Effektiv iMac reparation i København

Apples stationære computer med det karakteristiske og eksklusive design. Et vigtigt arbejdsredskab som vi altid bestræber os på, at reparere så hurtigt som muligt, så du snart er videre igen med en fuldt funktionsdygtig iMac.

Hvilke iMacs reparerer vi

iMac Intel, Alu 20”
iMac Intel, Alu 24”

iMac Intel, Alu 21.5”
iMac Intel, Alu 27”

Du kan til enhver tid, droppe ind forbi vores butik på Østerbro, hvor vi står klar til at hjælpe dig med din iMac. Har du spørgsmål her og nu? Så giv os et kald på 32 96 13 30.

Lad os få din iMac tilbage i topform

Vi kan hjælpe dig med alle typer iMac reparationer, store som små. Vores kompetente og dygtige medarbejdere har stor viden om Apples produkter. Vi benytter udelukkende reservedele af højeste kvalitet.
I vores værksted har vi alt det nødvendige udstyr, reservedele og ikke mindste knowhow, der gør os i stand til at løse alle iMac problemer på bedste vis.

Hvis din iMac skaber problemer for dig, og du ikke selv kan lokalisere fejlen, så kan vi diagnosticere denfor kun 300 kr.

Så hvis du har behov for reparation af din iMac, er du velkommen til at kontakte os på 32961330 eller give os et besøg i butikken.

Udvalgte tjenester

Skal vi kontakte dig