Sælg din Mac » Få betaling inden 24 timer

Sælg din Mac

Sælg din Mac i dag

Kunne du tænke dig nogle ekstra lommepenge?

Så kan du sælge din Mac computer til os. Vi opkøber stort set alle MacBook modeller, hvilket betyder at du kan sælge alt fra MacBook Pro, Macbook Air og MacBook. Det gælder i øvrigt også iMac’s, Mac Pro og andre udvalgte Apple computere samt skærme. Bemærk at vi ikke opkøber Apple computere, som er ældre end 8 år.

Du kan altid komme forbi i butikken på Østerbro i vores åbningstid, hvor vi kan tage et kig på dit Apple produkt og give dit et tilbud.

Læs med her og find ud af, hvordan du kan sælge dit brugte eller defekte Apple produkt til os.

Sælg din Mac

Sælg din MacBook Pro Retina

Hos Super Mac Service kan du sælge din gamle MacBook Pro Retina. Vi opkøber fungerende og defekte MacBook Pro’s, som restaureres eller genbruges som reservedele ved reparationer. Bemærk at vi ikke opkøber MacBook Pro’s, som er ældre end 8 år. Kontakt os i dag hvis du vil sælge din MacBook Pro.

Sælg din MacBook Air

Vi vil rigtig gerne købe din aflagte MacBook Air. Uanset om den fungerer eller defekt, så vil vi gerne give dig et bud. Vi opkøber alle MacBook Air’s, som ikke er ældre end 8 år. Kontakt os for at indhente et tilbud på din MacBook Air.

Sælg din MacBook

Har du en MacBook du vil af med, så kan du med fordel sælge den til os. Vi opkøber nemlig MacBook 12″ A1534 fra 2015-2017, og så er vores opkøbspriser yderst fair. Det er ikke vigtigt om du har en fungerende eller defekt MacBook. Kontakt os hvis du vil have et tilbud på din MacBook.

Sælg din iMac

Vi opkøber ikke kun MacBook’s, men også iMac’s. Vi smider gerne et bud på din aflagte iMac, så længe den ikke er mere end 8 år. Er du indehaver af en iMac Slim, iMac M1 eller iMac Pro du vil sælge, så vil vi gerne give dig et tilbud. Har du en defekt iMac du vil skille dig af med, kan vi også give et bud på den. Kontakt os i dag, hvis du har en iMac du skal sælge.

Sælg din Mac Pro

Mac Pro er også på listen over Apple computere vi gerne vil købe. Har du en Mac Pro du vil sælge, så tag fat i os, hvis du ønsker et tilbud.

Vi vil gerne købe din defekte Apple computer

Hvis du har en defekt Apple computer, som du vil af med, så lad os give dig et tilbud. Vi opkøber nemlig også defekte MacBook, iMac, MacBook Pro og MacBook Air, som vi reparerer og videresælger. I nogle tilfælde splitter vi også defekte computere op, og benytter de fungerende dele til fremtidige Mac reparationer i vores værksted.

Sådan fungerer det, hvis du vil sælge din Apple computer

Det er både nemt og hurtigt at sælge din Apple computer til os.
Det foregår således; du kommer ned i vores butik med din Apple enhed og afleverer den til en gratis gennemgang.

Hver gang vi køber et Apple produkt, uanset model eller årgang, starter vi altid med at gennemgå maskinen både indvendigt og udvendigt.
På denne måde får vi fastslået hvilken stand din computer er i, og derved kan vi også give et korrekt tilbud første gang.

Når vi har undersøgt dit Apple produkt for eventuelle fejl, og kosmetiske skader, vurderer vi den fundne værdi og vender retur med et tilbud til dig.

Accepterer du tilbuddet, overfører vi beløbet til din bankkonto eller via Mobilepay.

Kontakt os hvis du vil sælge din Mac

Leave this field blank