32961330 - Man-fre: 10-17

MacBook Air A2179 reparation

MacBook Air A2179 info

Lanceringsdato: 18. marts 2020
Udgået fra produktion: 10. november 2020
Modelnummer: A2179
Farver: Sølv, grå, guld

Nedenfor kan du se hvad MacBook Air A2179 reparation koster. Hvis du søger en reparationspris, som vi ikke har fået med på listen, kan du kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud på MacBook Air A2179 reparation.

MacBook Air A2179 reparation

MacBook Air A2179 reparationspriser

Fejlsøgning300,-
Fejlsøgning ved væskeskade500,-
Skærmskift (brugt)fra 2.800,-
Skærmskift (ny)5.100,-
Batteriskift2.200,-
Logic board reparationfra 2.900,-
Logic board udskiftningfra 3.900,-
Udskiftning af DC-in board1.200,-
Top case udskiftning4.200,-
Trackpad udskiftning1.500,-
Højttaler sæt udskiftning1.200,-
I/O kort udskiftning1.200,-
Indvendig rengøring800,-
macOS installation600,-

MacBook Air A2179 reparation på under 1 time

Vi har indgående kendskab til MacBook Air A2179, og har repareret rigtig mange af dem. Derfor tør vi godt kalde os eksperter på området. Vi er lagerførende i nye og brugte reservedele, så vi derved kan tilbyde hurtig reparation af din MacBook Air. Vi bruger ikke tidsbestilling, så du kan derfor komme forbi værkstedet på Østerbro uden foregående aftale.


Ring til os hvis du har brug for at vide noget om vores hurtige MacBook Air A2179 reparationer.

Billig MacBook Air A2179 reparation

Da vi er lagerførende i brugte reservedele, kan vi tilbyde billig reparation af din MacBook Air. Når vi benytter genbrugte reservedele til reparationer, belaster vi miljøet mindre og du får en lavere reparationspris. Kontakt os for lagerstatus på genbrugte reservedele til MacBook Air A2179.

Hurtige MacBook Air A2179 reparationer

Det er ikke alle reparationer vi kan færdiggøre samme dag. Komplekse reparationer som væskeskader, logic board reparationer eller fejlsøgning ved periodiske fejl, kan ofte være tidskrævende. Vi tilbyder en del reparationer, der kan klare i løbet af en 1 times tid efter indlevering. Skærmskift, batteriskift, og udskiftning af top case samt interne kabler, er alle reparationer, som vi løser på kort tid. Kontakt os hvis du har brug for lynhurtig o professionel MacBook Air A2179 reparation.

MacBook Air A2179 fejlsøgning

Det er vigtigt at kende årsagen til problemet, før vi kan reparere din MacBook Air A2179. Derfor laver vi en komplet gennemgang for at lokalisere fejl. Ofte kan vi foretage en komplet gennemgang og fejlsøgning af din MaBook Air, samme dag som du afleverer den.

MacBook Air A2179 batteriskift

Hos Super Mac Service kan vi udskifte batteriet i din MacBook A2179 indenfor 1 time. Kig blot forbi i vores åbningstid, så skal vi nok udskifte batteriet i din MacBook Air.

Vi benytter batterier af typen OEM. OEM betyder ‘Original Equipment Manufacturer’ eller løst oversat til dansk ‘original produktfremstiller’. OEM producenter fremstiller komponenter eller produkter, som købes af en anden virksomhed og sælges efterfølgende under købers virksomheds eller firmanavn. OEM referer til den virksomhed der oprindeligt produceret produktet.
De OEM batterier vi tilbyder, er af højeste kvalitet og blandt markedets bedste. Vi har sikret at de lever op til gængse standarder og så er de selvfølgelig CE, ROHS og FCC godkendte og ISO 9001 certificeret.

MacBook Air A2179 skærmskift

Vi lagerfører nye og brugte skærme til MacBook Air A2179 og kan derfor have de fleste skærmskift klar, samme dag som du afleverer din MacBook Air A2179 til reparation. Hvis du vil have en brugt skærm monteret på din MacBook Air A2179, så kontakt os for lagerstaus og pris.

MacBook Air A2179 top case udskiftning

Er tastaturet defekt i din MacBook Air A2179, kan vi tilbyde at udskifte top case. Reparationen kan oftest klares, samme dag som du afleverer den på værkstedet.

MacBook Air A2179 trackpad udskiftning

Hvis cursor hopper rundt på skærmen når du bruger din MacBook’s trackpad, kan det skyldes at trackpad er defekt. Hvis du har behov for hurtig reparation, kan vi udskifte den, samme dag du besøger værkstedet.

Udskiftning af højttaler i MacBook Air A2179

Din MacBook Air A2179 har 2 stk. højttalere, som er monteret med dobbeltklæbende tape i henholdsvis højre og venstre side i top case. Højttalere bliver slidt og går i stykker. Vi tilbyder lynhurtig hjælp og udskiftning indenfor en time efter du har afleveret din MacBook Air.

MacBook Air A2179 macOS installation

Vi tilbyder opgradering og installation af macOS i din MacBook Air A2179. Hvad enten du ønsker at opgradere nuværende styresystem eller ønsker helt nyt macOS, så kan vi hjælpe med opgaven. Kontakt os for at høre hvilke muligheder du har i forbindelse med opgradering eller installation af macOS.

MacBook Air A2179 indvendig rengøring

I årenes løb vil støv og snavs samles i din MacBook Air, og den kan derfor have vanskeligheder med at komme af med overskydende varme. Du kan med fordel få en indvendig rengøring af din MacBook Air, hvor støv og snavs fjernes. Derved mindsker du overophedning og samtidig vil en rengøring bidrage til et bedre og længere liv for din MacBook Air.