Data recovery og datagenskabelse

Data recovery kan blive en nødvendighed, hvis der ikke foretages backup. Ofte er det sådan, at mange ikke har opsat en backup rutine, før uheldet er ude og data er gået tabt. Derfor anbefaler vi, at tage backup, mindst en gang om måneden. På den måde kan man altså minimere risikoen for større datatab, og slippe for at skulle genskabe data.

Desværre ser vi ret ofte, at folk simpelthen glemmer at tage backup af deres data eller er i den tro, at de rent faktisk har en fungerende backuprutine kørende, som så alligevel ikke fungerer. Endnu en anbefaling herfra, vil være at tjekke backuprutine jævnligt.

Data recovery - Mekanisk harddisk

Lad os hjælpe dig med datarecovery og backup

Super Mac Service kan genskabe data, som er blevet slettet ved en fejl. Vi udfører en fejlsøgning eller scanning  af dit medie og påbegynder derefter data recovery. Vi kan f.eks. hjælpe med datagendannelse ved datatab fra mekaniske hardiske, SSD samt USB memory sticks. Vores kompetencer gør, at vi kan afhjælpe når f.eks. filer er blevet slettet, harddiske er defekte eller hvis en disk er formateret. Backuprutiner kan vi naturligvis også opsætte, så fremtidig backup er sikret.

Skal vi genskabe dine tabte data

Hos Super Mac har vi været vidner til vores kunders frustrationer et utal af gange, når skoleopgaven eller billederne fra brylluppet pludselig er forsvundet fra computeren. Vi er altid forståelige og yderst grundige, når vi sætter en datagendannelse i gang. Det er selvfølgelig ikke hver gang, at vi kan gendanne tabte filer 100 %. Det kommer helt an på skadens omfang og omstændighederne for datatabet. Vi giver dog ikke op, før vi har afprøvet alle muligheder. Du skal dog også vide, at langt de fleste gange lykkes det os at genskabe den tabte data. Det vil altid være en fornøjelse for os, for det skaber altid forløsning og øjeblikkelig glæde hos vores kunder.

Hvis du har nogle spørgsmål til data recovery, backup og datagendannelse, kan du altid ringe til os på 32 96 13 30. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Udvalgte tjenester

  • Diagnosticering af SSD & HDD
  • Genskabelse af slettet data
  • Data recovery fra formaterede harddiske
  • Backup af data
  • Reparation af defekte harddiske
  • Genskabelse af data fra USB memory

Skal vi kontakte dig