Adresse

Ved Klosteret 12 st. 2, 2100 København Ø Telefon 32961330 Åbningstider Man-Fre 10-17

Apple reparation og Mac support

Vi udfører Apple reparationer

Mac reparation

Vi har repareret og serviceret Apple produkter i en mange år. Vores personale er alle uddannede og har mere end 20 års erfaring med computerreparationer og personlig salg og kundeservice.
Vi er derfor godt klædt på til at varetage netop din Mac computer, iPhone eller iPad reparation.

Vi er et uautoriseret og uafhængigt serviceværksted, så hvis det er en garantireparation, som Apple betaler, du skal have lavet, så er det ikke os du skal benytte. Men er det derimod en reparation, som du selv skal betale, så kan det betale sig at komme til os, da prisen ofte er halveret i forhold til hvad du skal betale hos en autoriseret Apple reparatør.

Som udgangspunkt vil vi, hvis muligt, altid forsøge at reparere frem for at udskifte. På den måde sikre vi levetiden på de enkelte hardware komponenter og samtidig skåner vi miljøet. Læs mere om vores reparation af logic board på komponentniveau.

Læs om vores reparationer

Hvad får du

1
God service

Vi er en lille virksomhed, hvor personlig service er vores største prioritet.  Her giver vi ikke så let op i vanskellige situationer og vi forsøger altid reparation fremfor ombytning, som oftest er lettere og hurtigere.
Vi går ikke på kompromis for vores kunder, og vi sætter altid en ære i at levere et godt resultat hver gang.

2
Billige priser

Vi er et uautoriseret computerværksted, som bl.a. benytter genbrugte reservedele. Det er billigere og der ydes samme reklamationsret som ved brug af nye reservedele. Vi har adgang til gode leverandører, så vi altid har billige MacBook og iPhone batterier på lager til fornuftige priser.

3
Høj ekspertise

Vi har uddannet personale og mere end 20 års erfaring med kundeservice, Apple og elektronikreparationer. Hos Super Mac Service kommer vores medarbejdere alle med stor erfaring fra bl.a. ansættelse i tidligere reparationsvirksomheder og stor ekspertise i kundeservice efter mange år i branchen.

4
Solid erfaring

Stor erfaring med computerreparation og kundeservice, som går mere end 20 år tilbage.

5
Originale reservedele

Vi bruger både nye og brugte Apple reservedele. Vi opkøber nye og brugte komplette Apple computere og genbruger fungerende reservedele til reparationer.

6
Hurtig ekspedition

Vi laver alt selv og har stor fokus på hurtigere reparationer af iPhones og MacBooks, da vi ved hvor vigtige de er i folks hverdag.

Mød vores hold

Vi har mere end 20 års erfaring

Vi har mere en 20 års erfaring med computerreparationer og personlig kundeservice.
A.

Med mere end 20 års erfaring fra branchen, har givet os et godt og omfattende netværk af leverandører af kvalitetsreservedele og tilbehør.

B.

Vores teknikere har repareret iPhone og iPad siden de første modeller kom på markedet. Dermed har vi optimal erfaring i netop iPad- og iPhone reparation.

C.

Kasper har i mere end 20 år beskæftiget sig med computersupport og kundebehandling. Derfor er han godt rustet til at tage imod dig, når du kommer og skal have repareret dit Apple produkt.