Mac Mini reparation

Her hos Super Mac Service kan du få repareret din Mac Mini. Med mange års erfaring indenfor fejlsøgning og reparationer af Mac Mini, kan vi afhjælpe ved både hardware såvel som ved software problemer. Nå du indleverer din Mac Mini undersøger vi den fra top til tå, derved har vi et overblik over din Mac Minis generelle helbred og stand inden vi påbegynder reparationen.

Mac Mini opgradering

Opgradering af hardware i ældre Mac mini’er, er ofte at foretrække frem for at købe en ny. Dels fordi du minimerer belastningen af miljøet, men du sparer også penge. I rigtig mange tilfælde, er det rent faktisk muligt at gøre din Mac mini op til 10 gange hurtigere, ved blot at opgradere den originale harddisk med en SSD. Det er i øvrigt også langt billigere, end at købe en ny Mac Mini.

Mac Mini problemer

Er din Mac Mini begyndt at køre langsomt? Den starter måske slet ikke eller støjer den mere end normalt? Det er her at vi kommer ind i billedet. Vi har repareret de fleste fejl, som der kan opleves ved en Mac Mini.

En reparation behøver ikke tage lang tid

Mange Mac Mini reparationer kan vi løse indenfor relativ kort tid efter indlevering. Faktisk er det sådan, at de fleste reparationer udføres samme dag som de indleveres. Vi ved det er vigtigt arbejdsredskab for rigtig mange, og derfor er det lige så vigtigt for os at få den repareret hurtigt, ligesom det er vigtigt for dig, at få den retur i løbet af kort tid.

Kig ned i butikken eller giv os et ring hvis du har spørgsmål

Udvalgte tjenester

Skal vi kontakte dig