Køb MacBook reservedele med 10% rabat
Mine cookies

32961330 - Man-fre: 10-17

10% rabat på MacBook reservedele til vores kollegaer

Har dit værksted brug for billige Apple reservedele?

Kære kollega

Vi hos Super Mac Service er vi eksperter i at reparere Mac computere. Vi er stolte af vores ekspertise og vores evne til at reparere de mest komplekse problemer.

Vi har for nylig udvidet vores forretning til at inkludere en del af vores virksomhed, der fokuserer på at levere reservedele til andre Apple værksteder. Vi har altid en stor mængde nye og brugte Apple reservedele på lager, og vi er stolte af at kunne tilbyde nogle af de bedste priser og service i København.

MacBook reservedele

Hurtig levering eller afhentning af reservedele

Har du akut brug for reservedele, så tilbyder vi afhentning i vores forretning på Østerbro i København. Vi har også mulighed for at tilbyde levering med cykelbud fra By-Expressen i København

Se vores udvalg af iMac og MacBook reservedele på Nordicgear.dk

Pålidelig service

Vi forstår, at det kan være svært at finde pålidelige leverandører, når man har brug for kvalitetsreservedele. Derfor har vi gjort det til vores mission at tilbyde vores kunder en pålidelig og hurtig service, så du altid kan få de dele, du har brug for, når du har brug for dem.

Så hvis du har brug for en pålidelig leverandør af reservedele til Apple computere, er vi det rigtige valg. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at finde de helt rigtige iMac og MacBook reservedele.

Dit værksted kan få rabat hos os

Hvis dit værksted ønsker at handle iMac eller MacBook reservedele, tilbyder vi kollegarabat på 10% ved første køb. Rabatten er aktiv indtil 1. maj 2023 og kan benyttes 1 gang pr. værksted.

RABATKODE: kollega

Kig forbi Nordicgear.dk hvor du kan bruge rabatkoden, når du afslutter dit køb.

Skriv en kommentar