Effektiv iMac reparation i København

Apples iMacs med det karakteristiske og eksklusive design, er solide og gode arbejdsstationer, der kan benyttes i mange år. Det er et vigtigt arbejdsredskab for de fleste,  så derfor bestræber vi os på, at reparere hurtigt. Vi har gennem årene haft hundredevis, ja måske endda +1000 iMacs gennem forretningen, og der er en type reparation, vi  oplever oftere end noget andet – harddisk udskiftning. Årsagen er, at iMacs oftest er bygget med en mekanisk harddisk. En mekanisk harddisk har bevægelige dele, hvilket medfører øget slidtage af samme årsag, og derfor ser vi dem så ofte, præcis med denne opgave.
Til sammenligning har der ikke været benytte mekaniske harddiske i MacBooks siden 2012, de har udelukkende benyttet SSD i forskelige versioner siden.
Med mekaniske harddiske og bevægelige dele øges risikoen for fejl og slidtage, og oftest vil man opleve det som at ens iMac arbejder langsomt. Man kan som menneske næsten vænne sig til at vente på basale opgaver som f.eks.: Åbning af dokumenter eller billeder; Konvertering af pdf-filer etc. – Dette kan blive “normalt” med tiden, men vær opmærksom; din data kan være i fare – så back-up såfremt de kun ligger på en harddisk, som er ved at være slidt op, eller på anden måde er fejlbehæftet.

Hvilke iMacs reparerer vi

iMac Intel, Alu 20”
iMac Intel, Alu 24”

iMac Intel, Alu 21.5”
iMac Intel, Alu 27”

Du kan til enhver tid, droppe ind forbi vores butik på Østerbro, hvor vi står klar til at hjælpe dig med din iMac. Har du spørgsmål her og nu? Så giv os et kald på 32 96 13 30.

Opgradering til SSD fra mekanisk harddisk

iMacs er bekostelige, og netop derfor giver det mening hvis man kan levetidsforlænge sin iMac. iMacs er samtidig super fede hvilket blot øger lysten til at have dem længe. Da harddisken, som tidligere beskrevet, i langt de fleste tilfælde vil være mekanisk, er dette et godt sted at se efter fejl, såfremt man oplever en iMac som arbejder trægt, og som ofte viser “dødens badebold” – Læs: badebold som overtager muse-pilen, når ens iMac ikke kan følge med, og har problemer med ellers simple opgaver.
SSD hedder løsningen, og det gælder alle iMacs fra 2012 – 2019. ( Undtagelser findes dog – er du i tvivl; så har du mekanisk harddisk. ( Læs SSD – Solid State Disk )

Læse/skrive hastigheder på SSD diske er som tommelfingerregel 10x hurtigere end mekaniske diske. Derudover er der ingen bevægelige dele i en SSD, og dermed minimeres også risikoen for fejl.

I de seneste år har det heddet Fusion Drive i en iMac – dette dækker over, at der er monteret en lille ekstra SSD i. Denne SSD bruges primært til at afvikle MacOS, men det er en løsning udelukkende baseret på inputs fra marketing og økonomi afdelingen – andet giver ikke mening. Det er utænkeligt at benytte mekaniske harddiske i en MacBook, dels grundet deres størrelse, men også grundet deres performance. Fusion Drive er en blanding af mekanisk harddisk og SSD, og i alle iMacs med Fusion Drive, der finder man som standard en 1TB mekanisk harddisk, og dermed er vi tilbage til hvad det hele startede med – den skal udskiftes med en tilsvarende størrelse SSD harddisk.

Vi har mange gode eksempler på at dette er en god investering, både hvad angår levetid, men sandelig også performance. Som udgangspunkt vil det også økonomisk være en god løsning, da man hurtigt levetidsforlænger sin iMac med +2 år.

Lad os få din iMac tilbage i topform

Vi kan hjælpe dig med alle typer iMac reparationer, store som små. Vores kompetente og dygtige medarbejdere har stor viden om Apples produkter. Vi benytter udelukkende reservedele af højeste kvalitet.
I vores værksted har vi alt det nødvendige udstyr, reservedele og ikke mindste knowhow, der gør os i stand til at løse alle iMac problemer på bedste vis.

Hvis din iMac skaber problemer for dig, og du ikke selv kan lokalisere fejlen, så kan vi diagnosticere den for kun 300 kr.

Så hvis du har behov for reparation af din iMac, er du velkommen til at kontakte os på 32961330 eller give os et besøg i butikken.

Udvalgte tjenester

Skal vi kontakte dig