32961330 - Man-fre: 10-17

Sælg din Mac

Tjen penge på din gamle Mac- Få den solgt i dag!

Sælg din MacBook til os og få lynhurtig udbetaling

Du kan sælge din Mac til os. Vi køber alle slags MacBooks, hvilket betyder at du kan sælge alt fra MacBook Pro, Macbook Air og MacBook. Det gælder i øvrigt også iMac’s, Mac Pro og andre udvalgte Apple computere samt skærme.

Kontakt os hvis du har spørgsmål ifm. salg af en Mac

3296 1330

info@supermacservice.dk

Bemærk at vi ikke opkøber Apple computere, som er ældre end 8 år.

Du er altid velkommen til at komme forbi butikken på Østerbro i vores åbningstid, hvor vi kan tage et kig på din Mac og give dit et tilbud.

Læs med her på siden, hvis du vil vide mere om, hvordan du sælger din Apple computer til os.

Sælg din Mac

Derfor bør du sælge din Mac til os

I Danmark smider hver person i genenmsnit 24,8 kilo elektronik ud. I EU er gennemsnittet 17,7 kilo. Når du sælger til os, vil du bidrage til at reducere mængden af elektronikskrot. Vi sørger nemlig for, at din gamle Mac bliver genbrugt som reservedele eller bliver solgt til en, som godt kan bruge en ældre Mac, fremfor at den havner på genbrugspladsen.

Sælg din MacBook Pro Retina og få penge i dag!

Hos Super Mac Service kan du sælge din gamle MacBook Pro Retina. Vi opkøber fungerende og defekte MacBook Pro’s, som restaureres eller genbruges som reservedele ved reparationer. Bemærk at vi ikke opkøber MacBook Pro Retina, som er ældre end 8 år. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har en MacBook Pro Retina du vil sælge.

Du kan sælge din MacBook Air i dag

Hvis du har en ældre MacBook Air du alligevel ikke bruger, så vil vi gerne købe den af dig. Hvad enten den fungerer eller er defekt, så giver vi dig et fair bud. Vi opkøber MacBook Airs fra private og større partier fra virksomheder, og så giver vi altid en fair pris og hurtig betaling. Kig forbi butikken hvis du vil sælge din MacBook Air eller send os en mail.

Sælg din MacBook og få udbetaling i løbet af få timer

Har du en MacBook du vil af med, så kan du med fordel sælge den til os. Vi opkøber nemlig MacBooks, og så er vores opkøbspriser yderst fair. Hvad enten du har en fungerende eller defekt MacBook, giver vi gerne et bud. Kontakt os hvis du vil have et tilbud på din MacBook.

Få penge for din gamle i Mac – Sælg den nu!

Udover vi køber MacBook’s, så vil vi også gerne have iMacs. Vi giver derfor gerne et bud på din aflagte iMac, så længe den ikke er ældre end 8 år. Er du indehaver af en iMac Slim, iMac M1 eller iMac Pro du vil sælge, så kontakt os hvis vi skal give dig et tilbud. Har du en defekt iMac du vil skille dig af med, kan vi også give et bud på den. Kontakt os i dag, hvis du har en iMac du skal af med.

Hvor meget kan man få for en brugt Mac computer?

Nedenfor finder du vores tilbudestimater for Apple computere. Vores prisfastsættelse er baseret på en grundig vurdering af din Mac computers stand, specifikationer og alder. Vi bestræber os på at tilbyde dig en retfærdig og konkurrencedygtig pris. Vær venlig at kontakte os for at få et mere detaljeret og endeligt tilbud.

Hvad er min gamle Mac værd

Hvad betaler vi for din Mac?

MacBook Proop til 6.000 kr.
MacBook Airop til 4.000 kr.
MacBookop til 700 kr.
iMacop til 4.000 kr.
Mac Proop til 3.000 kr.
Mac Miniop til 3.800 kr.

Få penge for din Mac Pro – Sælg den til os

Mac Pro er også på listen over Apple computere vi gerne vil købe. Har du en Mac Pro du vil sælge, så tag fat i os, hvis du ønsker et tilbud.

Vi vil gerne købe din defekte MacBook

Hvis du har en defekt MacBook, som du vil af med, så lad os give dig et tilbud. Vi opkøber nemlig også ødelagte MacBook’s, MacBook Pro’s og MacBook Air’s, som vi reparerer og videresælger. I nogle tilfælde splitter vi også defekte MacBook’s op, og benytter de fungerende dele til fremtidige Mac reparationer i vores værksted.

Sådan fungerer det, hvis du vil sælge din Apple computer

Det er både nemt og hurtigt at sælge din Apple computer til os.
Det foregår således; du kommer ned i vores butik med din Apple enhed og afleverer den til en gratis diagnose.

Hver gang vi køber et Apple produkt, uanset model eller årgang, starter vi altid med at gennemgå maskinen både indvendigt og udvendigt.
På denne måde får vi et overblik over standen, og derved kan vi give et fair tilbud.

Når vi har undersøgt dit Apple produkt for eventuelle fejl, og kosmetiske skader, vurderer vi den fundne værdi og vender retur med et tilbud til dig.

Accepterer du tilbuddet, overfører vi beløbet til din bankkonto eller via Mobilepay.

Kontakt os i dag hvis du vil sælge din Mac

Sælg din Mac til os i dag og få en hurtig og pålidelig salgsproces. Vi garanterer en fair pris og en problemfri oplevelse. Tag det første skridt mod at sælge din Mac ved at kontakte os nu.

Leave this field blank

Spørgsmål og svar ifm. salg af Mac computere

Hvornår får jeg penge hvis jeg sælger min MacBook til jer?

Normalt udbetaler vi altid samme dag, som vi modtager din MacBook til vurdering. Det forudsætter at vi modtager den i rimelig tid, så vi kan nå at teste den, inden vi udbetaler penge til dig.

Noget jeg skal gøre inden jeg sælger min Mac?

Hvis du har en nyere MacBook, skal du sørge for, at den er fjernet fra iCloud. Du kan også vælge at nulstille din Mac og slette data, inden du sælger den til os. Hvis du ikke selv sletter data, så skal du ikke være bekymret, da det er noget, vi gør.

Hvordan får jeg penge for min Mac?

Når vi køber en Mac, så overfører vi det aftalte beløb via MobilePay. Har du ikke MobilePay, laver vi en bankoverførsel.

Skal jeg have en kvittering på den Mac jeg vil sælge?

Vi har ikke behov for en kvittering, men har du den, må du gerne tage den med.

Køber i også tilbehør?

Vi køber gerne den opladeren til din MacBook, hvis den er original.

Skal i bruge den originale emballage?

Det er ikke nødvendigt at vi får emballagen, men vi tager gerne i mod den.

Kan jeg sende min Mac til jer hvis jeg vil sælge den?

Du kan sagtens sende din Mac til os, når du vil sælge den.