32961330 - Man-fre: 10-17

Mac support på Østerbro i København

Professionel Mac support

Mac support hos Super Mac Service kommer i mange afskygninger. Vi tilbyder nemlig reparation og support til alle Apple computere, herunder: MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac Mini og Mac Pro samt de fleste iPhones.

Mac supprt

Mac support i København

Hvis du oplever problemer med din Mac, kan du hente hjælp hos Super Mac Service. Ønsker du selv at søge hjælp, er der rig mulighed for at få det I vores blog og FAQ sektion, hvor du kan gode gode råd, tips og support.

Få hurtig support til din Mac eller iPhone

Vores Mac support er lynhurtig, så hvis du har travlt med at få repareret din Mac eller iPhone, så er vi det helt rette sted for dig. Vi har de fleste reservedele på lager på værkstedet, så vi kan udføre de fleste reparationer på dagen.

Du kan f.eks. få udskiftet batteriet eller skærmen i din MacBook i løbet af 60 minutter efter du har afleveret den til os.

Få Mac support på Østerbro i dag

Aflever din Mac hos Super Mac Service på adressen Ved Klosteret 12 st. 2, 2100 København Ø, hvis du har brug for Mac support. Du er velkommen til at ringe til os, hvis vi skal besvare dine spørgsmål.

Vi tilbyder support hjemme hos dig

Hvis du har behov for Mac support derhjemme eller på din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan arrangere et besøg.

Kontakt os hvis du har brug for hurtig og professionel Mac support

Er du i den uheldige situation, at du har brug for support til et Apple produkt, som der ikke længere er garanti på? Så kan vi hjælpe dig med professionel Mac support. Tøv ikke med at kontakte os, så finder vi den helt rigtige support løsning til dig.

Spørgsmål og svar

Hvad koster Mac support?

Mac support starter ved 300 kr. Du kan besøge vores prisside, for at se flere priser.

Hvornår kan jeg få Mac support?

Du kan få support alle hverdage mellem 10-17. Kontakt os for at høre nærmere!

Kan i hjælpe med alt?

Uanset om du har en bærbar eller stationær Mac computer, så tilbyder vi support. Vi yder også support til Windows PC’er.


Skriv en kommentar