MacBook Air A2179 reparation » Reparation på 1 time
Mine cookies

32961330 - Man-fre: 10-17

MacBook Air A2179 reparation

Reparation af MacBook Air A2179 (2020)

Nedenfor kan du se hvad MacBook Air A2179 reparation koster. Hvis du søger en reparationspris, som vi ikke har fået med på listen, kan du kontakte os for at indhente et uforpligtende reparationstilbud.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

3296 1330

info@supermacservice.dk

MacBook Air A2179 reparation

MacBook Air A2179 reparationspriser

Fejlsøgning300,-
Fejlsøgning ved væskeskade500,-
Skærmskift (brugt)fra 2.500,-
Skærmskift (ny)4.300,-
Batteriskift1.700,-
Logic board reparationfra 3.200,-
Logic board udskiftningfra 2.300,-
Udskiftning af DC-in board900,-
Top case udskiftning3.800,-
Trackpad udskiftning1.500,-
Højttaler sæt udskiftning1.200,-
I/O kort udskiftning1.200,-
Indvendig rengøring400,-
macOS installation600,-

MacBook Air reparation på under 1 time

Vi har indgående kendskab til MacBook Airs, og har repareret rigtig mange af dem. Derfor tør vi godt kalde os eksperter på området. Vi er lagerførende i nye og brugte reservedele, så vi derved kan tilbyde hurtig MacBook Air reparation. Vi bruger ikke tidsbestilling, så du kan derfor komme forbi værkstedet på Østerbro uden foregående aftale.

Ring til os hvis du har brug for at vide noget om vores hurtige MacBook reparationer.

Billig MacBook Air reparation til fornuftige priser

Da vi er lagerførende i brugte reservedele, kan vi tilbyde billig reparation af din MacBook Air. Når vi benytter genbrugte reservedele til reparationer, belaster vi miljøet mindre og du får en lavere reparationspris. Kontakt os for lagerstatus på genbrugte reservedele til MacBook Air A2179.

Hurtige reparationer hver gang

Det er ikke alle reparationer vi kan færdiggøre samme dag. Komplekse reparationer som væskeskader, Logic Board reparationer eller fejlsøgning ved periodiske fejl, kan ofte være tidskrævende. Vi tilbyder en del reparationer, der kan klare i løbet af en 1 times tid efter indlevering. Skærmskift, batteriskift, og udskiftning af top case samt interne kabler, er alle reparationer, som vi løser på kort tid. Kontakt os hvis du har brug for lynhurtig og professionel MacBook Air A2179 reparation.

Diagnose og grundig gennemgang

Det er vigtigt at kende årsagen til problemet, før vi kan reparere din MacBook Air. Derfor laver vi en komplet gennemgang for at lokalisere fejl. Ofte kan vi foretage en komplet gennemgang og fejlsøgning af din MaBook Air, samme dag som du afleverer den.

Nyt batteri til MacBook Air

Hos Super Mac Service kan vi udskifte batteri i din MacBook indenfor 1 time. Kig blot forbi i vores åbningstid, så skal vi nok udskifte batteriet i din MacBook Air.

Vi benytter batterier af typen OEM. OEM betyder ‘Original Equipment Manufacturer’ eller løst oversat til dansk ‘original produktfremstiller’. OEM producenter fremstiller komponenter eller produkter, som købes af en anden virksomhed og sælges efterfølgende under købers virksomheds eller firmanavn. OEM referer til den virksomhed der oprindeligt produceret produktet.
De OEM batterier vi tilbyder, er af højeste kvalitet og blandt markedets bedste. Vi har sikret at de lever op til gængse standarder og så er de selvfølgelig CE, ROHS og FCC godkendte og ISO 9001 certificeret.

MacBook Air skærmskift

Vi lagerfører nye og brugte skærme til MacBook Airs og kan derfor have de fleste skærmskift klar, samme dag som du afleverer din MacBook Air A2179 til reparation. Hvis du vil have en brugt skærm monteret på din laptop, så kontakt os for lagerstaus og pris.

MacBook Air top case udskiftning

Er tastaturet defekt i din MacBook Air, kan vi tilbyde at udskifte top case. Reparationen kan oftest klares, samme dag som du afleverer den på værkstedet.

Udskiftning af defekt trackpad

Hvis cursor hopper rundt på skærmen når du bruger din MacBook’s trackpad, kan det skyldes at trackpad er defekt. Hvis du har behov for hurtig reparation, kan vi udskifte den, samme dag du besøger værkstedet.

Udskiftning af højttaler i MacBook Air

Din MacBook Air A2179 har 2 stk. højttalere, som er monteret med dobbeltklæbende tape i henholdsvis højre og venstre side i top case. Højttalere bliver slidt og går i stykker. Vi tilbyder lynhurtig hjælp og udskiftning indenfor en time efter du har afleveret din MacBook Air.

macOS installation til MacBook Air

Vi tilbyder opgradering og installation af macOS i din MacBook Air. Hvad enten du ønsker at opgradere nuværende styresystem eller ønsker helt nyt macOS, så kan vi hjælpe med opgaven. Kontakt os for at høre hvilke muligheder du har i forbindelse med opgradering eller installation af macOS.

MacBook Air A2179 indvendig rengøring

I årenes løb vil støv og snavs samles i din MacBook Air, og den kan derfor have vanskeligheder med at komme af med overskydende varme. Du kan med fordel få en indvendig rengøring af din MacBook Air, hvor støv og snavs fjernes. Derved mindsker du overophedning og samtidig vil en rengøring bidrage til et bedre og længere liv for din MacBook Air.