Adresse

Ved Klosteret 12 st. 2, 2100 København Ø Telefon 32961330 Åbningstider Man-Fre 10-17

Category Archives: Mac reparation

Reparation af MacBook

Reparation af MacBook

Hos Super Mac Service har vi dagligt reparation af MacBook på dagsordenen. Vi reparerer alle typer MacBooks og tilbyder en hver type reparationer af MacBook computere. Lige fra de simple reparationer som harddisk opgraderinger til tastatur udskiftning til ind, -og udlodning af defekte elektroniske komponenter på bundkort (Logic board) og reparation af væskeskadede MacBook computere.
Vi har professionelle uddannede fagfolk i vores stab og vores mange års erfaring med service og reparationer af MacBook computere, gør at vi kan udføre selv de mest komplekse reparationer i vores værksted.


Reparation af MacBook Pro 13" Unibody harddisk flex kabel

MacBook Pro 13" serien A1278 fra 2009 til 2012 har alle den samme svaghed med harddisk flex kablet, det kabel som forbinder harddisk med logic board.
Typiske symptomer ved et defekt harddisk flex kabel er en langsom computer eller spørgsmåltegn/mappeikon under opstart.
De nævnte symptomer er ikke nødvendigvis opstået pga. et defekt HDD flex kabel, men kan også skyldes en defekt harddisk eller i andre tilfælde en fejl på logic boardet.
Det er værd at bemærke at harddisk flex kabler til MacBook Pro 13" 2011 og 2012, selvom de ikke ligner hinanden, kan benyttes til begge modeller.


Reparation af MacBook harddisk

Hvis harddisken er defekt i din MacBook, vil det eksempelvis kunne opleves ved at computeren er langsom eller viser spørgsmålstegn/mappeikon ved opstart. Altså meget lig de symptomer der kan opleves ved defekt HDD kabel. Vi tilbyder udskiftning af både mekaniske harddiske og SSD harddiske.


Reparation af MacBook CPU blæser

Hvis din MacBook Pro eller MacBook Air larmer mere end hvad der er normalt, bliver usædvanligt varm eller slukker automatisk ved belastning, kan det være på tide at udskifte CPU blæseren.
I nogle tilfælde vil en rengøring eller reparation af CPU blæseren være tilstrækkeligt.


Reparation af MacBook tastatur

Det er ikke ualmindeligt at vi skifter tastatur på MacBooks. Faktisk er det en af de mest forekommende reparationer vi udfører i vores værksted, og væske er den hyppigste årsag. Vi tilbyder udskiftning af enkelte taster og udskiftning af tastatur eller komplet top case.
Læs mere om vores tastatur og top case reparationer.


Reparation af MacBook RAM

Der kan være flere grunde til at din computer skal have flere RAM. Hvis din MacBook er begyndt at arbejde langsomt i forbindelse med afvikling af programmer, kan det ofte svare sig at opgradere med flere RAM. Det kan også være at du ønsker at opdatere til et nyere styresystem, som kræver flere RAM.
En tredje mulighed kan være at din MacBook 'bipper' under opstarter og slet ikke vil starte. Bemærk at der ikke kan udskiftes RAM på MacBook Air og MacBook Pro retina modellerne.


Udskiftning af MacBook SuperDrive

SuperDrive i din MacBook er det optiske drev, som er forbundet med logic boardet med et flex kabel. SuperDrive er det optiske drev, som benyttes i forbindelse med afvikling af DVD og CD medier. Det er en sliddel i computeren, som ofte går i stykker. Symptomerne kan være, at du kun kan afvikle DVD eller CD. Et andet symptom på et defekt SuperDrive, er at skiverne skubbes ud umiddelbart efter de er indført i drevet. I andre tilfælde kan medier ikke kan afspilles pga. et defekt defekt flex kablet.


Reparation af MacBook skærm

Hos os kan du få skiftet skærm på din MacBook, MacBook Pro, MacBook Air og MacBook Pro Retina. Vi tilbyder forskellige løsninger; Brugte eller nye komplette skærme. Med andre ord kan vi som regel finde en løsning der passer til dit behov.
Her kan du læse mere om vores skærm reparationer.


Udskiftning af MacBook batteri

Alle batterier skal betragtes som en sliddel, og det gælder også batterier til MacBook computere. Typiske tegn på at dit batteri skal udskiftes i din MacBook, kan være at den ikke holder strøm ret længe, medmindre der er tilsluttet oplader. Computeren registrerer ikke at der er monteret et batteri eller du får en besked fra styresystemet om, at batteriet skal udskiftes. Et andet og helt åbenlyst tegn på at batteriet er defekt i din MacBook eller MacBook Pro, kan være at det er svulmet op, og derfor begynder at trykke på trackpad'en, der så resulterer i at trackpad'en ikke længere fungerer korrekt.
Hos Super Mac Service tilbyder vi batteri udskiftning i alle bærbare Apple computere og altid lagerførende i batterier til MacBook, MacBook Pro og MacBook Air.

Vi har walk-in service, så du kan komme direkte ind fra gaden og få udskiftet batteri mens du venter.


Logic board reparation

Reparation af bundkort - logic board

Vi tilbyder fejlsøgning og reparation af bundkort til alle typer Apple computere. Fra et økonomisk synspunkt, kan det som regel bedre betale sig at udføre reparation af bundkort fremfor at udskifte det til et nyt eller genbrugt bundkort. Reparation af bundkort foregår ved at vi fejlsøger og finder de defekte elektroniske komponenter, som er skyld i fejlen. Derefter udskiftes de ved hjælp af ud- og indlodning af nye komponenter. Det kan bl. a. være modstande, kondensatorer, IC kredse, controllere, forstærkere og sikringer som vi udskifter under reparation.


 Fejl på Apple computere der skyldes logic board (bundkort) kan bl.a. være:

- helt død
- kan ikke tænde
- slukker af sig selv
- OSX starter ikke
- svagt lys i skærmen
- intet lys i skærmen
- intet billede på skærmen
- fragmenter i billedet
- tastatur virker forkert
- tastatur virker ikke
- oplader ikke batteriet
- kan ikke se batteriet
- m. fl.

Samme symptomer kan dog også vise sig ved fejl på andre dele end bundkortet, så det er derfor nødvendigt altid at lave en grundig diagnose af din Apple enhed inden en eventuel reparationen påbegyndes.


Reparation af væskeskade

Reparation af væskeskadede bundkort kræver en kemisk rengøring, da det er vigtigt at sikre, at bundkortet/logic boardet er fri for væske når der skal fejlsøges.
Alle kredsløb i bundkortet testes for fejl og efterfølgende udskiftes de defekte elektroniske komponenter.


Udskiftning af bundkort

Vi ved at computeren er en vigtig del både i det private hjem eller i virksomheden. Når et login board eller bundkort går i stykker i en Mac, kan det ofte være en tidskrævende process at reparere det. Derfor tilbyder vi også udskiftning af logic boards, så en reparation kan afvikles indenfor et par dage. I langt de fleste tilfælde, udskifter vi samme dag.