Apple reparation og Mac support

Vi udfører Apple reparationer

Apple reparationer

Vi har repareret og serviceret Apple produkter i en mange år. Vores tekniske chef har ACMT certifikat (Apple Certified Mac Technician) og vi er dermed godt klædt på til at varetage netop din Mac computer, iPhone eller iPad hvis der er problemer med den.

Vi er et uautoriseret og uafhængigt serviceværksted, så hvis det er en garantireparation, som Apple betaler, du skal have lavet, så er det ikke os du skal benytte. Men er det derimod en reparation, som du selv skal betale, så kan det betale sig at komme til os, da prisen ofte er halveret i forhold til hvad du skal betale hos en autoriseret Apple reparatør.

Vi tilbyder en del reparationer som andre serviceværksteder ikke tilbyder, bl.a reparation af logic board på komponentniveau, omprogrammering af EFI chip samt udskiftning af indre dele i MacBook Air skærm mm. Der er mange typer reparationer som ikke alle værksteder tilbyder ved reparation af Mac computere. Det er altid lettere bare at tilbyde udskiftning af komplette moduler, men det gør vi ikke. Vi laver rigtige Apple reparationer.

Læs om vores reparationer

Hvad får du

1
God service

Vi er en lille virksomhed, så personlig service er altid i højsædet og vi sætter kunden i centrum. Vi giver ikke så let op i vanskellige situationer og forsøger altid reparation fremfor ombytning, som oftest er lettere og hurtigere.

2
Billige priser

Vi er en uautoriseret forretning, så reparation af Mac'en er dermed billigere. Der er ingen mellemled som skal have en bid af kagen, og vi behøver ikke at købe reservedele fra den samme (dyre) kilde.

3
Høj ekspertise

Vi har Apple certificeret tekniker og vi har taget Apple's kurser og eksamener, men vi har  fravalgt autorisation for ikke at være båndlagte af mastodonten.

4
Solid erfaring

Vores erfaring stammer helt tilbage til Macintosh fra 1984. Vi har repareret, skilt og samlet Apple computere lige siden vores første RAM opgradering for over 30 år siden.

5
Originale reservedele

Vi bruger både nye og brugte Apple reservedele. Vi opkøber nye og brugte komplette Apple computere, via hjemmesiden www.mac2cash.dk, som sønderdeles og udelukkende bruges til reservedele.

6
Hurtig ekspedition

Vi laver alt selv, vi sender ikke ud af huset og benytter ikke andre værksteder til reparationer. Derimod hjælper vi faktisk adskellige andre serviceværksteder, når de har problemer med deres Apple reparationer.

Mød vores hold

  • Martin

    Martin er uddannet Datamatiker og certificeret Apple tekniker (ACMT- Apple Certified Macintosh Technician). Han er…

  • Kasper

    Med uddannelsesbaggrund som informatikassistent, 20 års erfaring med IT support i private virksomheder og beskæftigelse…

Vi har mere end 30 års erfaring

Vi har tilsammen mere en 30 års erfaring i Apple reparationer og Mac support.
A.

Martin er vores certificerede tekniker, som skilte sin første Mac ad i 1984. Da var han otte år og i dag, mere end 30 år senere, reparerer han stadig den ene Mac-computer efter den anden - dagen lang.

B.

Vores teknikere har repareret iPhone og iPad siden de første modeller kom på markedet. Dermed har vi optimal erfaring i netop iPad- og iPhone reparation.

C.

Kasper har i mere end 20 år beskæftiget sig med computersupport og kundebehandling. Derfor er han godt rustet til at tage imod dig, når du kommer og skal have repareret dit Apple produkt.