MacBook reparation

Din MacBook spiller formentlig en vigtig rolle i din hverdag. Det gælder sikkert, når der skal arbejdes eller når du skal slappe af. Derfor er det også rigtigt surt, når der opstår tekniske udfordringer med din MacBook. Hos Super Mac Service tilbyder vi professionel og hurtig MacBook reparation i København. Så er du hurtigt videre med skoleopgaven, videoprojektet eller yndlingsserien på Netflix. Vi har mere 20 års erfaring fra vores fag, så du kan altid være sikker på den bedste service. Læs mere om reparation af MacBook her på siden.

MacBook reparation

Reparation af MacBook 12″

MacBook 12″ Retina er ikke den mest robuste eller driftsikre MacBook vi har set fra Apple i de senere år. Fejl på tastatur, USB-C tilslutning, som der desværre kun findes en af på denne model og SSD fejl, er problemer vi ofte støder på. Tastaturet i MacBook 12″ er udstyret med butterfly clips, som har vist sig at være et enormt skrøbeligt system. Det bevirker at taster bliver løse, falder af eller har funktionsnedsættelse. Ligeledes ser vi ofte disse MacBooks med defekt DC-in board (USB-C tilslutning). Da vil MacBook’en ikke kunne modtage strøm og dermed ikke være i stand til at starte. Logic board har fastloddet SSD, hvilket betyder at denne ikke udskiftes ifbm. defekt. Har udskiftes hele logic boardet i stedet.

Vi skal være helt sikre på hvad din MacBook fejler, derfor tilbyder vi hurtig fejlsøgning og reparation, så du kan komme hurtigt videre med dit arbejde.

Udover reparation af MacBook 12″ tilbyder vi også reparation af MacBook Pro og MacBook Airs.

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores forretning, som ligger centralt på Østerbro. Helt præcist Ved Klosteret 12, st. 2, som er omtrent 300 meter fra Vibenshus Runddel. Vores teknikere forsøger altid, hvis det er muligt, at håndtere de fleste MacBook reparationer i løbet af kort tid. Hvis du har spørgsmål kan du også fange os på 32 96 13 30.

MacBook reparation i København

Hos Super Mac Service er alle medarbejdere godt klædt på til at håndtere enhver MacBook reparation. Vi har stor praktisk erfaring og teoretisk viden om Apples produkter – også når det kommer til reparation af MacBooks. I vores værksted på Østerbro i Købehavn, kan vi derfor hjælpe med stort set alle typer MacBook reparationer. Kig forbi forretningen hvis du har brug for en MacBook reparation.

Hurtig MacBook reparation

Vi forsøger så vidt det er muligt, at håndtere alle indleverede MacBook reparationer samme dag som vi får dem ind på værkstedet. Hvis der er ikke er tale om komplekse problemer som f.eks Logic board reparation eller datarecovery, har vi som som regel de fleste MacBook reparationer klar samme dag, som de indleveres. Det betyder at reparationer som omhandler skærmskift, batteriskift, Logic Board udskiftning samt udskiftning af topcase, kan udføres samme dag.

Hvad koster MacBook reparation

Det er altid vanskeligt at vurdere reparationsomkostninger via telefon eller email. Derfor tilbyder vi en grundig fejlsøgning af din MacBook til kun 300 kr., så du derved har et komplet billede af din MacBooks generelle stand. Herefter ved vi præcis, hvad reparationen af din MacBook vil koste. Du kan læse mere om de forskellige typer reparationer her.

Udvalgte tjenester

Skal vi kontakte dig