Adresse

Ved Klosteret 12 st. 2, 2100 København Ø Telefon 32961330 Åbningstider Man-Fre 10-17

Logic board reparation

Reparation af bundkort - logic board

Vi tilbyder fejlsøgning og reparation af bundkort til alle typer Apple computere. Fra et økonomisk synspunkt, kan det som regel bedre betale sig at udføre reparation af bundkort fremfor at udskifte det til et nyt eller genbrugt bundkort. Reparation af bundkort foregår ved at vi fejlsøger og finder de defekte elektroniske komponenter, som er skyld i fejlen. Derefter udskiftes de ved hjælp af ud- og indlodning af nye komponenter. Det kan bl. a. være modstande, kondensatorer, IC kredse, controllere, forstærkere og sikringer som vi udskifter under reparation.


 Fejl på Apple computere der skyldes logic board (bundkort) kan bl.a. være:

- helt død
- kan ikke tænde
- slukker af sig selv
- OSX starter ikke
- svagt lys i skærmen
- intet lys i skærmen
- intet billede på skærmen
- fragmenter i billedet
- tastatur virker forkert
- tastatur virker ikke
- oplader ikke batteriet
- kan ikke se batteriet
- m. fl.

Samme symptomer kan dog også vise sig ved fejl på andre dele end bundkortet, så det er derfor nødvendigt altid at lave en grundig diagnose af din Apple enhed inden en eventuel reparationen påbegyndes.


Reparation af væskeskade

Reparation af væskeskadede bundkort kræver en kemisk rengøring, da det er vigtigt at sikre, at bundkortet/logic boardet er fri for væske når der skal fejlsøges.
Alle kredsløb i bundkortet testes for fejl og efterfølgende udskiftes de defekte elektroniske komponenter.


Udskiftning af bundkort

Vi ved at computeren er en vigtig del både i det private hjem eller i virksomheden. Når et login board eller bundkort går i stykker i en Mac, kan det ofte være en tidskrævende process at reparere det. Derfor tilbyder vi også udskiftning af logic boards, så en reparation kan afvikles indenfor et par dage. I langt de fleste tilfælde, udskifter vi samme dag.


Comments are closed.