MacBook Air A1466 reparation » Den klarer vi

32961330 - Man-fre: 10-17

MacBook Air A1466 reparation

MacBook Air A1466 priser på reparation

Her på siden kan du finde priser på MacBook Air A1466 reparation. Hvis du søger en pris som ikke er på listen, kan du kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud.

MacBook Air A1466 reparation

MacBook Air A1466 reparationspriser

Fejlsøgning300,-
Fejlsøgning ved væskeskade500,-
SSD udskiftningfra 1.200,-
Skærmskift (brugt)fra 1.200,-
Skærmskift (ny)2.200,-
Batteriskift1.200,-
Logic board reparation3.000,-
Logic board udskiftningfra 1.200,-
Blæser udskiftning500,-
Top case udskiftningfra 1.600,-
Trackpad udskiftning700,-
Højttaler sæt udskiftning500,-
I/O kort udskiftning600,-
Indvendig rengøring500,-
macOS installation600,-

MacBook Air 13″ A1466 reparation på Østerbro i København

Vi har indgående kendskab til MacBook Air A1466, og har repareret rigtig mange af dem. Derfor tør vi godt kalde os eksperter på området. Vi er lagerførende i nye og brugte reservedele, så vi derved kan tilbyde hurtig reparation af din MacBook Air. Vi har ingen tidsbestilling, så vil du have hurtig MacBook Air A1466, så kom forbi vores værksted på adressen Ved Klosteret 12 st. 2 på Østerbro i vores åbningstid uden foregående aftale. Ring til os hvis du har brug for at vide mere om voreshurtige MacBook Air A1466 reparationer.

Billig MacBook Air A1466 reparation

Da vi er lagerførende i brugte reservedele, kan vi tilbyde billig reparation af din MacBook Air. Når vi benytter genbrugte reservedele til reparationer, betyder det mindre belastning for miljøet og en lavere reparationspris. Kontakt os for lagerstatus på genbrugte reservedele til MacBook Air A1466.

Hurtige MacBook Air A1466 reparationer

Det er ikke alle reparationer der kan færdiggøres samme dag. Komplekse reparationer som udbedring af væskeskader, logic board reparationer eller fejlsøgning ved periodiske fejl, kan nemlig ofte være tidskrævende. Vi har dog en del reparationer, der kan klare i løbet af en 1 times tid efter indlevering. Skærmskift, batteriskift, og udskiftning af top case samt interne kabler, er alle reparationer, som vi normalt løser i løbet af en time. Du må meget gerne kontakte os, hvis du har brug for at vide, hvor hurtigt vi kan reparere din MacBook Air A1466.

MacBook Air A1466 fejlsøgning

Det er vigtigt at kende årsagen til problemet, før vi kan reparere din MacBook Air A1466. Derfor laver vi en komplet gennemgang for at lokalisere fejl. Ofte kan vi foretage en komplet gennemgang og fejlsøgning af din MaBook Air, samme dag som du afleverer den.

MacBook Air A1466 batteriskift

Hos Super Mac Service kan vi udskifte batteriet i din MacBook 13″ A1466 indenfor 30 minutter. Kig blot forbi i vores åbningstid, så vi kan skifte batteriet i din MacBook Air.

Vi benytter batterier af typen OEM. OEM betyder ‘Original Equipment Manufacturer’ eller løst oversat til dansk ‘original produktfremstiller’. OEM producenter fremstiller komponenter eller produkter, som købes af en anden virksomhed og sælges efterfølgende under købers virksomheds eller firmanavn. OEM referer til den virksomhed der oprindeligt produceret produktet.
De OEM batterier vi tilbyder, er af højeste kvalitet og blandt markedets bedste. Vi har sikret at de lever op til gængse standarder og så er de selvfølgelig CE, ROHS og FCC godkendte og ISO 9001 certificeret.

Ny SSD i din MacBook Air A1466

Er SSD i din MacBook Air A1466 defekt eller ønsker du at opgradere med mere lagerplads, så kan vi hjælpe. Vi overfører data fra oprindleig harddisk og overfører til ny SSD. Ofte kan kan vi klare operationen, samme dag som du besøger os.

Billigt MacBook Air skærmskift

Vi lagerfører nye og brugte skærme til MacBook Air 13″ A1466 og kan derfor have de fleste skærmskift klar, samme dag som du afleverer din MacBook Air til reparation. Ønsker du et billigere skærmskift, kan vi tilbyde at udskifte den med en brugt skærm.

Udskiftning af blæser i MacBook Air A1466

Efter et langt liv kan blæseren i din MacBook Air godt trænge til at blive udskiftet. Vi tilbyder lynhurtig reparation og kan skifte blæser i din MacBook Air A1466, indenfor en time efter du har afleveret den i vores værksted.

MacBook Air A1466 top case udskiftning

Er tastaturet defekt i din MacBook Air A1466, kan vi tilbyde at udskifte eller reparere top case. Reparationen kan oftest klares, samme dag som du afleverer den på værkstedet.

MacBook Air A1466 trackpad udskiftning

Hvis cursor hopper rundt på skærmen når du bruger din MacBook’s trackpad, kan det skyldes at trackpad er defekt. Hvis du har behov for hurtig MacBook Air A1466 reparation, kan vi tilbyde at udskifte din defekte trackpad i løbet af en times tid.

Nye højttalere i din MacBook Air

Din MacBook Air A1466 har 2 højttalere, som er monteret i henholdsvis højre og venstre side i top case. Disse kan gå i stykker uafhængigt af hinanden, og kan udskiftes enkeltvis. Vi anbefaler dog, at udskifte begge højttalere for det bedste resultat.

macOS installation

Vi tilbyder opgradering og installation af macOS i din MacBook Air A1466. Hvad enten du ønsker at opgradere nuværende styresystem eller ønsker helt nyt macOS, så kan vi hjælpe. Kontakt os for at høre hvilke muligheder du har i forbindelse med opgradering eller installation af macOS.

Indvendig rengøring af din MacBook Air A1466

Med årene samles støv og snavs i din MacBook Air, og den kan derfor have vanskeligheder med at skille sig af med unødig varme. Du kan med fordel få en indvendig rengøring af din MacBook Air, hvor støv og snavs fjernes. Derved mindsker du overophedning og samtidig vil en rengøring bidrage til et bedre og længere liv for din MacBook Air.

24 måneders garanti på MacBook Air reparationer

Når du får foretaget en MacBook Air reparation hos os, modtager du samtidig en garanti på 24 måneder på de udskiftede reservedele.