Reparation af Mac i København

Hos Super Mac Service tilbyder vi professionel reparation af Mac i København. Vi er ganske enkelt eksperter på området, og vi har både flere års erfaring og stor viden om Apples produkter. Vores service er lynhurtig, priserne yderst konkurrencedygtige, og så bestræber vi os altid på at reparere din Mac samme dag som du indleverer den.
Vi holder til på adressen Ved Klosteret 12, st. 2 på Østerbro. Læs med her og bliv klogere på, hvilke tjenester vi tilbyder.

Du kan altid ringe til os på 32 96 13 30, hvis du har spørgsmål til reparation af Mac. Ellers kigger du bare ind i butikken.

Mac reparation

 

Hvad kan vi hjælpe med?

Som udgangspunkt reparerer vi stort set typer Apple computere i vores værksted. Vi afhjælper bl.a. ved opgraderinger af iMacs og MacBooks, optimerer langsomme systemer og rengør beskidte computere. Vi kan også tilbyde reparation af væskeskadede MacBooks og logic board reparationer samt afhjælpe ved datadab. Du kan læse mere om de forskellige typer reparationer her.

Reparation af Mac i København med 20 års erfaring

Vi udfører reparation af Mac i København, helt præcis på adressen Ved Klosteret 12 st 2., 2100 København Ø.
Hos os kan du få Mac reparation og support i alle afskygninger, og så kan vi fikse enhver ødelagt Mac computer. Hvad enten du har en ældre MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, iMac, Mac Mini eller Mac Pro så kan vi tilbyde reparation, support, reservedele og rådgivning.

Super Mac har mere en 20 års erfaring med reparation af Mac computere.

Hos os kan du f.eks. få udskiftet skærm, installeret software eller få repareret defekt hardware. Vi opgraderer også RAM og harddiske. Både SSD og mekaniske harddiske. Tøv ikke med at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål vedrørende reparationer.
Vi har stor ekspertise i reparation af væskeskadede og kortsluttede Mac computere og reparation af logic boards på komponentniveau.

Du  er altid velkommen til at komme forbi butikken på adressen Ved Klosteret 12, st 2, 2100 København Ø eller ringe til os på telefon 32961330, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at rådgive dig.

Vi glæder os til at at reparere din Mac  – Vi ses hos Super Mac Service!