Adresse

Ved Klosteret 12 st. 2, 2100 København Ø Telefon 32961330 Åbningstider Man-Fre 10-17
Q? Har i garanti på jeres reparationer?
A.

Vi har 2 års reklamationsret på de reservedele vi benytter i forbindelse med en reparation. Det betyder at du som kunde, kan reklamere over en fejl i op til 2 år efter en reparation.

Du kan få mere information om Købeloven hos Forbrug.dk.

Q? Hvor får i originale reservedele fra ?
A.

Vi opkøber både nye og brugte Mac computere som sønderdeles og sælges som reservedele eller som restaurerede computere. Vi kan også købe din Mac computer, iPad eller iPhone! Hvis du vil sælge dit Apple produkt til os, kan du kigge ned i butikken på Østerbro og få et tilbud helt uden beregning. Vi udbetaler kontant og som regel samme dag.

Q? Kan et logic board altid repareres ?
A.

Et logic board kan i langt de fleste tilfælde repareres. Der er dog situationer hvor enkelte elektroniske komponenter ikke kan skaffes. I disse tilfælde vil det ikke være muligt at reparere, men du vil få at vide hvilke komponenter det drejer sig om. I andre tilfælde, specielt ved meget alvorlige væskeskader, kan der være mange kredsløb der er defekte på bundkortet og i disse tilfælde kan det  ikke betale sig at reparere, da vores tilbud på bundkortreparationer gælder for et til to beskadigede kredsløb.

Q? Reparerer i mit bundkort hvis jeg selv har forsøgt at fikse det først ?
A.

Som udgangspunkt reparerer vi ikke bundkort som du selv eller en anden reparatør har forsøgt at reparere. Dette skyldes at vi ikke kan vide hvad der er blevet gjort ved bundkortet samt at der er risiko for, at yderligere kredsløb er blevet beskadigede ved forsøget.

Q? Fikser i andet end Mac, iPhone og iPad ?
A.

Vi er eksperter i Mac, iPhone og iPad. Men vi kan i nogle tilfælde godt reparere andre enheder. Hvis du har en anden enhed du ønsker at reparere så kontakt os venligst på telefon 32961330, og hør om det er noget vi kan tilbyde, inden du dukker op i forretningen med dit produkt.