Installation af styresystem – macOS

Der kan være mange grunde til, at du vælger at installere et nyt styresystem/MacOS. Hvis du oplever, at flere programmer ikke længere fungerer, kan det skyldes at styresystemet er forældet og skal opdateres for at kunne afvikle udvalgte applikationer. Andre gange kan det også være nødvendigt at geninstallere macOS, hvis det eksempelvis er inficeret med enten virus eller malware.
Vi tilbyder installationer af de fleste styresystemer på alle Mac computere.

MacOS Catalina installation

Opdatering af macOS

Det kan være vanskeligt at afgøre om styresystemet skal opdateres. Hvis du eksempelvis har programmer af ældre dato installeret på din Mac, vil disse formentlig ikke afvikles på nyere styresystemer.

Hvilket styresystem passer til min Mac?

På Wikipedia findes der en fin oversigt over alle macOS versioner siden 1997. Er du i tvivl om hvilket styresystem du kan afvikle på din Mac, så kan du tage et smut forbi Everymascs hjemmeside, hvor du kan få et overblik over kompatible macOS versioner til de forskellige Mac modeller.

macOS versioner

macOS Monterey 12
macOS Big Sur 11.6
macOS Catalina 10.15.7
macOS Mojave 10.14.6
macOS High Sierra 10.13.6
macOS Sierra 10.12.6
OS X El Capitan 10.11.6
OS X Yosemite 10.10.5
OS X Mavericks 10.9.5
OS X Mountain Lion 10.8.5
OS X Lion 10.7.5
Mac OS X Snow Leopard 10.6.8
Mac OS X Leopard 10.5.8
Mac OS X Tiger 10.4.11
Mac OS X Panther 10.3.9
Mac OS X Jaguar 10.2.8
Mac OS X Puma 10.1.5
Mac OS X Cheetah 10.0.4

Lad os installere dit nye styresystem

Vi tilbyder macOS installationer til stort set alle Mac computere. Hvad enten du har en iMac, MacBook Pro eller en anden Mac, så kan vi hjælpe. Du behøver nødvendigvis ikke at vælge at installere det styresystem, som din Mac er leveret med. Ofte er det sådan, at nyere styresystemer også kan afvikles fra ældre Mac computere. Det kan være en fordel for nogle, at vælge et ældre styresystem, hvis der skal afvikles programmer af ældre dato, som ikke er kompatible med nyere styresystemer. Har du en nyere Mac og ingen begrænsninger i forhold til ældre programmer, anbefaler vi som regel, at du vælger nyeste styresystem. Der kan dog være undtagelser hvor vi anbefaler et ældre styresystem. Hvis styresystemet eksempelvis er meget nyt og det stadig er forbundet med mange fejl at installere, vil vi med al sandsynlighed anbefale et andet og mere stabilt system.

Er du interesseret i mere information eller har spørgsmål vedr. installation af styresystem, så kan du besøge os i butikken ellers er du velkommen til at kontakte os på 32 96 13 30.

Skal vi kontakte dig