MacBook Pro reparation i København

Hos Super Mac Service udfører vi dagligt reparationer af MacBook Pro’s. Vi reparerer alle MacBook Pro modeller, både de lidt ældre MacBook Pro Unibody til de nyere MacBook Pro Retina modeller og MacBook Pro. Vi udfører stort set alle slags reparationer og mulige opgraderinger på MacBook Pro og de fleste opgaver løser vi samme dag.

Hvad koster MacBook Pro reparation

For kun 300 kr. får du en komplet diagnose/gennemgang af din MacBook Pro, så ved præcist hvad der er galt og hvilke reparationer der eventuelt skal foretages. Du modtager herefter et tilbud med reparationsomkostninger.

Hurtige MacBook Pro reparationer
Vi sætter en ære i at reparere din MacBook Pro og naturligivs så hurtigt som muligt. De fleste indleverede MacBook Pro’s, kan vi som regel reparere samme dag, som vi modtager dem. Reparationer som omhandler batteriudskiftning, udskiftning af blæser samt I/O kort og skærme, har vi altid klar samme dag som du indleverer din MacBook Pro til reparation.
I de ældre MacBook Pro Unibody modeller, kan vi opgradere RAM, udskifte interne kabler og harddisk.

Harddisk opgradering
I de ældre MacBook Pro Unibody modeller og enkelte nyere MacBook, er det muligt at udskifte den oprindelige originale mekaniske harddisk med en SSD (Solid-State-Drive). Ved en sådan opgradering, vil du opleve en markant forøgelse i din MacBooks hastighed. Her kan læse meget mere om harddisk og SSD udskiftning. Hvis du søger priser på reparation af MacBook Pro Unibody, kan du finde dem her.
Det er stadig muligt at udskifte SSD i en enkelt af Apple’s nyere MacBook Pro A1708 fra 2016/2017. SSD i denne model er nemlig ikke loddet på logic boardet, så denne kan med fordel udskiftes.

Software reparation
Vi tilbyder hjælp til de fleste software problemstillinger. Hos os kan du eksempelvis få optimeret din din MacBook Pro’s styresystem, få fjernet virus og malware. Vi kan også hjælpe, hvis du er løbet tør for plads eller har problemer med at slette Apps du ikke længere benytter.

Væske og fugtskader
En af de opgaver som oftest bliver stillet, er væskeskade diagnoser. MacBook Pro’s har en underlig tendens til at tiltrække væske i nærheden af mennesker. Ofte er der flere hardware enheder, som tager skade ved direkte eller inddirekte kontakt med væske. MacBook Pro væskeskader fylder en del af vores daglige opgaver, og der er en enkelt generel ting vi kan sige, som omhandler alle væskeskader hvilket er; ingen væskeskader er ens. Derfor har vi også en seperat diagnosticeringsprocess, som altid følges for at undgå yderligere skader på din MacBook Pro.
Skulle du være uheldig og udsætte din macBook Pro for en væskeskade, så er rådet herfra at slukke den med det samme og ikke forsøge at tænde den. Aflever i stedet din MacBook Pro hos en professionel reparatør.

MacBooks er og har aldrig været særlig gode til væske, så derfor er det essentielt at handle hurtigt såfremt at uheldet er ude.

Er der brændt komponenter af, har vi også redskaber til at fixe dette, eller udskifte delen såfremt reparation ikke er mulig eller økonomisk attraktivt.

Batteri udskiftning
De fleste MacBook Pro ejere er af åbenlyse årsager afhængige af en driftsikker MacBook Pro med lang batteritid. Batteriet i din MacBook, kan ligesom et cykeldæk slides ned. Det betyder, at batteriet skal skiftes en gang i mellem. Ofte er der klare indikatorer, som fortæller at batteriet skal udskiftes. Det kan f.eks melde, at det skal til service eller udskiftes. I begge tilfælde anbefales en udskiftning. I andre situationer kan du risikere, at din MacBook Pro ikke kan tænde, fordi batteriet blokerer grundet en fejl. Måske batterilevetiden ikke længere er, hvad den har været, så din MacBook Pro løber tør for strøm hurtigere end hvad den normalt vil gøre.

Ligegyldigt hvad problemet er med batteriet i din MacBook Pro, tilbyder vi udskiftning samme dag.

Vi varetager alle typer reparationer på følgende modeller:

MacBook Pro Unibody 17” – A1297
MacBook Pro Unibody 15” – A1286
MacBook Pro Unibody 13” – A1278

MacBook Pro Retina 15” – A1398
MacBook Pro Retina 13” – A1502

MacBook Pro 16” – A2141
MacBook Pro 15” – A1707, A1990
MacBook Pro 14″ – A2442
MacBook Pro 13” – A1989, A2338

Herudover reparerer vi også alle typer:
MacBook Air, MacBooks og iMac’s

Du er naturligvis altid velkommen til at kigge forbi vores værksted på Østerbro. Hvis du har spørgsmål vedrørende en MacBook Pro reparation, kan du ringe til os på 32 96 13 30.

Lad os udføre reparation af din MacBook Pro

Hos os er alle vores medarbejdere godt uddannede til at varetage reparation af MacBook Pro, og vi har både stor praktisk erfaring samt teoretisk viden om Apples produkter. Det gælder også, når det kommer til MacBook Pro reparation. I vores værksted kan vi derfor hjælpe med stort set alle typer reparationer, store som små.

Du kan læse mere om vores reparationer her.
For kun 300 kr. kan du få en grundig gennemgang af din MacBook Pro.

Udvalgte tjenester

Skal vi kontakte dig