MacBook reparation

Din MacBook spiller formentlig en vigtig rolle i din hverdag. Det gælder sikkert når der skal arbejdes eller når der skal slappes af. Derfor er det også rigtigt surt, når der er tekniske udfordringer. Hos Super Mac Service tilbyder vi topprofessionel og hurtig MacBook reparation i København. Så er du hurtigt videre med skoleopgaven, videoprojektet eller yndlingsserien på Netflix. Vi har over 20 års erfaring, så du kan altid være sikker på den bedste service. Læs mere om reparation af MacBook her på siden.

MacBook reparation

Vi tilbyder reparationer af følgende typer MacBook

MacBook Retina 12″
MacBook Unibody
MacBook

Derudover reparerer vi også alle typer:
MacBook Pro og MacBook Airs

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores værksted, som ligger centralt på Østerbro. Helt præcist Ved Klosteret 12, st. 2, som er omtrent 400 meter fra Vibenhus Runddel. Vores teknikere forsøger altid, at håndtere de fleste MacBook reparationer, mens du venter i butikken. Hvis du har spørgsmål kan du også fange os på 32 96 13 30.

MacBook reparation i København

Hos Super Mac Service er alle medarbejdere godt klædt på til at håndtere enhver MacBook reparation. Vi har stor praktisk erfaring og teoretisk viden om Apples produkter – også når det kommer til reparation af MacBooks. I vores værksted på Østerbro i Købehavn, kan vi derfor hjælpe med stort set alle typer MacBook reparationer. Kig forbi forretningen hvis du har brug for en hurtig MacBook reparation.

Du kan læse mere om de forskellige typer reparationer her. Herudover tilbyder vi også en grundig fejlsøgning til 300 kr., så du kan være på den helt sikre side.

Udvalgte tjenester

Skal vi kontakte dig