MacBook Air reparation

Driller din MacBook Air? Så kig ind til Super Mac Service på Østerbro, hvor vi tilbyder både hurtig og grundig MacBook Air reparation. Som regel kan vi klare reparationen, mens du venter. Hos Super Mac Service har vi over 20 års erfaring fra branchen, og vi har stor viden om Apples produkter.
Vores medarbejdere er naturligvis uddannede, så du kan være sikker på at få den bedste og mest hensigtsmæssige reparation af din MacBook Air. Få mere information om MacBook Air reparation her på siden.

Super Mac Service varetager alle typer reparationer på både MacBook Air 11” og MacBook Air 13”.

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores butik på Østerbro, nærmere bestemt på adressen Ved Klosteret 12, st. 2. Hvis du har spørgsmål til din MacBook Air reparation. Vores telefon er åben for henvendelse i hverdage mellem 10 og 17, så giv et ring på 32 96 13 30.

Vi kan reparere din MacBook Air

Din MacBook Air er med stor sikkerhed både et vigtigt arbejdsredskab og dit underholdningscenter, og derfor er det også bare ekstra surt, når den ikke fungerer optimalt. Vi bestræber vi os altid på at levere en effektiv service, så du hurtigt er videre med en fuldt funktionsdygtig computer. I vores moderne værksted tilbyder vi alt inden for MacBook Air reparation.

Hvis du ikke ligefrem selv er Mac ekspert, så tilbyder vi også en grundig fejldiagnosticering, hvor vi tjekker hele dit device igennem for diverse fejl – også dem, man nødvendigvis ikke lige kan se med det blotte øje. En diagnose koster 300 kr., men så er du også på den helt sikre side.

Reparation af din MacBook Air med ro i sindet

Det kan være svært at finde hoved og hale i byens mange udbydere af reparationer – hænger pris og kvalitet sammen? Hos Super Mac Service har vi både styr på kompetencer, gode priser, høj troværdighed og en meget central beliggenhed. What’s not to like? Vi ser frem til at bringe din MacBook Air tilbage i absolut topform!

Udvalgte tjenester

Skal vi kontakte dig