MacBook Pro M2 A2338 reparation » Super Mac Service
Mine cookies

32961330 - Man-fre: 10-17

MacBook Pro M2 A2338 reparation

Reparation af MacBook Pro M2 A2338 (2022)

Her på siden finder du priser på MacBook Pro M2 reparationer. Søger du en pris, som vi ikke har fået med på prislisten, kan du tage kontakt til os, for at indhente tilbud.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

3296 1330

info@supermacservice.dk

macbook pro m1 A2338 reparation

MacBook Pro 13″ M2 A2338 reparationspriser

Fejlsøgning300,-
Fejlsøgning ved væskeskade500,-
Skærmskift (brugt)fra 3.800,-
Skærmskift (ny)5.600,-
Batteriskift2.600,-
Logic board reparationfra 3.500,-
Logic board udskiftning5.500,-
DC-in board udskiftning1.400,-
Blæser udskiftning1.500,-
Top case udskiftning5.200,-
Trackpad udskiftning1.600,-
Højttaler sæt udskiftning1.800,-
Indvendig rengøring800,-
macOS installation600,-

Få repareret din MacBook Pro M2 i vores værksted på Østerbro

Hos Super Mac Service tilbyder vi profesionelle reparationer fra vores værksted og butik på Østerbro i København. Vi har mange års erfaring med reparation af MacBook Pro, og kan derfor kalde os eksperter. Kom forbi vores butik, hvis vi skal reparere din MacBook Pro.

Bemærk at du også kan få repareret MacBook Pro 13″ M1 A2338 fra 2020.

Reparation med brugte dele

Udover at vi leverer hurtige reparationer, så er vi også iblandt de billigste Apple værksteder i København. Vil du gøre noget godt for miljøet og ikke mindst din økonomi, kan du vælge genbrugte reservedele til din reparation. Kontakt os for lagerstatus på genbrugte reservedele til MacBook Pro 13″ M2 A2338.

Hurtige MacBook Pro reparationer med 2 års garanti

Vi lagerfører både nye og brugte reservedele til MacBook Pro M2 A2338, og kan derfor klare de fleste reparationer, den dag du afleverer din MacBook til os. Vi tilbyder i øvrigt 2 års garanti på alle reparationer og reservedele.

Lad os finde fejlen på din MacBook Pro M2 – Kig forbi til en diagnose

Det er vigtigt at kende årsagen til problemet, før vi kan reparere din computer. Derfor laver vi en komplet gennemgang for at lokalisere fejl. Ofte kan vi foretage en komplet gennemgang og fejlsøgning af din MaBook Pro, samme dag som du afleverer den.

Få et nyt batteri i din MacBook i løbet af en time

Vi har lynhurtig batteriservice og kan skifte batteriet i din MacBook Pro i løbet af en time efter indlevering.

Vi benytter batterier af typen OEM. OEM betyder ‘Original Equipment Manufacturer’ eller løst oversat til dansk ‘original produktfremstiller’. OEM producenter fremstiller komponenter eller produkter, som købes af en anden virksomhed og sælges efterfølgende under købers virksomheds eller firmanavn. OEM referer til den virksomhed der oprindeligt produceret produktet.
De OEM batterier vi tilbyder, er af højeste kvalitet og blandt markedets bedste. Vi har sikret at de lever op til gængse standarder og så er de selvfølgelig CE, ROHS og FCC godkendte og ISO 9001 certificeret.

Er skærmen smadret din MacBook Pro, så lad os skifte den!

Vi er lagerførerende i skærme til MacBook Pro 13″ M2 A2338 og kan klare de fleste skærmskift, samme dag som du afleverer din MacBook Pro til reparation. Hvis du ønsker en brugt skærm monteret på din MacBook Pro, så kontakt os for lagerstaus og pris.

Fejl i Top Case? Lad os udskifte den i dag!

Er tastaturet defekt i din MacBook Pro, kan vi tilbyde at udskifte top case. Udskiftningen kan oftest klares, samme dag som du afleverer den til os.

Trackpad udskiftning

Er trackpad defekt i din MacBook Pro M2 A2338, så kan vi udskifte den. Vi tilbyder at skifte trackpad indenfor en time efter aflevering.

Udskiftning af ødelagte højttalere

Oplever du fejl med lyden i din MacBook pro, så kan det skyldes at højttalerne er defekte. Vi tilbyder lynhurtig udskiftning af højttalere fra vores Apple værksted på Østerbro.

Nyt styresystem i din MacBook Pro – Lad os installere macOS i dag

Vi tilbyder opgradering og installation af macOS i din MacBook. Hvad enten du ønsker at opgradere nuværende styresystem eller ønsker helt nyt macOS, så kan vi hjælpe. Kontakt os for at høre hvilke muligheder du har i forbindelse med opgradering eller installation af macOS.

Lad os rengøre din MacBook Pro, så den får et længere liv

Støv og snavs ophobes i din MacBook, og den kan derfor have vanskeligheder med at komme af med unødig varme. Du kan med fordel få en indvendig rengøring af din MacBook Pro, hvor støv og snavs fjernes. Derved mindsker du risikoen for overophedning, og samtidig vil en rengøring bidrage til et bedre og længere liv for din MacBook Pro.