Hvem er Super Mac Service?

Super Mac Service er et veletableret serviceværksted på Østerbro med et dedikeret team, som har indgående kendskab til Apples produkter. Vi har hjulpet virksomheder og private med deres Mac problemer siden starten af nullerne. Derfor er vi altid på forkant med de fleste problemer. Vil du vide mere om os og hvem vi er, kan du læse med her på siden. Som udgangspunkt forsøger vi altid at reparere frem for at udskifte defekte dele. På den måde forlænger vi levetiden på de enkelte hardware komponenter og samtidig skåner vi miljøet. Hvis du, ligesom os, går op i genbrug og miljø, så overvej en ekstra gang om du skal smide dit defekte Apple udstyr ud. Der er nemlig en langt større gevinst, ved at lade det reparere. Det kan spare dig for en del penge, og naturen for yderligere overbelastning.

Hurtige og pålidelige Apple reparationer

Vi har mange års erfaring med god kundeservice og Apple reparationer. Derfor kan du helt sikkert overlade dit Apple produkt i vore hænder til kyndig inspektion og reparation.
Se vores tjenester

Vores værdier i Super Mac

Ærlige reparationer

Hos os vil du aldrig være i tvivl. Vi giver altid vores ærlige mening til kende ved alle reparationer.

Hurtig service

Vi søger altid den bedste, billigste og hurtigste løsning ved alle Mac reparationer.

Ja til genbrug

Vi går op i miljøet og naturligvis genbrug. Derfor tilbyder vi også genbrugte reservedele.

Vi elsker det

Vi er passionerede omkring vores fag og værdsætter den daglige kontakt med vores kunder.

Vores Hold

Vi er et lille, men effektivt hold med mange års erfaring.

Kasper Vesterbøg

Stifter & CEO
Jeg har mere end 20 års erfaring fra IT & Servicebranchen og har altid arbejdet med computere i mit professionelle arbejdsliv. Den største glæde ved mit job, er uden tvivl kontakten med kunderne.

Henrik Mathiesen

Service Manager
Jeg har mere end 10 års erfaring fra telebranchen og endnu flere fra servicebranchen. Det er som regel mig du møder i butikken, når du kommer og besøger os. Jeg kan bare sige, at jeg glæder mig til at se dig.

Hvad siger vores kunder om os