Reparation af MacBook

Reparation af MacBook

Hos Super Mac Service har vi dagligt reparation af MacBook på dagsordenen. Vi reparerer alle typer MacBooks og tilbyder en hver type reparationer af MacBook computere. Lige fra de simple reparationer som RAM opgraderinger og tastatur udskiftning til ind, -og udlodning af defekte elektroniske komponenter på bundkort (Logic board) og reparation af væskeskadede MacBook computere.
Med en uddannet elektronikingeniør i vores stab og vores mange års erfaring med service og reparationer af MacBook computere, gør at vi kan udføre selv de mest komplekse reparationer i vores værksted.

Reparation af MacBook


Reparation af MacBook Pro 13" Unibody harddisk flex kabel

MacBook Pro 13" serien fra 2009 til 2012 har alle den samme svaghed med harddisk flex kablet, det kabel som forbinder harddisk med logic board.
Typiske symptomer ved et defekt harddisk flex kabel er en langsom computer eller spørgsmåltegn/mappeikon under opstart.
De nævnte symptomer er ikke nødvendigvis opstået pga. et defekt HDD flex kabel, men kan også skyldes en defekt harddisk eller i andre tilfælde en fejl på logic boardet.
Det er værd at bemærke at harddisk flex kabler til MacBook Pro 13" 2011 og 2012, selvom de ikke ligner hinanden, kan benyttes til begge modeller.


Reparation af MacBook harddisk

Hvis harddisken er defekt i din MacBook, vil det eksempelvis kunne opleves ved at computeren er langsom eller viser spørgsmålstegn/mappeikon ved opstart. Altså meget lig de symptomer der kan opleves ved defekt HDD kabel. Vi tilbyder udskiftning af både mekaniske harddiske og SSD harddiske.


Reparation af MacBook CPU blæser

Hvis din MacBook larmer mere end hvad der er normalt, bliver usædvanligt varm eller slukker automatisk ved belastning, kan det være på tide at udskifte CPU blæseren. I nogle tilfælde vil en rengøring eller reparation af CPU blæseren være tilstrækkeligt.


Reparation af MacBook tastatur

Det er ikke ualmindeligt at vi skifter tastatur på MacBooks. Faktisk er det en af de mest hyppigt forekommende reparationer vi udfører i vores værksted. Vi tilbyder udskiftning af enkelte taster og udskiftning af komplet tastatur eller top case.
Læs mere om vores tastatur og top case reparationer.


Reparation af MacBook RAM

Der kan være flere grunde til at din computer skal have flere RAM. Hvis din MacBook er begyndt at arbejde langsomt i forbindelse med afvikling af programmer, kan det ofte svare sig at opgradere med flere RAM. Det kan også være at du ønsker at opdatere til et nyere styresystem, som kræver flere RAM.
En tredje mulighed kan være at din MacBook 'bipper' under opstarter og slet ikke vil starte.


Udskiftning af MacBook SuperDrive

SuperDrive i din MacBook er det optiske drev, som er forbundet med logic boardet med et flex kabel. SuperDrive er det optiske drev, som benyttes i forbindelse med afvikling af DVD og CD medier. Det er en sliddel i computeren, som ofte går i stykker. Symptomerne kan være, at du kun kan afvikle DVD eller CD. Et andet symptom på et defekt SuperDrive, er at skiverne skubbes ud umiddelbart efter de er indført i drevet. I andre tilfælde kan medier ikke kan afspilles pga. et defekt defekt flex kablet.


Reparation af MacBook skærm og glas

Hos os kan du få skiftet skærm på din MacBook, MacBook Pro, MacBook Air og MacBook Pro Retina. Vi tilbyder forskellige løsninger; Brugte eller nye komplette skærme, frontglas, LCD og LCD med frontglas. Med andre ord kan vi altid findeen løsning der passer til dit behov.
Her kan du læse mere om vores skærm reparationer.


Udskiftning af MacBook batteri

Alle batterier skal betragtes som en sliddel, og det gælder også batterier til MacBook computere. Typiske tegn på at dit batteri skal udskiftes i din MacBook, kan være at den ikke holder strøm ret længe, medmindre der er tilsluttet oplader. Computeren registrerer ikke at der er monteret et batteri eller du får en besked fra styresystemet om, at batteriet skal udskiftes. Et andet og helt åbenlyst tegn på at batteriet er defekt i din MacBook eller MacBook Pro, kan være at det er svulmet op, og derfor begynder at trykke på trackpad'en, der så resulterer i at trackpad'en ikke længere fungerer korrekt.
Hos Super Mac Service tilbyder vi batteri udskiftning i alle bærbare Apple computere og altid lagerførende i batterier til MacBook Pro.

Vi udskifter defekte batterier mens du venter.


Comments are closed.