Udskiftning af batteri

Måske har du et nedslidt batteri i din MacBook. Oplever du at din MacBook løber alt for hurtigt tør for strøm? Så kan der være tale om et slidt eller defekt batteri. Dette kan bl.a. resultere i datatab, som ikke blev gemt før din MacBook løb tør for strøm. Vi, hos Super Mac Service kender problematikken alt for godt. Derfor tilbyder vi udskiftning af batteri på dagen for din indlevering. Dermed er du hurtigt videre, og kan fortsætte med dit arbejde igen.

Vi skifter batteri mens du venter

Vi ved hvor vigtig computeren er for dig. Derfor er vi lagerførende i batterier til aktuelle MacBook modeller. Hvad enten du har en MacBook, MacBook Pro eller MacBook Air, tilbyder vi batteriudskiftning mens du venter i butikken. Det kan variere fra Mac model til Mac model hvordan batteriet er monteret. I nogle MacBook’s er batteriet limet fast, hvor det i andre modeller er monteret med skruer. Derfor er nogle modeller mere tidskrævende end andre. Er du interesseret i at få udskiftet batteriet i din MacBook, så kom endelig forbi butikken. Flere informationer finder du på vores pris-side. Bemærk at vi ikke har tidsbestilling, så du kan bare komme forbi når det passer dig. Ønsker du at læse mere om vores Mac reparationer, kan du gøre det her på siden.

Hvad koster det at skifte batteri i min MacBook?

Priser på batteriskift varierer i forhold til hvilken MacBook der skal have udskiftet batteriet. I dag er batterierne limet sammen med enten top case eller bottom case, så de er derfor mere tidskrævende, og væsentligt dyrere at udskifte, end et batteri i en ældre MacBook Pro Unibody. For os har det dog ingen betydning, om det er en nyere eller ældre MacBook vi skal udskifte batteri i, vi lover nemlig, at have din MacBook klar med nyt batteri samme dag.

Hvornår skal jeg skifte mit batteri?

Når du bruger din MacBook, gennemgår batteriet opladningscyklusser. Batteriet i din MacBook har en begrænset levetid, som defineres ud fra antallet af cyklusser. Når antallet af cyklusser er nået, anbefales en udskiftning af batteriet, således af din MacBook opretholder sin normalle ydeevne. Det er ikke definitivt at batteriet er defekt og skal skiftes, bare fordi det er blevet opladet flere gange end det anbefalede. Du kan dog forvente en reduceret levetid på batteriet. I mange tilfælde ser vi, at battericeller på defekte batterier udvider sig og ødelægger computeren indefra. Det kommer typisk til udtryk ved, at at trackpad funktionen er nedsat eller ikke fungerende. Andre gange kan bundpladen på din MacBook blive skæv, pga .det enorme pres fra de defekte battericeller. Oplever du disse problemer, anbefaler vi, at du få løst problemet hurtig, så du ikke påfører yderligere skade på din Mac.
Ønsker du at vide mere om battericyklusser, kan du læse mere på Apples hjemmeside.

Hvilke batterier benytter i?

Vi benytter udelukkende batterier af typen OEM. OEM betyder ‘original equipment manufacturer’ eller løst oversat til dansk ‘original produktfremstiller’. OEM producenter fremstiller komponenter eller produkter, som købes af en anden virksomhed og sælges efterfølgende under købers virksomheds eller firmanavn. OEM referer til den virksomhed der oprindeligt produceret produktet.
De OEM batterier vi tilbyder, er af højeste kvalitet og blandt markedets bedste. Vi har sikret at de lever op til gængse standarder og så er de selvfølgelig CE, ROHS og FCC godkendte og ISO 9001 certificeret.

Kan jeg selv skifte batteri?

Det er muligt selv at udskifte batteri i din MacBook, du skal blot sørge for at have det korrekt batteri og værktøj. Derudover findes der rigtig mange gode vejledninger til batteriskift på eksempelvis Youtube eller ifixit. Fra vores  webshop sælger vi batterier, og er du i tvivl om hvilket batteri du skal bruge til din MacBook, så skal vi nok hjælpe med at finde det rigtige.

Skal vi kontakte dig