Sælg din Mac til os

Kunne du tænke dig nogle ekstra lommepenge? Du har muligheden for at sælge din brugte Mac til os.
Er du altid med på den nyeste trend og altid skal have det nyeste udstyr? Kom forbi butikken med din brugte Mac og sammen finder vi en god pris.

Med vores løsning får du ekstra penge i lommen, og din brugte Mac bliver genbrugt. Læs med her og find ud af, hvordan du kan sælge din brugte Mac eller defekte Apple udstyr hos os.

Vi opkøber stort set alle modeller, hvilket betyder at du kan sælge alt fra MacBook, Macbook Air til den stationære iMac. Vi opkøber ikke Apple produkter, der er mere end 8 år gamle.

Du kan altid komme forbi i butikkens åbningstid, hvor vi kan tage et kig på dit Apple udstyr og give dit et tilbud.

Du kan sælge din Mac til os

Tjen penge på din brugte Mac

Det er både nemt og hurtigt at sælge din Mac til os. Det foregår således, at du kommer ned i vores butik med din Apple enhed og afleverer den til en gratis gennemgang. Vi går derefter i gang med at undersøge dit Apple produkt for eventuelle fejl samt kosmetiske skader. Til slut vender vi retur med et tilbud til dig.
Accepterer du tilbuddet, overfører vi straks beløbet til din bankonto eller via mobilepay.

Fordele ved at sælge

Hos Super Mac Service kan du være sikker på, at få en fair pris for din brugte Apple enhed. Det er godt for din økonomi eller som et tilskud i forbindelse med køb af ny Apple computer. En anden fordel er, at dit Apple produkt genbruges og miljøet skånes.

Når du sælger dit Apple produkt til os, gør du noget godt for miljøet og ikke mindst din pengepung.

Kontakt os hvis du vil sælge din Mac

Når du ønsker at indhente en salgspris, så hver så præcis som muligt, når du sender os en besked. På den måde letter vi ekspeditionen for både afsender og os som modtager, og du vil lynhurtigt modtage et prisestimat fra os på email.
Du må altså meget gerne fortælle lidt om din Mac’s generelle stand, om den har mange ridser, og hvilke fejl den eventuelt har. Hvis du også tilføjer serienummer, bliver vi ekstra glade.