Mac Pro reparation » Hurtige og billige reparationer

32961330 - Man-fre: 10-17

Mac Pro reparation

Mac Pro reparation i København

Hos Super Mac Service tilbyder vi Mac Pro reparation. Vi reparerer primært de nyeste Mac Pro udgaver, men de ældre kan vi også hjælpe med. Vi udfører stort set alle slags reparationer og opgraderinger af Mac Pro og mange opgaver kan vi løse samme dag, som du afleverer din Mac Pro.

Du kan finde os på adressen Ved Klosteret 12, st. 2 på Østerbro, hvor vi har værksted og butik.

Her på siden kan du læse om vores Mac Pro reparationer. Hvis du har spørgsmål, kan du tage et kig på vores FAQ eller du kan kontakte os.

Mac Pro reparation

Hvad koster Mac Pro reparation

Det er afgørende at vi ved, hvad der præcist er galt med din Mac Pro, før vi kan reparere den. For kun 300 kr. foretager vi en komplet fejlsøgning, så vi derigennem får lokaliseret fejl, inden reparation påbegyndes. Efter endt fejlsøgning modtager du et reparationstilbud fra os. Ønsker du i stedet for at opgradere din Mac Pro med flere RAM eller støre harddiske og SSD, kan du kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud.

Hvilke Mac Pro kan du få repareret hos os

Vi tilbyder reparation af alle Mac Pro modeller fra 2012 frem til idag. Vi har stor erfaring med Mac Pro og har repareret rigtig mange af dem. Uanset om du har en ældre Mac Pro eller en nyere, så kan vi reparere den. Nedenfor kan du klikke på din Mac Pro’s modelnummer, for at komme direkte til vores reparationspriser.

Mac Pro

Mac Pro 2019 – A1991

Mac Pro reparationer

Vi tilbyder mange forskellige reparationer og opgraderinger af Mac Pro. Vi reparerer både nyere og ældre Mac Pro’s. Herunder får du et overblik over de mest almindelige Mac Pro reparationer, vi tilbyder.

Fejlsøgning

For at reparere din Mac Pro, skal vi først finde frem til fejlkilden. Derfor tilbyder vi en komplet gennemgang af din Mac Pro, så vi derved kan lokalisere fejl, inden vi påbegynder reparationen.

Strømforsyning

Hvis din Mac Pro er død og ikke starter, kan det være at strømforsyningen er defekt. Vi tilbyder udskiftning, samme dag som du afleverer din Mac Pro til reparation.

Blæser skift

Blæseren er en en essentiel del i din Mac Pro. Når den er defekt, vil din Mac Pro ikke aflede overskydende varme korrekt, og det kan skabe andre problemer. Derfor er det vigtigt, at blæseren kører optimalt. På den måde sikrer du bedre køling og længere levetid for din Mac Pro.

SSD udskiftning

Hvis harddisk eller SSD er defekt i din Mac Pro, kan vi tilbyde at udskifte den. Det kan også være, at du har brug for at udvide lagerkapaciteten eller behov for mere fart, så kan du med fordel få monteret en stor SSD i din Mac Pro.

Kabel skift

Din Mac Pro har flere interne kabler, som kan gå i stykker. Vi lagerfører Mac Pro kabler, og derfor kan vi klare de fleste opgaver fra dag til dag.

Software

Vi tilbyder hjælp til de fleste problemstillinger. Du kan eksempelvis få optimeret din Mac Pros styresystem, få fjernet virus og malware. Vi kan også hjælpe, hvis du er løbet tør for plads eller har problemer med at slette Apps du ikke længere benytter.
Ønsker du nyt macOS installeret i din Mac Pro eller opdatering af nuværende, så kan vi også klare det.

Indvendig rengøring

Der er flere gode grunde til, at foretage en indvendig rengøring af din Mac Pro. En af de mest åbenlyse gevinster ved at holde din Mac Pro ren, er mindre varmeudledning. Det er også en god ide at udskifte kølepasta i samspil med rengøringen. Kølepasta bliver tørt med tiden og afleder derfor ikke så godt.

Mac Pro opgradering og reparation

Hos Super Mac Service, er vi alle godt uddannede til at varetage reparationen af din Mac Pro, og vi har både stor praktisk erfaring samt teoretisk viden om Apples produkter. Det gælder også, når det kommer til Mac Pro opgradering. Vi tilbyder eksempelvis opgradering af RAM eller SSD i Mac Pro. I vores værksted kan vi derfor hjælpe både opgraderinger samt reparationer.