Adresse

Ved Klosteret 12 st. 2, 2100 København Ø Telefon 32961330 Åbningstider Man-Fre 10-17

Q?

Har i garanti på jeres reparationer?

A.

Vi har 2 års reklamationsret på de reservedele vi benytter i forbindelse med en reparation.

Du kan få mere information om Købeloven hos Forbrug.dk.

Q?

Hvor får i originale reservedele fra ?

A.

Vi opkøber både nye og brugte Mac computere som bliver skilt ad og sælges som reservedele eller som restaurerede computere.
Vi kan også købe din Mac computer, iPad eller iPhone! Hvis du vil sælge dit Apple produkt til os, kan du kigge ned i butikken på Østerbro og få et tilbud helt gratis.
Vi udbetaler kontanter og som regel samme dag.

Q?

Kan et logic board altid repareres ?

A.

Et logic board kan i langt de fleste tilfælde repareres, hvad enten det er pga en væskeskade eller almindeligt brug, og så er det langt billigere end at udskifte med et andet tilsvarende logic board.

Q?

Reparerer i mit bundkort hvis jeg selv har forsøgt at reparere det først ?

A.

Som udgangspunkt reparerer vi ikke bundkort som du selv eller en anden reparatør har forsøgt at reparere. Dette skyldes at vi af åbenlyse årsager, ikke har kendskab til hvad der er forsøgt repareret.

Q?

Fikser i andet end Mac, iPhone og iPad ?

A.

Vi er eksperter i reparation af Apple produkter, og det er vores kerneområde, Men vi kan i nogle tilfælde godt reparere andre enheder. Hvis du har en anden enhed du ønsker at reparere, så kontakt os venligst på telefon 32961330, og hør om det er noget vi kan tilbyde, inden du dukker op i forretningen med dit produkt.