Data recovery og datagenskabelse

Vi anbefaler at tage backup en gang om måneden.
Data recovery kan blive en nødvendighed, hvis der ikke foretages backup. Ofte er det sådan, at mange ikke har opsat en backup rutine, før uheldet er ude og data er gået tabt. På den måde kan man altså minimere risikoen for større datatab, og slippe for at skulle genskabe data.

Desværre ser vi ret ofte, at folk simpelthen glemmer at tage backup af deres data eller er i den tro, at de rent faktisk har en velfungerende backuprutine. Endnu en anbefaling herfra, vil være at tjekke din backuprutine jævnligt.

Data recovery - Mekanisk harddisk

Vi kan hjælpe dig med data recovery og backup

Super Mac Service har mulighed for at genskabe mistet data. Vi udfører en fejlsøgning og scanning  af dit medie og påbegynder derefter data recovery. Vi kan bl.a. hjælpe med datagendannelse ved datatab fra mekaniske harddiske, SSD samt USB memory sticks. Vores kompetencer gør, at vi kan afhjælpe når f.eks. filer er blevet slettet, harddiske er defekte eller hvis en disk er formateret. Vi opsætter også backuprutiner, så fremtidig backup er sikret.

Skal vi genskabe dine mistede data?

Hos Super Mac har vi erfaringer med kunders frustrationer over at skoleopgaven eller billederne fra brylluppet pludselig er forsvundet fra computeren. Vi bestræber os på, at gendanne mistet data, helst 100%. Det kommer an på skadens omfang og omstændighederne for datatabet. Vi giver dog ikke op, før vi har afprøvet alle muligheder.

Hvis du har nogle spørgsmål til data recovery, backup og datagendannelse, er du velkommen til at ringe til os på 32 96 13 30. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Udvalgte tjenester

  • Diagnosticering af SSD & HDD
  • Genskabelse af slettet data
  • Data recovery fra formaterede harddiske
  • Backup af data
  • Reparation af defekte harddiske
  • Genskabelse af data fra USB memory

Skal vi kontakte dig