Nyt hjemmesidedesign til Supermacservice.dk

32961330 - Man-fre: 10-17

Supermacservice.dk får ny hjemmeside

Vi har gennem de sidste par måneder, arbejdet på en ny side til Supermacservice.dk, da vi mente det var på tide med en hurtigere løsning og SEO optimeret side.

Nu er vi langt om længe færdige, og har i dag lanceret vores nye website.

Ny hjemmeside

Fokus på hastighed og funktionalitet

Vores primære fokus har været hastighed, fordi ingen gider vente, på at en side skal loade. Derfor har vi skåret helt ind til benet og lavet en side, som er væsentlig hurtigere end den gamle. Derudover har vi også lagt vægt på funktionalitet. Det skal være nemt at finde det man søger og det skal gøre med få klik.

Vores webshops med apple reservedele og second hand MacBooks

Udover Supermacservice.dk har vi også en Nordicgear.dk Hvor vi bl.a. sælger Apple reservedele til professionelle computer reparatører og private gør-det-selv folk. Er du på udkig efter brugt MacBook, kan vi henvis til vores Applegenbrug, hvor du kan finde en brugt MacBook eller iMac med 2 års garanti. Er du i tvivl om du skal vælge brugt, kan du altid få mere information om at købe brugt Mac her på siden.

Kan du lide vores nye hjemmeside?

Skulle du surfe rundt på vores nye hjemmeside, og opdager fejl, så må du meget gerne informere os om det, så vi kan få det rettet.

Hvis du blot har ris eller ros, så tager vi også gerne mod det.


Skriv en kommentar