MacBook Pro A2289 reparation » 2100 København Ø
Mine cookies

32961330 - Man-fre: 10-17

MacBook Pro A2289 reparation

Reparation af MacBook Pro 13″ A2289 (2020)

Herunder finder du priser på MacBook Pro A2289 reparation. Søger du en pris på en reparation, som vi uheldigvis ikke har fået med på prislisten, kan du tage kontakt til os, for at indhente reparationstilbud.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

3296 1330

info@supermacservice.dk

MacBook Pro A2289 reparation

MacBook Pro 13″ A2289 reparationspriser

Fejlsøgning300,-
Fejlsøgning ved væskeskade500,-
Skærmskift (brugt)fra 3.200,-
Skærmskift (ny)5.300,-
Batteriskift1.900,-
Logic board reparationfra 3.100,-
Logic board udskiftningfra 2.500,-
DC-in board udskiftning1.200,-
Blæser udskiftning1.000,-
Top case udskiftning4.900,-
Trackpad udskiftning1.600,-
Højttaler sæt udskiftning1.500,-
Indvendig rengøring700,-
macOS installation600,-

MacBook Pro A2289 reparation i København

MacBook Pro A2289 reparation tilbydes fra vores værksted på adressen Ved Klosteret 12, st. 2, 2100 København Ø. Vi har siden starten af år 2000 repareret Apple computere, og har derigennem høstet stor erfaring.

Billige MacBook Pro reparationer

Udover at vi leverer hurtige MacBook Pro reparationer, så er vi også iblandt de billigste Mac værksteder i København. Vil du gøre noget godt for miljøet og ikke mindst din økonomi, kan du vælge genbrugte reservedele til din MacBook Pro reparation.

God service og hurtige reparationer

Vi er lagerførende i nye og brugte reservedele til MacBooks, og kan derfor klare de fleste reparationer samme dag, som du afleverer din MacBook Pro til reparation. Kontakt os for at høre mere om vores lynhurtige MacBook Pro reparationer.

MacBook Pro A2289 fejlsøgning

Det er vigtigt at kende årsagen til problemet, før vi kan reparere din computer. Derfor laver vi en komplet gennemgang for at lokalisere fejl. Ofte kan vi foretage en komplet gennemgang og fejlsøgning af din Mac, samme dag som du afleverer den.

Hurtigt batteriskift

Vi har lynhurtig batteriservice og kan skifte batteriet i din MacBook Pro i løbet af en time efter indlevering. Kig forbi værkstedet, hvis du har brug for hurtig MacBook Pro A2289 reparation.

Vi benytter batterier af typen OEM. OEM betyder ‘Original Equipment Manufacturer’ eller løst oversat til dansk ‘original produktfremstiller’. OEM producenter fremstiller komponenter eller produkter, som købes af en anden virksomhed og sælges efterfølgende under købers virksomheds eller firmanavn. OEM referer til den virksomhed der oprindeligt produceret produktet.
De OEM batterier vi tilbyder, er af højeste kvalitet og blandt markedets bedste. Vi har sikret at de lever op til gængse standarder og så er de selvfølgelig CE, ROHS og FCC godkendte og ISO 9001 certificeret.

MacBook Pro A2289 skærmudskiftning

Vi er lagerførerende i skærme til MacBook Pro 13″ og kan klare de fleste skærmskift, samme dag som du afleverer din MacBook Pro til reparation. Hvis du ønsker en brugt skærm til din MacBook Pro, så kontakt os for lagerstaus og pris.

Udskiftning af blæser

Efter et langt liv kan blæseren i din Mac, godt trænge til at blive udskiftet. Vi tilbyder lynhurtig reparation og kan udskifte blæseren i din MacBook Pro A2289, indenfor en time efter du har afleveret den i vores værksted.

MacBook Pro A2289 top case skift

Er tastaturet defekt i din MacBook Pro, kan vi tilbyde at udskifte top case. Reparationen kan oftest klares, samme dag som du afleverer den til os.

Få et nyt pegefelt

Er der problemer med pegefeltet i din MacBook, så kan vi hjælpe med at udbedre fejlen. Vi tilbyder at skifte pegefelt indenfor en time efter aflevering.

Få nye højttalere i MacBook Pro A2289

Din MacBook Pro A2251 er udstyret med 2 højttalere i top case, som er monteret i venstre og højre side. De kan ligesom andre hardwareenheder i din MacBook Pro, fejle og gå i stykker. Eksempelvis kan den afgive skrattende lyde ved afspilning, udfald i lyden kan også forekomme eller de stopper måske helt med at afspille lyd. Uanset hvilke udfordringer du oplever med lyden i din MacBook, kan vi tilbyde hurtig assistance.

macOS installation – installation af styresystem

Vi tilbyder opgradering og installation af macOS i din MacBook Pro. Hvad enten du ønsker at opgradere nuværende styresystem eller ønsker helt nyt macOS, så kan vi hjælpe. Kontakt os for at høre hvilke muligheder du har i forbindelse med opgradering eller installation af macOS.

Indvendig rengøring

Med årene samles støv og snavs i din MacBook Pro A2289, og den kan derfor have vanskeligheder med at komme af med unødig varme. Du kan med fordel få en indvendig rengøring af din MacBook Pro, hvor støv og snavs fjernes. Derved mindsker du overophedning og samtidig vil en rengøring bidrage til et bedre og længere liv for din MacBook Pro.