Mac reparation i København

Mac reparation København

Super Mac Service ApS tilbyder professionel og lynhurtig Mac reparation i København, nærmere bestemt Orions Allé 13 i Kastrup på Amager.
Vi forsøger altid, så vidt det er muligt, at reparere din Mac mens du venter. Rigtig mange opgaver kan løses ADHOC. Derved sørger vi for, at du hurtig får din Mac retur, så du kan komme igang igen.

Vi tilbyder Mac reparation i København, og vi har certificeret Apple tekniker i vores stab og gennemgående erfaring med Mac computere fra midten af 80'erne og i IT sektoren siden slutningen af 90'erne. Vores kendskab til Apple udstyr og Mac reparationer, gør at vi kan reparere enhver Mac computer.

Der er ofte mange faktorer, der spiller ind i forhold til hvem du vælger som reparatør af dit defekte Apple udstyr; kompetencer, pris, varighed, troværdighed og ikke mindst beliggenhed.
Vi gør os gældende på alle parametre, og du kan være sikker på, at alt går planmæssigt, når du benytter os til at reparere din Mac.

Selvom vi har til huse i Københavnsområdet og tilbyder Mac reparation i København, er det ikke ensbetydende at vi ikke kan hjælpe dig, hvis du bor langt os.
Bor du eksempelvis i Jylland og stadig ønsker at gøre brug af vores services, tilbyder vi afhentning og returnering af din Apple udstyr for kun 300 kr.
Kontakt os hvis du ønsker afhentning af dit defekte Apple udstyr.
Du er naturligvis også velkommen til selv af sende dit Apple udstyr til os eller indlevere det personligt.

Her kan du læse yderligere information omkring vores Mac reparationer.