MacBook Pro reparation i København

Hos Super Mac Service har vi reparation af MacBook Pro på dagsordenen. Vi reparerer alle typer MacBook Pro’s lige fra Unibody modeller til MacBook Retina modellerne. Vi tilbyder så vidt muligt, enhver type reparation. Lige fra de simple reparationer som harddisk opgraderinger og software installationer til tastatur udskiftning samt ind, -og udlodning af defekte elektroniske komponenter på bundkort. Vi kan også hjælpe, hvis din MacBook Pro har fået væske eller fugt skader.
Vi har professionelle fagfolk i vores stab og vores mange års erfaring med service og reparationer af MacBooks, gør at vi kan udføre selv de mest komplekse reparationer i vores værksted.

MacBook Pro reparation

Super Mac Service varetager alle typer reparationer på følgende typer MacBook Pros:

MacBook Pro Unibody 13”
MacBook Pro Unibody 15”
MacBook Pro Unibody 17”
MacBook Pro Retina 13”

MacBook Pro Retina 15”
MacBook Pro Retina 16”

Herudover reparerer vi også alle typer:
Mac Pros, MacBooks og Mac Minis

Du er naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi vores værksted, som ligger centralt på Østerbro – helt præcist Ved Klosteret 12, st. 2. Vi forsøger altid at lave de fleste reparationer, mens du venter i butikken. Hvis du har spørgsmål kan du ringe til os på 32 96 13 30.

Lad os reparere din MacBook Pro

Hos os er alle vores medarbejdere godt uddannede, og de har alle både stor praktisk erfaring og teoretisk viden om Apples produkter. Det gælder også, når det kommer til reparation af MacBook Pro. I vores værksted kan vi derfor hjælpe med stort set alle typer reparationer, store som små.

Du kan læse mere om vores forskellige reparationer her.
For kun 300 kr. kan du få en grundig gennemgang af din MacBook Pro, så du på den måde, får kendskab til hele computerens generele stand og heldbred.

Udvalgte tjenester

Skal vi kontakte dig