Adresse

Ved Klosteret 12 st. 2, 2100 København Ø Telefon 32961330 Åbningstider Man-Fre 10-17

Udskiftning af defekt skærm: komplet skærmmoddul eller frontglas.

Vi udskifter skærme på alle MacBook, MacBook Pro, MacBook Air samt iMac modeller.

Udvalgte priseksempler på reparation af MacBook skærm:
MacBook Pro Retina 13" skærm udskiftning: kr. 4.500,-
MacBook Pro Retina 15" skærm udskiftning: kr. 6.000,-
MacBook Air 13" skærm udskiftning: kr. 4.000,-

Se flere priser på vores MacBook reparationer


Udskiftning af skærm i MacBook, MacBook Pro og MacBook Air

Har du en defekt skærm? Vi udskifter skærmen hvis den er ødelagt. Der kan være flere tegn på at skærmen er i stykker. Det kan bla. a være en flænge, en revne eller dybe ridser. Selve overfladen kan også have taget skade, coatingen er slidt eller nedbrudt. Der kan være opstået de-laminering i de indre reflektions- og polariseringslag hvilket giver mørke eller lyse plamager. Billedet kan være helt forsvundet eller meget svagt hvis det eksempelvis kun er baggrundsbelysningen der mangler (manglende baggrundsbelysning kan dog også skyldes en fejl i bundkort, ledninger eller terminaler). Der kan forekomme lodrette eller vandrette streger og pixelfejl.


Skift af glas i Macbook Pro og iMac

Hvis selve frontglasset er gået i stykker kan vi skifte glasset, uden at skifte LCD-panel eller rammen.

Vi skifter frontglas i alle modeller med glas på skærmen. I MacBook Pro Retina-modeller samt iMac Slim-modeller skifter vi også LCD-panelet i forbindelse med glas udskiftning, da LCD-panelet altid bliver beskadiget ved afmontering af det defekte frontglas pga. den ekstremt tynde konstruktion af skærmen.


Skift af komplet skærmmodul og frontglas

Har din MacBook defekt skærm? Så kan vi tilbyde udskiftning af hele skærmmodulet i MacBook, MacBook Pro, MacBook Pro Retina og MacBook Air modeller. Vi har både brugte og nye skærmmoduler til de fleste modeller. Kontakt os hvis du ønsker yderligere information.


Comments are closed.