Installation af macOS

Der kan være mange grunde til, at du vælger at installere et nyt macOS også kaldet styresystem eller operativsystem. Måske du bare vil have det sidste nye macOS eller også har du oplevet, at flere programmer ikke længere fungerer, fordi dit styresystem er forældet. Uanset årsagen til dit valg så kan vi hos Super Mac Service tilbyde installation af af de fleste macOS versioner på alle typer Mac computere.

Skal jeg opdatere mit styresystem?

Det kan være vanskeligt at afgøre om lige netop dit styresystem skal opdateres. Hvis du eksempelvis har programmer af ældre dato installeret på din Mac, det kunne eksempelvis være Microsoft Office eller Adobe pakken. De fungerer rigtig fint på et ældre macOS, men så snart du opdaterer, vil det måske ikke længere fungere.
Det er derfor rigtig vigtigt, at have styr på, inden man kaster sig ud i en opdatering af styreststemet.

Hvilket styresystem passer til min Mac?

Som udgangspunkt er det altid fint med en opdateret version af macOS, men ikke alle systemer fungerer sammen med alle Mac computere. På Wikipedia findes der en fin oversigt over alle macOS versioner siden 1997. Er du i tvivl om hvilket styresystem du kan afvikle på din Mac, så kan du tage et smut forbi Everymascs hjemmeside, hvor du kan få et overblik over kompatible macOS versioner til de forskellige Mac modeller.

Lad os installere dit nye styresystem?

Vi tilbyder macOS installationer til stort set alle Mac computere. Hvad enten du har en iMac, MacBook eller en anden Mac, så kan vi hjælpe. Er du interesseret i mere information, så kan du altid besøge os i butikken på Østerbro eller give os et ring på 32 96 13 30.

Skal vi kontakte dig