Q? Har i garanti på jeres reparationer?
A.

Vi har 2 års reklamationsret på de reservedele vi benytter i forbindelse med en reparation. Det betyder at du som kunde, kan reklamere over en fejl i op til 2 år efter en reparation.

Du kan få mere information om Købeloven hos Forbrug.dk.

Q? Hvordan fungerer jeres prisgaranti ?
A.

Vi matcher prisen hvis du kan vise et skriftligt tilbud eller en online pris fra en anden reparatør. Den pågældende reparatør skal bruge originale reservedele, og hvis ikke der informeres om dette på reparatørens hjemmeside, skal du have et skriftligt bevis fra reparatøren, hvor dette er udtrykkeligt beskrevet. Prisgarantien gælder reparation eller udskiftning af alle dele undtaget udskiftning af Logic Board.

Q? Hvor får i originale reservedele fra ?
A.

Vi opkøber både nye og brugte Mac computere som sønderdeles og udelukkende sælges som reservedele. Vi kan også købe din Mac eller iPhone! Hvis du vil sælge dit Apple produkt til os kan du bruge vores dedikerede side www.mac2cash.dk til at få et tilbud og få afhentet computeren gratis.

Q? Kan et logic board altid repareres ?
A.

Et logic board kan i langt de fleste tilfælde repareres. Der er dog situationer hvor enkelte elektroniske komponenter ikke kan skaffes. I disse tilfælde vil det ikke være muligt at reparere, men du vil få at vide hvilke komponenter det drejer sig om. I andre tilfælde, specielt ved meget alvorlige væskeskader, kan der være mange kredsløb der er defekte på bundkortet og i disse tilfælde kan det  ikke betale sig at reparere, da vores tilbud på bundkortreparationer gælder for et til to beskadigede kredsløb.

Q? Reparerer i mit bundkort hvis jeg selv har forsøgt at fikse det først ?
A.

Som udgangspunkt reparerer vi ikke bundkort som du selv eller en anden reparatør har forsøgt at reparere. Dette skyldes at vi ikke kan vide hvad der er blevet gjort ved bundkortet samt at der er risiko for, at yderligere kredsløb er blevet beskadigede ved forsøget.

Q? Fikser i andet end Mac, iPhone og iPad ?
A.

Vi er eksperter i Mac, iPhone og iPad. Men vi kan i nogle tilfælde godt reparere andre enheder. Hvis du har en anden enhed du ønsker at reparere så kontakt os venligst på telefon 32961330, og hør om det er noget vi kan tilbyde, inden du dukker op i forretningen med dit produkt.