Hvem er vi

Vi er ganske enkelt eksperter på området, og vi har både flere års erfaring samt stor viden om Apples produkter. Vores service er lynhurtig og priserne er yderst konkurrencedygtige.

Mac reparation hos Super Mac Service?

Super Mac Service er et veletableret serviceværksted på Østerbro med et dedikeret team, som har dybdegående kendskab til Apples produkter. Vi har hjulpet virksomheder og private kunder med deres Mac problemer siden starten af år 2000. Som udgangspunkt forsøger vi altid at reparere frem for at udskifte defekte dele. På den måde forlænger vi levetiden på de enkelte hardware komponenter og samtidig skåner vi miljøet.

Hvad kan vi ellers tilbyde?

Udover at vi udbyder service og reparation af Apple computere, så sælger vi også genbrugte Apple produkter, Apple reservedele og forskelligt tilbehør fra vores 2 webshops; Nordicgear.dk og Supermacservice.dk Shop.

Hurtige og pålidelige Apple reparationer

Vi har mange års erfaring med god kundeservice og Apple reparationer. Derfor kan du helt sikkert overlade dit Apple produkt i vore hænder til kyndig inspektion og reparation.
Se vores tjenester

Vores værdier i Super Mac

Ærlige reparationer

Hos os vil du aldrig være i tvivl. Vi giver altid vores ærlige mening til kende ved alle reparationer.

Hurtig service

Vi sørger altid den bedste, billigste og hurtigste løsning når vi skal reparerer din Mac.

Ja til genbrug

Vi går op i miljøet og naturligvis genbrug. Derfor tilbyder vi også genbrugte reservedele.

Vi elsker det

Vi er passionerede omkring vores fag og værdsætter den daglige kontakt med vores kunder.

Vores Hold

Vi er et lille, men effektivt hold med mange års erfaring.

Kasper Vesterbøg

Stifter & CEO
Jeg har mere end 20 års erfaring fra IT & Servicebranchen og har altid arbejdet med computere i mit professionelle arbejdsliv. Den største glæde ved mit job, er uden tvivl kontakten med kunderne.

Henrik Mathiesen

Service Manager
Jeg har mere end 10 års erfaring fra telebranchen og endnu flere fra servicebranchen. Det er som regel mig du møder i butikken, når du kommer og besøger os. Jeg kan bare sige, at jeg glæder mig til at se dig.