Rengøring af Mac

Vigtigheden i at have en rengjort computer, skal man ikke undervurdere. Der er nemlig flere rigtig gode grunde til, at foretage en indvendig rengøring af din Mac.
En af de mest åbenlyse gevinster ved at holde din Mac ren, er mindre varme. Et rent kølesystem betyder bedre varmeudledning og en køligere computer. Derudover vil en rengøring, have tendens til at bidrage til et bedre og længere liv for din Mac. Når du nu alligevel skal have rengjort din computer, er det også en god ide at udskifte kølepasta. Over tid bliver det nemlig tørt, og afleder derfor ikke varme optimalt.

Indvendig rengøring af MacBook Pro 15" som er beskidt pga rygning

Hvornår skal jeg rengøre min Mac?

Der er er ikke noget entydigt svar på, hvornår du skal rengøre din Mac, da flere faktorer skal tages i betragtning. f.eks. er det smart at lade din computer rengøre oftere, hvis du eksempelvis er ryger, og ryger i nærheden af din computer. Bruger du din computer i et meget støvet miljø, så er det også en god ide, at rengøre den oftere, end hvis du benytter den en gang i mellem til at tjekke mails.

Kan i rengøre alle Mac computere?

Vi tilbyder ind- og udvendig rengøring af MacBook, MacBook Air og MacBook Pro og samtidig monterer vi ny kølepasta på GPU/CPU. Har du en iMac eller Mac Pro, kan vi også hjælpe med både kølepasta, smøring af blæsere og rengøring.

Hvad koster en rengøring?

Priserne på rengøring varierer fra model til model. En iMac Slim er f.eks. større, mere tidskrævende og besværlig at rengøre til sammenligning med en MacBook Air. Derfor er det altså dyrere at rengøre end iMac end en MacBook Air.  Er du interesseret i at få rengjort din Mac, kan du altid besøge os i butikken på Østerbro eller give os et ring på 32 96 13 30 for at indhente tilbud.

Skal vi kontakte dig