Udskiftning af batteri

Oplever du at din MacBook løber alt for hurtigt tør for strøm? Dette kan bl.a. resultere i datatab, som ikke blev gemt før din MacBook løb tør for strøm. Vi, hos Super Mac Service kender problematikken alt for godt. Derfor tilbyder vi udskiftning af batteri på dagen for din indlevering. Dermed er du hurtigt videre, og kan fortsætte med dit arbejde igen.

Vi skifter batteri mens du venter

Vi ved hvor vigtig computeren er for dig. Derfor bestræber vi os på, at være  lagerførende i batterier til aktuelle Mac modeller. Hvad enten du har en MacBook, MacBook Pro eller MacBook Air, tilbyder vi batteriudskiftning mens du venter i butikken. Det kan variere fra Mac model til Mac model hvordan batteriet er monteret. I nogle MacBook modeller er batteriet limet fast, hvor det i andre modeller er monteret med skruer. Derfor er visse modeller mere tidskrævende end andre.

Hvornår skal jeg skifte mit batteri?

Når du bruger din MacBook, gennemgår batteriet opladningscyklusser. Batteriet i din MacBook har en begrænset levetid, som defineres ud fra antallet af cyklusser. Når antallet af cyklusser er nået, anbefales en udskiftning af batteriet, således af din MacBook opretholder sin normalle ydeevne. Det er ikke definitivt at batteriet er defekt og skal skiftes, bare fordi det er blevet opladet flere gange end det anbefalede. Du kan dog forvente en reduceret levetid på batteriet. I mange tilfælde ser vi, at battericeller på defekte batterier udvider sig og ødelægger computeren indefra. Det kommer typisk til udtryk ved, at at trackpad funktionen er nedsat eller slet ikke fungerende. Andre gange kan bundpladen på din MacBook blive skæv, pga det enorme pres fra de defekte battericeller. Oplever du disse problemer, anbefaler vi, at du få løst problemet hurtig, så du ikke påfører yderligere skade på din Mac.
Ønsker du at vide mere om battericyklusser, kan du læse mere på Apples hjemmeside.

Defekt batteri, som har ødelagt trackpad på MacBooK Unibody

Fair priser og hurtig ekspedition

Er du interesseret i at få udskiftet batteriet i din Mac, kom endelig forbi butikken. Flere informationer finder du på vores pris-side.

Skal vi kontakte dig