Apple reparation og Mac hjælp

Vi udfører Apple reparationer

Apple reparationer

Vi har repareret og serviceret Apple produkter i en mange år. Vores tekniske chef er uddannet elektronikingeniør og har mere end 20 års erfaring med elektronik  reparationer og speciale i Apple produkter. Vi er altså godt klædt på til at varetage netop din Mac computer, iPhone eller iPad reparation.

Vi er et uautoriseret og uafhængigt serviceværksted, så hvis det er en garantireparation, som Apple betaler, du skal have lavet, så er det ikke os du skal benytte. Men er det derimod en reparation, som du selv skal betale, så kan det betale sig at komme til os, da prisen ofte er halveret i forhold til hvad du skal betale hos en autoriseret Apple reparatør.

Som udgangspunkt vil vi, hvis muligt, altid forsøge at reparere frem for at udskifte. På den måde sikre vi levetiden på de enkelte hardware komponenter og samtidig skåner vi miljøet. Læs mere om vores reparation af logic board på komponentniveau.

Læs om vores reparationer

Hvad får du

1
God service

Vi er en lille virksomhed, så personlig service er altid i højsædet og vi sætter kunden i centrum. Vi giver ikke så let op i vanskellige situationer og forsøger altid reparation fremfor ombytning, som oftest er lettere og hurtigere. Vi går ikke på kompromis med vores kunder, og vi sætter altid en ære i at levere en mindeværdig oplevelse.

2
Billige priser

Vi er et uautoriseret værksted, og derfor kan vi foretage reparation på komponent niveau. Det er billigere end ombytning og dermed at foretrække.

3
Høj ekspertise

Vi har uddannet personale og mere end 30 års erfaring med Apple og elektronikreparationer. Hos Super Mac Service kommer vores medarbejdere alle med stor erfaring fra bl.a. ansættelse i tidligere reparationsvirksomheder og stor ekspertise i kundeservice efter mange år i branchen.

4
Solid erfaring

Stor erfaring med computere og elektronikreparationer, som går mere end 30 år tilbage i tiden.

5
Originale reservedele

Vi bruger både nye og brugte Apple reservedele. Vi opkøber nye og brugte komplette Apple computere og genbruger fungerende reservedele.

6
Hurtig ekspedition

Vi laver alt selv, vi sender ikke ud af huset og benytter ikke andre værksteder til reparationer. Derimod hjælper vi faktisk adskellige andre serviceværksteder, når de har problemer med deres Apple reparationer.

Mød vores hold

  • Adm. Direktør – Kasper

    Kasper er uddannet Informatikassistent fra Niels Brock og har 20 års erfaring som selvstændig fra…

Vi har mere end 30 års erfaring

Vi har tilsammen mere en 30 års erfaring i elektronik og Apple reparationer..
A.

MISSING ONE

B.

Vores teknikere har repareret iPhone og iPad siden de første modeller kom på markedet. Dermed har vi optimal erfaring i netop iPad- og iPhone reparation.

C.

Kasper har i mere end 20 år beskæftiget sig med computersupport og kundebehandling. Derfor er han godt rustet til at tage imod dig, når du kommer og skal have repareret dit Apple produkt.