe, hvis du er løbet tør for plads eller har problemer med at slette Apps du ikke længere benytter.
Ønsker du nyt macOS installeret i din Mac Pro eller opdatering af nuværende, så kan vi også klare det.

Indvendig rengøring og rensning

Der er flere gode grunde til, at foretage en indvendig rengøring af din Mac Pro. En af de mest åbenlyse gevinster ved at holde din Mac Pro ren, er mindre varmeudledning. Det er også en god ide at udskifte kølepasta i samspil med rengøringen. Kølepasta bliver tørt med tiden og afleder derfor ikke så godt.

Hurtig Mac Pro opgradering og reparation

Hos Super Mac Service, er vi alle godt uddannede til at varetage reparationen af din Mac Pro, og vi har både stor praktisk erfaring samt teoretisk viden om Apples produkter. Det gælder også, når det kommer til Mac Pro opgradering. Vi tilbyder eksempelvis opgradering af RAM eller SSD i Mac Pro. I vores værksted kan vi derfor hjælpe både opgraderinger samt reparationer.