32961330 - Man-fre: 10-17

Sælg din Mac

Tjen penge på din gamle Mac

Sælg din MacBook til os i dag!

Så kan du sælge din Mac til os. Vi opkøber stort set alle MacBook modeller, hvilket betyder at du kan sælge alt fra MacBook Pro, Macbook Air og MacBook. Det gælder i øvrigt også iMac’s, Mac Pro og andre udvalgte Apple computere samt skærme. Bemærk at vi ikke opkøber Apple computere, som er ældre end 8 år.

Du er altid velkommen til at komme forbi butikken på Østerbro i vores åbningstid, hvor vi kan tage et kig på din Mac og give dit et tilbud.

Læs med her på siden og find ud af, hvordan du kan sælge din Mac til os.

Sælg din Mac

Derfor bør du sælge din Mac til os

I Danmark smider hver person i genenmsnot 24,8 kilo elektronik ud. I EU er gennemsnittet 17,7 kilo. Når du sælger til os, vil du bidrage til at reducere mængden af elektronikskrot. Vi sørger nemlig for, at din gamle Mac bliver genbrugt som reservedele eller bliver solgt til en, som godt kan bruge en ældre Mac, fremfor at den havner på genbrugspladsen.

Sælg din MacBook Pro Retina

Hos Super Mac Service kan du sælge din gamle MacBook Pro Retina. Vi opkøber fungerende og defekte MacBook Pro’s, som restaureres eller genbruges som reservedele ved reparationer. Bemærk at vi ikke opkøber MacBook Pro Retina, som er fra før 2013. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har en MacBook Pro Retina du vil sælge.

Du kan sælge din MacBook Air i dag

Hvis du har en ældre MacBook Air du alligevel ikke bruger, så vil vi gerne købe den af dig. . Uanset om den fungerer eller er defekt, så giver vi dig et fair bud. Vi opkøber MacBook Airs fra private og og større partier fra virksomheder, og så giver vi altid en fair pris og hurtig betaling. Kig forbi butikken hvis du vil sælge din MacBook Air eller send os en mail.

Sælg din MacBook

Har du en MacBook du vil af med, så kan du med fordel sælge den til os. Vi opkøber nemlig MacBooks, og så er vores opkøbspriser yderst fair. Hvad enten du har en fungerende eller defekt MacBook, giver vi gerne et bud. Kontakt os hvis du vil have et tilbud på din MacBook.

Sælg din iMac

Udover vi køber MacBook’s, så vil vi også geren have iMacs. Vi giver derfor gerne et bud på din aflagte iMac, så længe den ikke er ældre end 8 år. Er du indehaver af en iMac Slim, iMac M1 eller iMac Pro du vil sælge, så kontakt os hvis vi skal give dig et tilbud. Har du en defekt iMac du vil skille dig af med, kan vi også give et bud på den. Kontakt os i dag, hvis du har en iMac du skal af med.

Få penge for din Mac Pro – Sælg den til os

Mac Pro er også på listen over Apple computere vi gerne vil købe. Har du en Mac Pro du vil sælge, så tag fat i os, hvis du ønsker et tilbud.

Vi vil gerne købe din defekte Apple computer

Hvis du har en defekt Apple computer, som du vil af med, så lad os give dig et tilbud. Vi opkøber nemlig også defekte MacBook, iMac, MacBook Pro og MacBook Air, som vi reparerer og videresælger. I nogle tilfælde splitter vi også defekte computere op, og benytter de fungerende dele til fremtidige Mac reparationer i vores værksted.

Sådan fungerer det, hvis du vil sælge din Apple computer

Det er både nemt og hurtigt at sælge din Apple computer til os.
Det foregår således; du kommer ned i vores butik med din Apple enhed og afleverer den til en gratis diagnose.

Hver gang vi køber et Apple produkt, uanset model eller årgang, starter vi altid med at gennemgå maskinen både indvendigt og udvendigt.
På denne måde får vi et overblik over standen, og derved kan vi give et fair tilbud.

Når vi har undersøgt dit Apple produkt for eventuelle fejl, og kosmetiske skader, vurderer vi den fundne værdi og vender retur med et tilbud til dig.

Accepterer du tilbuddet, overfører vi beløbet til din bankkonto eller via Mobilepay.

Kontakt os hvis du vil sælge din Mac

Leave this field blank

Spørgsmål og svar ifm. salg af Mac computere

Hvornår får jeg penge hvis jeg sælger min MacBook til jer?

Mormalt udbetaler vi altid samme dag, som vi modtager din MacBook til vurdering. Det forudsætter at vi modtager den i rimelig tid, så vi kan nå at teste den, inden vi udbetaler penge til dig.

Noget jeg skal gøre inden jeg sælger min Mac?

Hvis du har en nyere MacBook, skal du sørge for, at den er fjernet fra iCloud. Du kan også vælge at nulstille din Mac og slette data, inden du sælger den til os. Hvis du ikke selv sletter data, så skal du ikke være bekymret, da det er noget, vi gør.

Hvordan får jeg penge for min Mac?

Når vi køber en Mac, så overfører vi det aftalte beløb via MobilePay. Har du ikke MobilePay, laver vi en bankoverførsel.

Skal jeg have en kvittering på den Mac jeg vil sælge?

Vi har ikke behov for en kvittering, men har du den, må du gerne tage den med.

Køber i også tilbehør?

Vi køber gerne den opladeren til din MacBook, hvis den er original.

Skal i bruge den originalle emballage?

Det er ikke nødvendigt at vi får emballagen, men vi tager gerne i mod den.

Kan jeg sende min Mac til jer hvis jeg vil sælge den?

Du kan sagtens sende din Mac til os, når du vil sælge den.