Rengøring af Mac

Vigtigheden i at have et rengjort Apple produkt, skal man ikke undervurdere. Der er flere gode grunde til, at foretage en indvendig rengøring af din Mac.
En af de mest åbenlyse gevinster ved at holde dit produkt rent, er mindre varmeudledning. Et rent kølesystem betyder en køligere computer og en mere stabil drift. En rengjort Apple produkt, vil have en tendens til et bedre og længere liv for dit produkt. En god ide vil være at få udskiftet kølepasta i samspil med rengøringen. Fordelen ved at udskifte kølepasta, er at det over tid bliver tørt – derfor afleder produktet ikke varmen optimalt.

Indvendig rengøring af MacBook Pro 15" som er beskidt pga rygning

Hvornår er rengøring nødvendig?

Der er er ikke noget entydigt svar på, hvornår en rengøring af din Mac er nødvendig, da flere faktorer skal tages i betragtning. F.eks. er det smart, at lade din computer rengøre oftere, hvis du eksempelvis ryger meget i nærheden af den. Bruger du din Mac i et meget støvet miljø, er det en god ide, at rengøre den oftere, end hvis du benytter den en gang i mellem i et rent kontormiljø. Som det er med mennesker, sådan er det også med computere. De Mac computere vi rengør, som befinder sig i et røgfyldt miljø, er som regel også dem, som kræver mest opmærksomhed. Tilbage i 2010 udgav vi en pressemeddelse om rygning og rengøring. Selvom artiklen er af ældre dato, er problemet ikke mindre relevant i dag.

Rengøring af Apple produkter?

Vi tilbyder ind- og udvendig rengøring af MacBook, MacBook Air og MacBook Pro og samtidig tilbyder vi påføring af ny kølepasta på GPU/CPU. Har du en iMac eller Mac Pro, kan vi også hjælpe med både kølepasta, smøring af blæsere samt rengøring.

Tilstoppet køleelement

Hvad koster en rengøring?

Priserne på rengøring af Mac varierer fra model til model. En iMac Slim er f.eks. større, mere tidskrævende at rengøre i forhold til en MacBook Air. Derfor er det dyrere at rengøre en iMac end en MacBook Air.
Er du interesseret i at få en rengøring din Mac, kan du altid besøge os i butikken eller give os et ring på 32 96 13 30 for at indhente tilbud. Du kan læse meget mere om vores Mac reparationer her på siden.

Skal vi kontakte dig