Effektiv iMac reparation i København

Hos Super Mac Service har vi mere end 20 års erfaring med reparationer af elektronik, herunder også iMac reparation – Apples stationære computer med det karakteristiske og eksklusive design. Et vigtigt arbejdsredskab, som vi altid bestræber os på, at reparere så hurtigt som muligt, så du snart er videre igen med en fuldt funktionsdygtig iMac.
Læs med her og få mere at vide om vores iMac reparationer.

Hvilke iMacs reparerer vi

iMac Intel, Alu 20”
iMac Intel, Alu 24”

iMac Intel, Alu 21.5”
iMac Intel, Alu 27”

Du kan til enhver tid, droppe ind forbi vores butik på Østerbro, hvor vi står klar til at hjælpe dig med din iMac. Har du spørgsmål her og nu? Så giv os et kald på 32 96 13 30.

Lad os få din iMac tilbage i topform

Moderne værksted & dedikerede medarbejdere

Super Mac Service kan hjælpe dig med alle typer iMac reparationer, store som små. Vores erfarne medarbejdere er alle veluddannede og har en stor viden om Apples produkter. Vi benytter udelukkende reservedele af højeste kvalitet, som vi får fra leverandører med høje kvalitetstandarder – præcis ligesom hos os selv. I vores værksted har vi alt det nødvendige udstyr, reservedele og ikke mindste knowhow, der gør os i stand til at løse alle iMac problemer på bedste vis.

Hvis din iMac skaber problemer for dig, og du ikke selv kan lokalisere fejlen, så kan vi diagnosticere den for dig for kun 300 kr.

Så hvis du har behov for reparation af din iMac, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Udvalgte tjenester

Skal vi kontakte dig