Reparation af MacBook Top Case » Super Mac Service

32961330 - Man-fre: 10-17

Reparation af MacBook Top Case

Hvad er en Top case?

Top casen inkluderer tastatur, trackpad og i de fleste tilfælde også batteriet. Derudover er der også kabler, printkort, mikrofon og højttalere. Hvis der opstår problemer med en top case, kan de enkelte dele ofte udskiftes seperat.

top case

MacBook tastatur virker ikke

En af de hyppige top case reparationer, er udskiftning eller reparation af tastaturet. Tastaturet er ret udsat, da det reelt får tæsk på daglig basis. Det er heller ikke udsædvanligt at det er det første som går i stykker, hvis man har spildt vand i sin MacBook. Her kommer vi ind i billedet, for vi kan nemlig udskifte tastatur i langt de fleste MacBook modeller.

Udskiftning af enkelte taster og clips

I nogle MacBooks vil man opleve, at taster kan falde af, blive løse eller sætte sig fast. Det kan også være, at nogle taster er så slidte, at man ikke kan se karakteren på tasten. I sådanne tilfælde kan vi tilbyde at udskifte enkelte taster og clips, så man derved undgår at skifte hele tastaturet.

Defekt trackpad (pegefelt)

Trackpad’en er ligesom tastaturet udsat i forbindelse med væskespild. Hvis du oplever, at musemarkøren hopper rundt på skærmen og er vanskelig at kontrollere, kan det være på grund af væske. Ved manglende funktion i trackpad’en kan det skyldes et defekt trackpad-kabel. Trackpad’en (pegefeltet) er monteret i top casen lige under tastaturet og kan udskiftes separat.

Højttalere og mikrofon

Højttalere og mikrofon er en del af top case i en MacBook. Højttalere og mikrofon kan gå i stykker, og når det sker kan vi hjælpe med at udskifte dem med nye enheder.

Kabler i top case

En top case rummer flere kabler, såsom tastaturkablet, trackpad-flexkablet og batterikablet, bare for at nævne nogle få. Alle disse kabler kan udskiftes separat, hvilket gør det muligt at undgå udskiftning af hele top casen og holde omkostningerne til reparation nede.

Batteriet fejler og skal udskiftes

Hvis batteriet i din MacBook er slidt, vil det i langt de fleste tilfælde påvirke ydeevnen i din MacBook, og det kan være vanskeligt, hvis ikke umuligt, at bruge den uden netledning. Batteriet er normalt monteret i top casen på de fleste MacBooks og kan derfor udskiftes separat uden at skulle udskifte hele top casen.

Oplever du problemer med top casen i din MacBook?

Hvis du oplever problemer med din MacBook, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har ekspertise i fejlfinding og reparation af defekte top cases i MacBooks


Skriv en kommentar