2 års reklamationsret

Vi, hos Super Mac Service yder altid god service og vi benytter reservedele fra markedets bedste leverandører. Du er altid sikret grundige reparationer der holder, når du bruger vores værksted. Vi yder 2 års reklamationsret på alle reparationer og reservedele. Det betyder, at du kan reklamere over en fejl i 2 år fra købsdato. Ønsker du at vide mere om Købelovens reklamationsbestemmelser, kan du læse med her.

Reklamation eller garanti?

Reklamationsretten er den ret, købeloven giver dig som køber, til at klage over fejl og/eller mangler. Garanti er noget, som sælgeren kan vælge at give dig. Du kan læse mere ordet på Forbrug.dk.

Hvis du er i tvivl om hvordan du skal forholde dig til en reklamation eller har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 32 96 13 30.

Apples Service Programmer

Apple har flere verdensomspændende service programmer på flere udvalgte Apple produkter. Apple har i mange år tilbagekaldt forskellige produkter, hvis kendte fejl anderkendes. Det betyder at du i vise tilfælde, har op til 5 års reklamationsret udvalgte Apple produkter. Er du i tvivl om dit Apple produkt er dækket af et af Apple’s mange service programmer, kan du undersøge det på Apple’s hjemmeside.