Sælg din Mac til os

Kunne du tænke dig nogle ekstra lommepenge? Så sælg din Mac til os og få kontanter med det samme. Løsningen er smart for dig, der vil have en nyere Mac eller bare altid skal have det nyeste udstyr. Med vores løsning får du et ekstra tilskud til dit køb, og din aflagte Mac genbruges. Læs med her og find ud af, hvordan du kan sælge din brugte Mac eller defekt Apple udstyr hos os.

Du kan altid komme forbi i butikkens åbningstid, hvor vi kan tage et kig på dit Apple udstyr og give dit et tilbud.
Vi bor centralt på Østerbro, nærmere bestemt Ved Klosteret 12, st. 2.

Du kan sælge din Mac til os

Tjen penge – Få kontanter for din Mac

Det er både nemt og hurtigt at sælge din Mac til os. Det foregår således, at du kommer ned i vores butik med din Apple enhed og afleverer den til en gratis gennemgang. Vi går derefter i gang med at undersøger computeren for eventuelle fejl og kosmetiske skader. Til slut vender vi retur med et tilbud til dig.
Accepterer du tilbuddet, overfører vi straks beløbet til din konto, ligesom du også kan komme ned i butikken og få udbetalt beløbet kontant.

Vi modtager stort set alle modeller, hvilket betyder at du kan sælge alt fra din MacBook og Macbook Air til den stationære iMac. Der er naturligvis undtagelser, hvor vi forbeholder os retten til at takke nej. Det gør vi som regel, hvis enhederne er ældre end 8 år.

Sælg din Mac med mange fordele

Hos Super Mac Service kan du være sikker på at få en fair pris for din brugte Apple enhed. Godt for din pengepung og et godt tilskud, hvis du skal ud og købe den nyeste Mac. En anden fordel er, at din computer genbruges.
Udover at gøre noget godt for din pengepung, gør du samtidig noget godt for miljøet, når du indleverer din MacBook eller anden Apple enhed hos os.

Kontakt os hvis du vil sælge din Mac

Når du ønsker at indhente en salgspris, så hver så præcis som muligt, når du sender os en besked. På den måde letter vi ekspeditionen for både afsender og os som modtager, og du vil lynhurtigt modtage et prisestimat fra os på email.
Du må altså meget gerne fortælle lidt om din Macs generelle stand, om den har mange ridser, og hvilke fejl den eventuelt har. Hvis du også tilføjer serienummer, bliver vi ekstra glade.