32961330 - Man-fre: 10-17

MacBook Air M1 A2337 reparation

Reparation af MacBook Air M1 A2337 (2020)

Her på siden kan du se hvad det koster at reparere en MacBook Air M1 A2337. Nedenfor kan du finde priser på specifikke reparationer. Hvis du ikke kan finde den ønskede pris i prislisten nedenfor, må du meget gerne kontakte os.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

3296 1330

info@supermacservice.dk

MacBook Air M1 A2337 reparation

Priser på reparation af MacBook Air M1 A2337

Fejlsøgning300,-
Fejlsøgning ved væskeskade500,-
Skærmskift (brugt)fra 2.800,-
Skærmskift (ny)4.500,-
Batteriskift1.700,-
Logic board reparationfra 3.300,-
Logic board udskiftning4.400,-
Udskiftning af DC-in board900,-
Top case udskiftning3.800,-
Trackpad udskiftning1.500,-
Højttaler sæt udskiftning1.200,-
I/O kort udskiftning1.200,-
Indvendig rengøring500,-
macOS installation600,-

Reparation af MacBook Air M1 A2337 i København

Vi har omfattende erfaring med MacBook Air M1 A2337 reparationer, hvilket gør os til eksperter på området. Med vores omfattende lager af nye og brugte reservedele kan vi hurtigt udføre reparationer på din MacBook Air. Hos os behøver du ikke bestille tid på forhånd – du kan bare dukke op i vores butik på Østerbro i vores åbningstid uden behov for forudgående aftale. Hvis du har spørgsmål vedrørende reparation af MacBook Air, er du velkommen til at kontakte os.

Nogle reparationer kan ikke udføres samme dag. De mere komplekse reparationer såsom væskeskader, reparation af Logic Board eller fejlfinding ved periodiske problemer kræver ofte mere tid. Til gengæld har vi en række reparationer, som vi normalt kan udføre inden for en time efter modtagelsen. Skift af skærm, batteri, udskiftning af top case samt interne kabler er alle eksempler på reparationer, som vi typisk kan færdiggøre på en time. Hvis du har spørgsmål til, hvor hurtigt vi kan reparere din MacBook Air M1 A2337, er du velkommen til at kontakte os.

Grundig fejlfinding af din MacBook Air

Vi prioriterer at forstå årsagen til ethvert problem, før vi går i gang med reparationen af din MacBook Air M1 A2337. Dette er afgørende for at sikre en effektiv og holdbar løsning. Derfor udfører vi en grundig og omfattende diagnose af din MacBook Air for at identificere alle potentielle fejl og udfordringer. Vores teknikere har ekspertise i at diagnosticere alle slags problemer, og vi stræber altid efter at udføre en diagnose samme dag, som du afleverer din MacBook Air. Dette sikrer, at vi kan komme i gang med reparationen så hurtigt som muligt og minimere ventetiden for dig.

Nyt batteri i din MacBook Air

Vi anerkender betydningen af en computer i de flestes liv og forstår, hvor udfordrende det kan være at være uden den. Derfor tilbyder vi en hurtig og professionel service, der sikrer, at du kan få udskiftet dit batteri på din MacBook Air på ingen tid. Vi står klar til at assistere dig med at genoplive din MacBook Air på bare 60 minutter. Du behøver ikke at afsætte en hel dag til reparationen – besøg blot vores butik på Østerbro, og lad os tage os af resten. Med vores hurtige batteriskift kan du komme tilbage til at bruge din MacBook Air uden bekymringer.

Vi benytter batterier af typen OEM. OEM betyder ‘Original Equipment Manufacturer’ eller løst oversat til dansk ‘original produktfremstiller’. OEM producenter fremstiller komponenter eller produkter, som købes af en anden virksomhed og sælges efterfølgende under købers virksomheds eller firmanavn. OEM referer til den virksomhed der oprindeligt produceret produktet.
De OEM batterier vi tilbyder, er af højeste kvalitet og blandt markedets bedste. Vi har sikret at de lever op til gængse standarder og så er de selvfølgelig CE, ROHS og FCC godkendte og ISO 9001 certificeret.

Få et skærmskift på din MacBook i løbet af 60 minutter

Hvis du har været uheldig og ødelagt skærmen på din MacBook Air, kan du få hurtig skærm reparation hos os. Vi har et bredt udvalg af både nye og brugte skærme til MacBook Air M1 A2337 på lager, hvilket betyder, at vi ofte kan udføre skærmskiftet samme dag, som du afleverer din MacBook Air til reparation. Hvis du foretrækker en genbrugt skærm til din MacBook Air, er du velkommen til at kontakte os for information om lagerstatus og priser.

Udskiftning af Top Case

Top case er den øverste del af en MacBook Air, der indeholder tastaturet, trackpad og højttalerne. Det inkluderer også den øverste del af kabinettet og omfatter også andre dele, herunder; kabler, mikrofon og batteri.

Hvis tastaturet eller andre hardwareenheder i din MacBook Air’s top case er defekt, kan vi tilbyde at erstatte hele Top Casen eller de specifikke dele, der er berørt. I tilfælde af vandskader kan det være nødvendigt at udskifte hele Top Casen for at sikre, at din MacBook Air fungerer korrekt igen. Heldigvis kan de fleste Top Case reparationer udføres samme dag, som du afleverer din MacBook Air på vores værksted.

Er pegefeltet defekt i din MacBook?

Din MacBooks pegefelt eller Trackpad er en integreret del af din MacBook Airs top case, men den kan udskiftes separat, hvis den opleves defekt. Hvis du bemærker, at cursoren hopper rundt på skærmen, når du bruger din MacBook, kan det tyde på en defekt trackpad. Vi tilbyder hurtig reparation og kan udskifte trackpad’en på din MacBook Air inden for en times tid, så du hurtigt kan vende tilbage til problemfri brug.

macOS installation og opdatering

Hvis styresystemet i din MacBook Air fejler, kan vi tilbyde en geninstallation. Det kan også være, at du ønsker at opdatere dit gamle macOS med nyeste version. Det er vigtigt at sikre, at din Mac opfylder minimumskravene for den version af macOS, du planlægger at installere, og at sikkerhedskopiere vigtige data, før du foretager en installation for at undgå tab af data. Installation af macOS kan normalt udføres uden behov for avancerede tekniske færdigheder, men det er altid en god idé at følge anvisningerne omhyggeligt for at undgå problemer.

Indvendig rengøring og montering af ny kølepasta

Støv og snavs har en tendens til at ophobe sig i din MacBook Air over tid, hvilket kan forhindre effektiv køling og føre til overophedning. For at sikre optimal ydeevne og forlænge levetiden for din MacBook Air M1 A2337, er det en god idé at få foretaget en indvendig rengøring. Ved at fjerne støv og snavs fra ventilationsåbningerne og andre indre komponenter minimeres risikoen for overophedning .

En regelmæssig indvendig rengøring af din MacBook Air hjælper med at bevare dens optimale drift. Det fjerner blokeringer, der kan hindre varmeafledning. Derudover vil en ren MacBook Air have bedre køling, hvilket vil bidrage til en mere stabil MacBook.

Vi fjerner gammel kølepasta fra køleelementer og monterer ny

Kølepasta er vigtig i en computer, især i forbindelse med processorer og grafikkort, fordi den hjælper med at lede varmen væk fra komponenterne og overføre den til køleelementet. Når en MacBook arbejder, producerer den varme, og hvis varmen ikke fjernes, kan det føre til overophedning og i sidste ende skader.

Lad os reparere din MacBook Air i dag!

Uanset hvilken fejl din MacBook Air måtte have, kan du være sikker på, at vi har en løsning til dig. Du behøver ikke bekymre dig. Kontakt os hvis du har spørgsmål vedrørende en reparation eller ønsker et prisoverslag.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at få din MacBook Air repareret.

Bemærk at vi tilbyder reparation af både nye og ældre MacBook Airs. Du kan f.eks. få udskiftet batteriet eller skærmen i din MacBook Air A1932 på blot 60 minutter.